KESÄFIILIS

Munkin on pakko tulla hehkuttamaan tätä aivan ihanaa säätä, kesä taitaa olla täällä!  Toivottavasti tää sää jatkuis viikonloppunakin, kun juhlitaan ylppäreitä. Tiistaina kävin Lucaksen kanssa ulkona syömässä ja saatiinkin nauttia ihanasta säästä sekä herkullisesta ruoasta ravintolan terassilla, ihan niinku etelässä! 

IMG_9948
IMG_9959

Viimepäivät ovat muuten menneet töitten parissa. Kesätöitä en oo virallisesti saanut, vaikka oonkin hakenut yli kymmeneen paikkaan duunia... Mistään ei nappaa, mutta onneks saan tehdä töitä tarhalla, kunnes löytyy muuta (jos löytyy). Töitten välissä oon ehtinyt myös juhlia mökkikauden alkua Lucaksen mökillä hyvän seuran kanssa, saanut vihdoin ostettua kengät yo-juhlia varten, pelannut lentopalloa rannalla ja katsonut The Walking Dead -sarjaa Lucaksen kanssa. Grillikausikin lähti käyntiin jo muutama viikko sitten ja tähän asti ollaankin grillailtu ihan kiitettävästi kaikkea hyvää, mutta yritän kuitenkin pitää vähän vaihtelua yllä, kun mulla tuppaa kesän lopussa tuleen grillipihvit ja maissit ulos korvista. Kesään kuuluu kyllä grillailut, mut hei, kyllähän välillä voi muutakin syödä. :-D

IMG_9967
IMG_9962
IMG_9942

Miten teidän kesä on lähtenyt käyntiin?

4 kommenttia

 1. Oi beer pongia, mieki haluan! :D Tosi kivoja kuvia, tuli heti semmonen fiilis, että haluttaisi lähteä kavereiden kanssa vaikka mökille. Mun kesä on lähtenyt käyntiin auringonotolla ja sillä, että paloin selästä... no, kyllä se siitä rusketukseksi muuttuu!

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep, kuvissa kuitenkin näkyy yks Jenkkiversio, joka on tosi hauska! Kiitos paljon Jenna :-D Ihanalta kuulostaa. Muista kuitenkin aurinkorasva ;)

   Poista
 2. Täällä on kyllä kesä lähtenyt hyvin käyntiin kun on saanut nauttia hyvistä ilmoistakin :) Ja minä oon aina loppukesästä kyllästynyt jo syömään grilliruokaa. Onnekis talvi on pitkä, niin saa pitää siitä taukoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, ihanaa kuulla! Hah, en ookkaan sit ainut... :-D

   Poista