LAIVAOSTOKSET

Sunnuntaina palasin kotiin Ahvenanmaalta superhauskan miniloman jälkeen. Matka tapahtui laivalla ja tottakai mun oli pakko mennä tsekkaamaan laivan kosmetiikkaosasto, vaikka pankkitili oli ihan eri mieltä, heh. Onneks mukaan tarttui vain nämä kolme, eikä sen enempää. Hintakaan ei kauheasti kirpaissut, kun nämä kiikutin kassalla, sillä pysyin suhteellisen edullisissa tuotteissa, vaikka olisin voinut ostaa sieltä vaikka mitä! Tässä kuitenkin kolme uutukaista, jotka pääsivät mun mukana kotiin! :-)

IMG_2437

Beauty Blender. Tän ostamista mietin pitkään (siis ihan oikeasti oon miettinyt tän ostamista ainakin vuoden, heh...), ennen kuin oikeesti sain aikaiseksi kiikuttaa sen kassalle. Hinta hieman kirpaisi, vaikka tää oli laivalla hieman edullisempi. Vielä en oo tätä ''kauneusblenderiä'' ehtinyt koittamaan, sillä en kesäisin meikkaa kovinkaan usein, mutta odotan innolla, että pääsen kokeilemaan tätä kunnolla! Hintaa oli 16,90€.

IMG_2454

Cutrin Multispray. Olin uuden lämpösuojasuihkeen tarpeessa, joten ajattelin, että koitan nyt tätä multispraytä ''perinteisen'' lämpösuihkeen sijasta. Tuote lupaa hiuksille ilmavuutta, pitoa, UV-suojaa ja lämpösuojaa. Olen testannut tätä kerran ja huomasin heti, että tällä saa kyllä hiuksiin sitä rakennetta ja ilmavuutta, kun suihkutin tätä pyyhekuiviin hiuksiini ennen föönausta. Lämpö- ja UV-suoja ovat ehdottomasti plussaa! Hintaa tällä oli noin 11 euroa.

IMG_2462

Ecotools -sivellinsetti. Ennen tämän setin ostoa multa puuttui kunnon siveltimet silmämeikkiä varten, joten nähdessäni tämän laivalla mun oli pakko kiikuttaa tämäkin kassalle. Pakkauksessa on kaksi kaksipäistä sivellintä, eli yhteensä neljä erilaista: ''Shade, define, blend, smudge''. Mulla on ennestään yks Ecotoolsin sivellin, joka on ollut kovassa käytössä kolmisen vuotta ja toimii vieläkin loistavasti! Odotukset ovat siis korkealla näitten uusien siveltimien suhteen... Hintakaan ei ollut yhtään paha, koko setti maksoi nimittäin ainoastaan reilu 9 euroa!

IMG_2447

Onko teillä kokemuksia näistä tuotteista? Olisi kiva kuulla teidän kokemuksia esimerkiksi tuosta BeautyBlenderistä. :-)

21 kommenttia

 1. Vaikuttaa kivoilta ostoksilta! Vinkkipostaus Ahvenanmaalle suuntaaville olis myös kiva, ite en oo käyny siellä aikoihin ja ois tarkoitus lähteä syksyllä käymään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! Joo, kiitti ideasta, semmosen pienen vinkkipostauksen voisin ehdottomasti väsätä! :-D

   Poista
 2. Ecotools -siveltimet on kyllä ihan huippuja! Itekin kävin just ostamas pari uutta sivellintä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä! Ei niitä ikinä voi olla liikaa ;)

   Poista
 3. Ecotools -siveltimet on kyllä ihan huippuja! Itekin kävin just ostamas pari uutta sivellintä:)

  VastaaPoista
 4. Mulla on just noi silmämeikkisiveltimet, ja ovat kyllä ihan huiput! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Toivottavasti pääsen pian kokeilemaan mun omia kunnolla! :)

   Poista
 5. Ecotoolsin siveltimet on jotain niin rakkautta, mä oon niiden vannoutunut käyttäjä!

  http://laveillela.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, näähän kuulostaa olevan monilla käytössä! Ecotools on kyllä huippu! :)

   Poista
 6. Kivoja ostoksia :) Itsellä tuo multispray ei oikein toiminut toivotulla tavalla, mutta on kiva kuulla tuotteen sopivan toiselle paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ane! Harmi ettei se sulla toiminut :/ No niin, ei kaikille sovi samat tuotteet :)

   Poista
 7. Kivat ostokset ja nuo Ecotoolsin siveltimet ovat ihan älyttömän hyviä ja suurta rakkautta ♥

  VastaaPoista
 8. Kivoja ostoksia oot tehnyt!♥ Täytyykin testata noita siveltimiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Hinta ei oo paha ja ecotoolsin siveltimet on kyllä hyviä, joten voin suositella ;)

   Poista
 9. Ei ole kyllä mistään kokemuksia.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, voin kyllä suositella näitä tuotteita nin kuukauden käytön jälkeen! :)

   Poista
 10. Tuo Beautyblender on itselleni tuttu tuote ja tykkään valtavasti. Tosin hintaa on omaan makuuni myös hieman liikaa, sillä itse ostin blenderini keväällä ja nyt olen jo uuden tarpeessa. Jokapäiväinen pesu ja meikkaus sillä on vaatinut veronsa ja sieni alkaa olla entinen, mutta pakko silti sanoa, että meikkivoide levittyy sillä todellakin paremmin kuin millään muulla. :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin vajaa kuukauden käytön jälkeen täytyy kyllä sanoa, että oon sun kanssa samaa mieltä - se on ihan huippu tuote meikin levitykseen, vaikka hinta vähän kirpaiseekin.. :-)

   Poista
 11. Beautyblender on nykyään mulle ihan ehdoton ja suosittelen muuten ostamaan sen siihen kuuluvan saippuan myös pikimmiten :) Hinta on kieltämättä korkea, mutta tuotekin toki toimiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse oon puhdistanut sitä vauvasaippualla, oon kuullut senkin olevan ihan toimiva meikkisiveltimien ja -sienten puhdistamiseen, mutta ehkä vois kuitenkin satsata ja ostaa tuo saippua... :-)

   Poista