TÄN HETKEN POSITIIVISET

Nyt olis mun mielestä jälleen aika listata tän hetken positiiviset! Mä oon viimeaikoina kokenut niin paljon uutta, kivaa ja jännittävää. Toki välillä on vähän huonompiakin hetkiä ja tuntuu, ettei mikään onnistu, eihän elämä mitään ruusuilla tanssimista ole. Silti mielestäni mulla menee aikas hyvin just nyt ja pitää muistaa nauttia niistä pienistäkin hetkistä, sekä arvostaa sitä mitä meillä on. :-)

IMG_3239

Uusi koulu, uusi kotikaupunki ja uudet kaverit. Uutta ja jännittävää siis! Mä olen sopeutunut tänne Vaasaan mielestäni tosi hyvin ja mun uus koti tuntuukin jo kodilta. On ihanaa, kun ei oo enään ihan pihalla kaikesta, vaan pikkuhiljaa oppii uutta ja koulukin on mennyt hyvin käyntiin. Oon myös tutustunut ihaniin ihmisiin ja pitänyt hauskaa. :-)

Hyvin mennyt työhaastattelu. Kävin torstaina työhaastattelussa, josta jäi tosi hyvä fiilis. Harmikseni en kyseistä työtä saanut, mutta ei se mitään - työnhaku jatkuu! Tiedän, että tein parhaani ja se on mun mielestä tärkeintä. Jokaisesta haastattelusta myös oppii uutta, joten hyvin mielin jatketaan eteenpäin.

IMG_3276
IMG_3295-2

Uusi hiusväri. Tässä alkuviikosta värjäsin hiukseni tummemmiksi ja tuli heti freessimpi olo! Mä en ollut tyytyväinen mun vaaleaan hiusväriin ja sitä keltaisuutta oli välillä vaikea pitää poissa. Nyt syksyn kunniaksi päätin sitten värjätä hiukset ruskeiksi. Ostin hiusvärin kampaamosta ja ihana kampaaja auttoi mua valitsemaan oikean värin, joka osoittautui oikein kivaksi! Vielä, kun pääsisin kampaajalle leikkaamaan latvat, niin olis oikein hyvä.

Onnistuneet smoothit ja uudet ruokakokeilut. Mulle tulee niin hyvä fiilis, kun smoothiet onnistuu ja niistä tulee superhyviä! Muutenkin oon innostunut kokeilemaan uusia ruokia ja näin opiskelijana yritän pitää ruoan edullisena sekä tottakai terveellisenä. Silloinkin on ihanaa, kun uudesta kokeilusta syntyy herkullinen ateria!

IMG_3231

Pari uutta ostosta. Yritän olla ostamatta mitään ''turhaa'', mutta välillä annan itselleni luvan ostaa jotain pientä. Kävin kaupungilla kiertelemässä kauppoja ja sieltä tarttui mukaan pari kivaa paitaa ja uus meikkivoide, jotka tulivat kyllä tarpeen. Mä en nimittäin kovin usein ostele vaatteita ja mun nykyinen meikkivoide on aika lopussa. Nää paidat oli just nappivalintoja ja edullisia sellaisia. ;-)

Ajokortin suorittaminen ihan valmiiksi. Ajokorttihan mulla on ollut pian pari vuotta, mutta nyt vihdoin ja viimein sais myös suoritettua sen ihan viimeisen vaiheen. Nyt oon siis ihan valmis tän suhteen, joka tuntuu hyvältä, ettei sitä enään tarvitse miettiä!

Mitä positiivista teidän elämässä on tapahtunut viime aikoina? :-)

xx, Milla

8 kommenttia

 1. Tosi ihana postaus! Mun sisko muutti myös Vaasaan ja on tosi hyvin sopeutunut uuteen kotikaupunkiin! Ainiin, Mun korviin särähti pahasti tuo autokortti. Meinaat varmaan sillä ajokorttia! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmine! Apua, kiitos että huomautit! :-D

   Poista
 2. Positiivisia asioita on aina mukava lukea! Itselläkin on ollut sopeutumista uuteen kaupunkiin, joka on sujunut hyvin!

  http://kristiinaino.blogspot.ie/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikös! tsemppiä sulle! vaihtelu on kyllä välillä ihan hyväksi :-)

   Poista
 3. Löysin sun blogin sattumalta toista kautta ja tykästyin sikana! Ihana pehmolelu :) Ja tällain vaikuttaa hyvältä, liityin sun seuraajiin!


  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että, ihana kuulla, kiitos ja tervetuloa lukemaan! hehe, sain tuon pehmopossun poikaystävältä joululahjaks, se on kyllä ihana :--D

   Poista
 4. Heii jos vielä tarviit hiustenleikkausta, suosittelen tulemaan meille vaasan ammattiopistoon asiakkaaksi! :) edulliset hinnat ja hyvä palvelu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooo, voisin ehkä tullakin! kiitos vinkistä! :-)

   Poista