Sisällön tarjoaa Blogger.

VIIKONLOPUN VIETTOA ESPANJASSA

Hola! Ajattelin nyt viikonlopun kunniaksi tulla päivittelemään teille kuulumisia. Nyt on sunnuntai ja tiistaina lähden kotia päin. Säät eivät ehkä ole kiinnostavin puheenaihe, mutta voi kuulkaa, täällä on tuullut niin kovaa, että huhhu. Aurinko paistaa, lämpötilat on kohdillaan, mutta tuo hemmetin tuuli.....  No, kuten oon ennenkin sanonut, niin asenne ratkaisee. Oon mä silti nauttinut täällä olosta tosi paljon. Rentoutuminen + loma -yhdistelmä ei mee ikinä pieleen!

marbella_spain
IMG_9649

Perjantaina lähdettiin täältä Aldea Blancasta päivällä Marbellan keskustaan bussilla ja sieltä käveltiin rannalle. Marbellan rannalla sijaitsee nimittäin yks mun ja isovanhempien lemppari lounas-ravintola, eli La Red, josta saa superhyviä friteerattuja mustekalarenkaita sekä boquerones -nimistä kalaruokaa, joka on siis friteerattuja anjoviksia. Mun oli pakko googletaa, että mikä tuo on suomeksi, eikä se kuulosta yhtä hyvältä kuin espanjaksi.... Mutta siis hyvää se on! Heh. Tuolla ravintolassa on myös superihanat tarjoilijat ja tuntuu aina, että mentäis tapaamaan vanhoja kamuja, kun käydään tuolla syömässä. :-D

lared_marbella
marbella_spain2
marbella_spain4

Ruokailun jälkeen käveltiin rannalta Marbellan vanhaankaupunkiin, jossa sijaitsee Plaza de los naranjos, eli appelsiinitori, jossa nimensä mukaisesti kasvaa paljon appelsiinipuita. Siellä on paljon pikkusia, söpöjä kahviloita ja ravintoloita. Suosittelen käymään, jos joskus käytte Marbellassa! Syötiin churroja ja juotiin tuorepuristettua appelsiinimehua, nam!

marbella_spain3
marbella_churros
spain2
spain

Lauantaina, eli eilen lähdin mummun kanssa markkinoille, jotka järjestetään joka lauantai täällä lähellä. Siellä vietettiin muutama tunti ympäri kävellen ja shoppaillen. Itse en voinut kauheesti ostella, koska oon täällä Espanjassa pelkän käsimatkatavaran kanssa, mutta jotain pientä sain silti mukaan! Samalla toimin makutuomarina ja tulkkina mummulle, hehe. Illalla käytiin syömään illallista Restaurante & terraza Carmen -nimisessä ravintolassa, joka sijaitsee ihan tässä lähettyvillä myös. Tuo on kyllä yks parhaimmista ravintoloista, joissa oon syönyt. Muistaakseni neljästi oon tuolla käynyt, enkä oo ikinä pettynyt. Aivan ihanaa ruokaa, palvelusta puhumattakaan! Varsinkin heidän chateaubriand on taivaallisen herkullista, ah.

spain3
spain4
spain5

Psst, jos haluatte seurailla mun tekemisiä ja kuulumisia reaaliajassa, niin kantsii seurata mua Instagramissa @millaharjuu sekä Snapchatissä nimellä millakh. 

Minkälainen viikonloppu teillä on ollut? 

16 kommenttia

  1. Siis apua mitä kuvia! Mäkin haluun ulkomaille, vaikka täällä Suomessa ihan kiva tämä kevät on. Niin kova matkakuume kuitenkin nousi, että huhhu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Pauliina! Haha noniin, matkakuvien on tapana nostaa sitä matkakuumetta.. :-D

      Poista
  2. Todella ihania kuvia :) Matkakuume nousee kyllä kovasti ja haluaisin Espanjaan päin lähiaikoina matkustellakkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Ane! Espanja on kyllä ihana maa, suosittelen todellakin lähtemään! Matkustaminen on kyllä joka sentin arvoista! :)

      Poista
  3. Oi Marbella on kyllä ihastuttava paikka, kaksi kertaa käyneenä voisin palata sinne koska vain uudestaan! Olet kyllä onnistunut luomaan ihmisille matkakuumetta näillä kuvilla, aivan ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista Eeva! Marbella on kyllä joo superkiva paikka, viihdyn itsekin täällä oikein hyvin! :)

      Poista
  4. Aivan ihanan näköistä siellä <3 :) Tosi hyviä kuvia oot ottanut!

    VastaaPoista
  5. Wautsi mitä lomakuvia taas! :-)

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia! Ois voinut lisätä Marbellan siihen pääsiäisen Malagan reissuun... näyttää nimittäin niin kivalta paikalta! Joku toinen kerta sitten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rosa! Noniin, seuraavalla kerralla sitten, kyllähän sä vielä ehdit! Mutta suosittelen kyllä käymään ja sitten kun käyt niin suosittelen ehdottomasti vanhaa kaupunkia ja just tuota appelsiinitoria, niin ihania paikkoja. :-D

      Poista
  7. WAU! Mielettömiä kuvia sulla täällä! ❤ Ihanan selkeä ulkoasu sun blogissa,tykkään! Pidän tän blogin mielessä! ;)
    xoxo, http://emmiahola.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Apua mitä kuvia! Ei yhtään tullut matkakuumetta tai mitään... :D Muutenkin tosi mielenkiintoinen blogi sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitti paljon Katariina! Et taidakkaan olla ainut joka potee näitten kuvien jälkeen matkakuumetta :-D

      Poista