PÄÄSIÄINEN RUKALLA

Ensinnäkin, hyvää pääsiäistä teille kaikille!  Torstai-iltapäivällä lähdettiin koko perheen voimin Rukalle viettämään pääsiäistä. Päästiin perille myöhään illalla ja olo oli tosi väsynyt, mutta tuntui kyllä ihanalta olla Rukalla taas, varsinkin kun oon koko pitkän viikonlopun ajan saanut rentoutua ihan täysillä ja hyvällä omatunnolla. Enää mun ei tarvitse miettiä niitä hemmetin yo-kirjoituksia.

IMG_9320
IMG_9313
IMG_9316
IMG_9358

Heti perjantaina lähdettiin mäkeen laskettelemaan, vaikka sää olikin hieman kurja. Parasta on kyllä se, kun saa lasketella auringon paisteessa, pilvettömän taivaan alla. Siis se fiilis on kyllä jotain superia, mutta kyllä hieman huonommassakin säässä kelpaa lasketella. Loppujen lopuksi se on asenne, joka ratkaisee. ;-)

IMG_9330
IMG_9351
IMG_9314

Mun pääsiäisviikonloppuun on siis kuulunut paljon laskettelua, hyvää ruokaa, sarjojen katselua, saunomista ja tottakai rentoutumista perheen kesken. Tänään lähdetään kotia kohti, selkä hieman kipeänä kaikesta sohvalla makaamisesta ja jalat sitten kipeinä laskettelun jälkeen... :-D Miten teidän pääsiäinen on mennyt? 

4 kommenttia

 1. Oivoi miten ihania kuvia ja sulla on vaihtunut ulkoasukin blogissa! Pinkillä ei voi ikinä mennä pieleen, tykkään! :) Teidän Rukan reissu kuulostaa kyllä aivan ihanalta, mä en ole koskaan oppinut laskettelemaan joten kadehdin kaikkia jotka osaavat suksien/lumilaudan päällä viilettää :D Mun pääsiäinen on kulunut hyppiessä juhlasta toiseen, on ollut synttäreitä, läksiäisiä ja pääsiäisen viettoa perheen kanssa, ruokaa on tullut vedettyä kyllä niin kuin olisi viikon ollut nälässä :D Mulla pikkusisko huokaili just samaa, että nyt on kirjoitukset vihdoin saatu päätökseen ja saatu lukutoukka kuorittua ulos muistilappujen seasta :D Onko sulla vielä yhtään tiedossa mitään alustavia tuloksia arvosanoista? Tsemppiä ja kivaa alkavaa viikkoa ja vähän näin myöhäsä mukavaa pääsiäistä, toivottavasti sait levähtää kunnolla ja ladata akkuja :)

  http://bottleoflove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Heidi! Ihanaa, että tää uus ulkoasu on sun mieleen ja just pinkki tuntuikin jotenkin freessiltä! Rukalla on kyllä aina yhtä kivaa ja laskettelu on yks lemppariurheilulajeista, se on kyllä niin hauskaa! Eikä sunkaan kohdalla vielä oo liian myöhäistä oppia, senkun mäkeen vuokraamon kautta ja menoks! ;) Alustavat tulokset on joo tullut ja arvosanoja löytyy kaikkea C:n ja L:n välistä. :)

   Poista
 2. Ihana uus banneri ja noi kuvat on tosi hienoja! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos superpaljon Emilia, ihanaa että tykkäät! :)

  VastaaPoista