Sisällön tarjoaa Blogger.

PB - HELPOT JA NOPEAT HERKUT

healthy_snacks

Elämä on liian lyhyt olla syömättä hyvää ruokaa, eiks niin? Ainakin omasta mielestäni hyvään elämään kuuluu myös hyvää ruokaa ja herkuttelua silloin tällöin. Nyt Project blog -tyttöjen kanssa ollaan kerätty kokoon muutama resepti tekemään teidän elämästä vähän herkullisempaa. Tän lisäksi nämä meidän reseptit ovat nopeita ja helppoja valmistaa ja joukosta löytyy myös muutama terveellisempikin resepti (esim. tämä mun), että löytyis varmasti jokaiselle jotain, kun tekee mieli herkkuja! ;-) Muitten PB-tyttöjen blogeihin ja resepteihin pääsette alapuolella olevia linkkejä klikkaamalla.

_____________________________________________________________

EEVI: TERVEELLINEN TOFFEE
_____________________________________________________________

Itse päätin valmistaa terveellisen version kookospalloista ja näistä tuli kyllä superhyviä! Itse oon kyllä tykännyt näistä paljon ja myös poikaystävä, kaverit ja äitikin on tykänny. Tosi hyvä lisäys kahvikupin viereen heh. Näitten teossa mulla kesti noin 20 minuuttia, mutta pidin niitä jääkapissa vähän aikaa vähän aikaa myös, jonka jälkeen ne olivat entistä parempia! 

IMG_9374

Kookospallot n. 20 kpl

200 g (kivettömiä) taateleita
4 rkl sulatettua kookosöljyä
n. 3 rkl raakakaakaojauhetta (oman maun mukaan)
1 dl kaurahiutaleita
4 rkl kahvia 
kanelia oman maun mukaan
kookoshiutaleita pyörittämiseen


Collage

Kaikki ainekset (paitsi kookoshiutaleet) vaan sekaisin monitoimikoneella tai sauvasekoittimella, surrurrur, kunnes massa on tasaista. Taatelit voivat olla aika vaikea blendata mössöks, mutta kyllä se siitä, pientä kärsivällisyyttä vaan niin hyvää tulee. Tee massasta sopivan kokoisia palloja.  Sitten pyöräytät pallot vaan kookoshiutaleissa, sitten lautaselle ja jääkaappiin vähäksi aikaa, jonka jälkeen ne ovat valmis syötäväksi, nam!

2 kommenttia

  1. Näyttää ja kuulostaa herkullisilta! Kerrankin terveellisempi herkkuresepti, joka kuulostaa toteutettavalta! :) Itse turhaudun välillä, kun nämä terveysruuat tuntuvat olevan jotakin fysiikkaa vaikeampaa. Taidankin ottaa reseptin talteen, kiitos sulle vinkistä! :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Joo kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä, tosi helppo resepti on kuitenkin kyseessä! Haha niimpä, niitäkin löytyy... Onneks myös näitä helpompia löytyy sieltä sun täältä :-D

    VastaaPoista