KESÄISIÄ PUHELINKUVIA

Siitä onkin jo aikaa, kun viimeksi tänne jaoin mun puhelinkuvia, joten mielestäni nyt on aika! Kesäkuu ja pian myös heinäkuu on lentänyt vauhdilla, mutta puhelinkuvia löytyy vaikka muille jakaa, joten päätin jakaa ne myös tänne. Pieni sekoitus instagramiin julkaistuja kuvia, snäppejä, sekä vaan puhelimen muistiin jääneitä kuvia tältä kesältä luvassa...

5

Vähän selfietä! / Kesällä pyöräily on vaan niin ihanaa! / Mun kissa Mimelle sai noin kuukausi sitten neljä ihanaa kissanpentua ja ne on kasvanu niin nopeasti... Siis en kestä, miten ihania kissanpennut voi olla! / Vähän tröwbäkkii ylppäreihin ja kun löydettiin lakeista nää hienot narut, haha, voi sitä naurun määrää. Kuka muu huomas, että lakeissa on tälläset?

4

Kyllä mä tästä Suomen kesästä tykkään! / Eka oma auto, jonka löysin tori.fistä alle tonnilla, joten kävin sitten ostamassa sen! Pieni, söpö ja tärkeintähän on, että se vie mut paikasta A paikkaan B. Tällä voin huristella Lucaksen luokse Vaasasta, kun tulee ikävä. / Minä ja Lucas! / Magokorossa syömässä niiiin hyvää sushia, nam! Tää on siis Vaasan Rewell Centerissä sijaitseva pieni sushiravintola, jota voin kyllä suositella!

3

Käytiin pari viikkoa sitten Seinäjoen asuntomessuilla ja kyllä siellä oli paljon upeita taloja! Sainkin paljon sisustusinspoa tulevaan kotiin. Paljon kauniita yksityiskohtia, valkoista, harmaata ja mustaa, kauniita pintoja ja kiinnostavia pohjaratkaisuja! / Pientä sneak peakkii mun kämpästä. Tänne blogin puolelle tulee varmasti lisää sisustukseen liittyviä juttuja muuton myötä. / Käytiin veneilemässä yks ilta. Oli niin kaunista! / Mun uudessa duunissa. Oon siis nyt heinäkuun ja elokuun ajan siivoamassa. Yhtenä tehtävänä onkin siivota hotellihuoneita, joka on oikeastaan ihan kivaa puuhaa!

2

Kävin Meelan kanssa Powerparkissa yks lauantai ja meillä oli niin hauskaa! Siellä meni koko päivä, sää oli just täydellinen ja monissa laitteissa käytiin useampaan otteeseen, kun oli niin hauskaa. Syötiin alueella sijaitsevassa thai-ravintolassa ja oli superhyvää! Ootteko te käyneet huvipuistossa tänä kesänä?  / Pietarsaaren O'Learyssä syömässä tytsyjen kanssa Jaakonpäivillä. / Siis nämä Snapchat-filtterit... Daisy ja minä! / Veneilemässä :-)

1

Viikonlopun juhlintaa ihanien ihmisten kanssa ja Hannan 19-vuotis synttärit! / Pitsaa sunnuntain kunniaksi. / Kun Lucas etsii Pokemoneja, niin mä kävelen perässä jätski kädessä... / Mulla ja Meelalla oli vissiin hauskaa perjantaina, kun mentiin bussilla kotiin, ainakin näistä selfieistä päätellen. :-D

Mitäs tykkäsitte tällaisesta puhelinkuva-postauksesta? Mielestäni näitä on ihan kiva lukea välillä ja nää antaa myös kivaa vaihtelua ''täydellisille'' kamerakuville, vai mitä? 

4 kommenttia

 1. Onpa kyllä ihanan kesäiset kuvat! :) Ja hei, ainakin näin sneak peakista päätellen uudessa kodissa näyttäisi oikein kivalta! Tsemppiä vaan muuttopuuhiin ja paljon intoa sisustamiseen - mä vielä niin odotan jonkunlaista taivaalta syliin tipahtavaa lottopottia, että voisin laittaa vaikka kerrasta meidän koko talon sisustuksen uusiksi... :--D

  Notes to Self

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Asta! :-) Sisustuspostauksia onkin tulossa lisää...

   Poista
 2. Mä tykkäään tälläisesta puhelinkuva-postaukset tosiiii paljon ! Ja kyllä oli niin hauska viime perjantai, uudestaaan! ( yeyeye aika hyvä suomea, eikö niin? Mä yritän ;)

  VastaaPoista