OMAA AIKAA

Matkalla laivalla Uumajasta Vaasaan, istuin yksikseni aurinkokannella korvakuulokkeet korvilla hyvää musiikkia kuunnellen auringon paistaessa mun naamaan ja tajusin, että hei, ei se yksin oleminen ookkaan niin kamalaa. Välillä se on oikeastaan ihan kivaa.

springvibes

Mä rakastan olla ihmisten seurassa, varsinkin hyvien kavereiden, poikaystävän tai perheen kanssa. Viihdyn tosi hyvin erilaisten ihmisten keskellä. Oonkin mielestäni aika ulospäinsuuntautunut ja sosiaalinen tyyppi, semmonen joka tulee hyvin muitten kanssa toimeen. Tästä huolimatta oma aika on mullekin välillä tosi tärkeetä, vaikken sitä aina ajattele. Oma aika on mulle semmoista aikaa, kun saan olla yksin, eikä mun tarvitse ajatella muita tai puhua kenellekään. Voin olla ihan omissa ajatuksissani ja keskittyä itseeni. Se on välillä terapeuttista, kun saa keskittyä pelkästään itseensä, eikä sen todellakaan tarvtise tarkoittaa, että olisi muka itsekäs. Oli kyseessä sitten salitreeni, piirtämistä musiikkia kuunnellen tai blogipostausten kasaamista, niin se oma aika on kyllä välillä oikein maukasta. 

IMG_9533

Treenikaveri tuo kyllä iloa, mutta välillä on kivaa vaan vetää rankka salitreeni ihan yksin. Ei se haittaa, vaikka salilla olis muita tyyppejä, kunhan saan keskittyä siihen mun treeniin. Vedän sitten täysillä ja ai että, se tuntuu kyllä niin hyvältä. Samoin piirtäminen, joka on ollut mulle rakas harrastus ihan pienestä pitäen. Piirtäessä viihdyn parhaiten yksin, omissa ajatuksissani. Laitan hyvän Spotify-listan soimaan taustalle ja voin keskittyä pelkästään siihen piirtämiseen. Voin keskittyä niihin pienimpiinkin yksityiskohtiin ja silloin, kun mulla on sellanen kiva flow päällä, niin hitsit, kyllä sujuu!

springvibes2

Näitten muutamien viimeisten vuosien varrella bloggaamisesta on tullut mulle myös yks tosi rakas harrastus. Ennen vaihtovuotta ja vaihtovuoden aikana pidin vaihtariblogia, jonne sain tallennettua ihanat muistot tesktien ja kuvien kautta. Se oli myös mahtava tapa pitää läheiset ja tutut ajantasalla, ettei mun tarvitsisi kertoa jokaiselle erikseen mitä Atlantin toisella puolella tapahtui. Enhän mä kaikkea sinne kertonut, mutta ne tärkeimmät asiat, ja nyt näin vaihtarivuoden jälkeen on ihanaa välillä lukea sitä blogia ja muistella mun elämän parasta vuotta. Tän jälkeen oli pakko jatkaa bloggaamista ja mielestäni tää on mukava tapa viettää sitä omaa laatuaikaa. Kuvien ottamisessa ja tekstin kirjoittamisessa voi saada kulumaan ihan kivasti aikaa ja tätäkin teen oikein mieluusti yksin.  

spring_outfit
Takki äidin vanha / Farkut Lindex / Kengät Nike / Paita H&M

Oma aika on mulle arvokasta aikaa, kuten tietenkin myös läheisten kanssa viettämäni aika. Mitä mieltä te olette, onko teille se oma aika arvokasta? :-)

8 kommenttia

 1. Oma aika on kyllä aina välillä tarpeen, vaikka kuinka viihtyisi oman poikaystävän tai perheen kanssa! Aivan ihania kuvia sinusta Milla ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mulle myös oma aika on tosi tärkeää. Eniten vietän omaa aikaa blogin parissa, mutta välillä ihan vaan telkkaria katellessa tai valokuvailessa. Tykkään paljon muiden seurasta, mutta välillä haluaa vaan olla yksin :) Hyvä postaus ja kivat kuvat <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, blogin parissa on hyvä viettää omaa aikaa! :) Kyllä oma aika on välillä ihan tarpeellista! Kiitos Nina <3

   Poista
 3. Joo kyllä sitä omaa aikaa vaan tarttee! Mä oon aika sosiaalinen ja viihdyn pitkiäkin aikoja ihmisten ympäröimänä, mutta välillä pitää tehdä jotain juttuja ihan yksin. Bloggaaminen on mulle kans yks parhaista tavoista viettää laatuaikaa ittensä kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä täysin samoilla linjoilla! Tosin jos liian pitkään oon yksikseni niin seki tuppaa olemaan jo liikaa... :-D Kiitos kommentista Linda! <3

   Poista
 4. Samaistun paljon tohon sun tekstiin! Mä viihdyn ihmisten kanssa ja oon todella puhelias, juttelen mielelläni vaikka puhelimella jonkun kanssa, jos fyysisesti ei oo ketään paikalla :D Mutta kyllä välillä on ihan tarpeellista vaan vaikka kuunnella musiikkia itsekseen tai just vaikka treenata itsekseen. Mulle myös bloggaaminen on sitä omaa aikaa, vaikka toki välillä muokkailenkin kuvia tms. niin, kun en olekaan yksin, mutta pääsääntöisesti se on mun omaa aikaa :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla Kiia ja kiitos kommentista! <3 Just näin! :)

   Poista