Sisällön tarjoaa Blogger.

HUHTIKUUN SUOSIKIT

Jep, tiedän. Multa jäi maaliskuun lempparit väliin. Enkä edes aio yrittää selitellä mitään tai keksiä tekosyitä, se vain jäi tuonne luonnoksiin, enkä saanut sitä ikinä valmiiks. Mut hei, kyllä suosikkeja silti löytyy ja nyt olis vuorossa huhtikuun suosikit. :-)

IMG_9636_edited

Espanjan reissu
Tottakai Espanjan reissu on yks mun huhtikuun lempparijutuista! Reissaaminen on aina niin kivaa ja Espanja on ihana maa. Sain paljon aikaa renoutua ja valmistautua sisäänpääsykoetta varten, sekä viettää aikaa rakkaitten isovanhempieni kanssa. Samalla tajusin, että pelkällä käsimatkatavaralla pärjää ihan hyvin viikon mittaisella matkalla tai pidempäänkin haha!

april_fave

KIKO Eye Brow Marker #2 
Espanjassa ostin itselleni muutaman Kiko Cosmetics -merkkisen tuotteen: pari luomiväriä ja kulmakynätussin, eli brow markerin, enkä oo pettynyt! Tässä on sopivan harmaanruskea sävy ja tällä saa tarkkaa, luonnollista jälkeä. Kaiken lisäks tää maksoi alle viisi euroa. Ainut juttu vaan, että saa nähdä kauanko tää kestää, koska tuntuu, että tää kuivuu aika nopeasti... Mutta nähtäväksi jää, tosi kivaa jälkeä tällä saa kuitenkin aikaiseksi ja pysyvyys on myös hyvä.


springvibes
Kevät
Kevät on vaan niin ihanaa aikaa, vaikka välillä tuleekin pieni takatalvi, mutta pian sekin menee pois ja kesä alkaa olemaan jo niin lähellä! Mun kevät on ollut täynnä kaikkea kivaa ja vähän vähemmän kivaa. On ollut yo-kirjoituksia, mutta sen jälkeen myös paljon vapaita aamuja, sekä työntekoa ja reissaamista. Kaikenkaikkiaan kevät on silti ihanaa aikaa!

the_balm_mary


theBalm Mary-Lou Manizer
Maaliskuussa tilasin itselleni kyseisen suositun highlighterin, enkä ole pettynyt. Ihan arkikäytössä kyseinen tuote ei ole, koska en meikkaa arkisin kovinkaan paljon, mutta oon ehtinyt jo muutaman kerran levitellyt tuota naamaan ja siis ai että, kyllä on ihana! Eikä mun mielestä mitenkään superkalliskaan. Kyseinen puteli maksaa n. 20 euroa, mutta tuote tulee varmasti riittämään pitkään.

IMG_9821

Mango ja mangopiltti
Iiiih, mango on kyllä yks mun lempparihedelmistä ehdottomasti! Muistan, kun Keniassa syötiin tosi paljon tuoretta, aivan täydellistä mangoa.... Hnngg nam. Mangopiltti + luonnonjugurtti -kombo on kyllä superhyvä, sitä suosittelen jos täältä muita mango-faneja löytyy! Ja pian tänne blogiin on tulossa maailman paras mangosmoothie-resepti, joten kantsii pitää silmät auki.


Löytyykö teiltä samoja suosikkeja? :-)

8 kommenttia

  1. Kevät kyllä mun yks ehdottomista suosikeista (yllätysyllätys hahah)… Itekin oon ihan hurahatanut mangoon, joten täytyy kyllä laittaa testiin toi mangopiltti ja luonnonjogurtti ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan tää kevät nyt ihanaa aikaa! Siis mango on kyllä vaan niin hyvää, varsinkin ihan tuoreena, nam! Ja kantsii ehdottomasti testata. Joskus oon syöny luonnonjugurttia hillolla, mutta esim. mangopiltti tai tuo bonne-mangosose on varmaan vähän terveellisempää ja niin hyvää! :-D

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä kokeilla, niin helppo tapa saada luonnonjugurttiin lisää makua, kun itse en tykkää syödä valmiiks makeutettuja jugurtteja, kun niissä tuppaa olemaan niin paljon ylimääräistä sokeria. Pidä silmät auki vaan, pian se tänne tulee! :-D

      Poista
  3. Pitää kokeilla tota mangopilttiä ja jugurttia. Kuulostaa nimittäin todella hyvältä!
    Liityin lukijaksi. Kiva löytää pitkästä aikaa mielenkiintonen blogi jota seurata :)

    http://paula-thewolf.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen kokeilemaan! Ja kiitos Paula, tervetuloa mukaan! :-D

      Poista
  4. Mangopiltti ja mango ihan itsessäänkin on parasta! Täytyy kans kokeilla tota mango & luonnonjugurtti yhdistelmää. ;)

    VastaaPoista
  5. Mangopiltti ahh, niin hyvää!! <3 Laitan tota lähes aina smoothieseen ja puuroon ja kaikkialle! :D

    VastaaPoista