FIKSUMPAA NETTISHOPPAILUA

Ajatelkaa, että voisitte ansaita rahaa, kun teette ostoksia netissä. Ai siis mitä, rahaa shoppailemalla? Jep, se on mahdollista ja ihan ilmaistakin! Kuten moni muukin, mäkin tykkään selailla kaiken maailman nettikauppoja ja joskus saatan jopa klikata muutaman tuotteen ostoskorin kautta kotiin. Ainakin täällä landella nettishoppailu on sata kertaa helpompaa kuin lähteä ajamaan puolen tunnin matkan päähän lähimpään vaatekauppaan. Ja muutenkin, on se vaan välillä mukavampaa klikkailla niitä juttuja kotiin omalta kotisohvalta, vaikka asuiskin ihan keskustassa. Ja niin se vaan on, ettei kaikkea saa sieltä lähimmästä kaupasta, sillon on kätevää ostaa se netistä.

outfit
Neule H&M / Farkut KappAhl
bag

Kyllä te tiedätte sen fiiliksen, kun se odotettu paketti vihdoin saapuu perille, joko sinne postiin tai ihan kotiovelle. Ja mitäpä, jos saisitte siitä bonusta. Bonuswayn ansiosta tää on ihan mahdollista. Ootte ehkä kuulleet Ostohyvitys.fi:stä - nykyään se on siis Bonusway, mutta kyseessä on ihan sama juttu! Sinne kirjautuessanne (vaikkapa tästä) saatte heti käyttöön bonukset ja voitte alkaa keräilemään bonuksia omalle tilillenne.

outfit2

Bonusway on siis yksinkertaisesti nettishoppailijan paras kaveri. Sieltä löytyy yli 800 nettikauppaa, mukaanlukien ne suosituimmat, kuten Nelly.com, Hotels.com, Supersaver, Lenson ja Zalando. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin, niin seuraavaa matkaa tai vaateostosta varten. Klikkaa mukaan tästä ja saat ensimmäisestä ostoksesta 10 € bonuksenHelppoa, fiksua ja ilmaista.

Voitte myös asentaa Bonusway-sovelluksen nettiselaimellenne. Sen jälkeen Bonusway-ruutu hyppää heti esiin automattisesti, kun ootte nettisivulla, josta sitä bonusta saa. Lisätietoa ja ohjeet löytyy Bonuswayn nettisivuilta! :--)

Ootteko jo kokeilleet Bonuwayta?


Yhteistyössä: Bonusway

2 kommenttia

  1. Ihana postaus ja ihania kuvia!
    Hyvää kesää :)

    http://jenni-aleksandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista