AUTUMN TAG

Ihanaa sunnuntaita teille kaikille! Emmiina oli vastannut blogissaan tällaiseen syksyiseen haasteeseen ja halusin itsekin tehdä tämän, koska näitä on mielestäni kiva silloin tällöin tehdä ja myös lukea muittenkin blogeista! :-)

IMG_4225

Syksyn lempihuulipuna? Musta ei oo vieläkään kuoritunut mikään huulipunien suurkuluttaja, vaikka multa löytyy vaikka kuinka monta ihanaa, koska arkena en muutenkaan käytä paljon meikkiä. MUTTA Milanin huulipunat, joista kirjoitin tässä postauksessa, klik -- varsinkin tuo Chromattic Addict, oon ihan rakastunut siihen! 

Syksyn lempihiustyyli? Värjäsin hiukset taas vaaleiks ja oon saanut niihin hieman hopeahtavan sävyn, joka on kyllä mun mieleen! Mutta mun mielestä semmonen haalea pinkki sävy hiuksissa on aivan ihana just nyt!

Syksyn lempikynsilakka? Ai että, pitäis kyllä taas alkaa lakkailemaan kynsiä useammin. Tummanpunainen on kyllä yks, joka toimii aina syksyisin. Haluaisin myös hankkia jonkinlaisen kuparin tai tumman oranssin värisen kynsilakan, ne sopis myös hyvin tähän aikaan vuodesta!

Syksyn lempikynttilä? Ehdottomasti erilaiset tuoksukynttilät. Nyt mulla on käytössä Ikean omenantuoksuiset tuikut, jotka on kyllä ihania!

IMG_4217

Syksyn lempivaate tai -asuste? Musta, pieni Espanjasta ostamani crossover-laukku. Se on ollut kovassa käytössä tänä syksynä ja se on vaan niin simppeli, kaunis ja kätevä. Sinne mahtuu just hyvin puhelin, lompakko ja tarpeen mukaan muutamat meikit, sekä kampa! 

Syksyn lempijuoma? Erimakuiset teet (ja ylihalvat oluet opiskelijabileissä.... hehhe).

Syksyn lempiruoka tai -välipala? Ahh lempiruoka on melkein aina sushi! Tosin fondue on kyllä syksyn ja talven jokavuotinen lemppari, se vaan on semmonen ihana seurusteluruoka, joka sopii just hyvin tähän vuodenaikaan! 

Parasta syksyssä? Tässä syksyssä parasta oli uuden koulun aloittaminen ja uudet ystävät ja tietenkin ne lukuisat opiskelijabileet, hehe. Mutta yleisesti ottaen tykkään syksyssä siitä ns. ''uuden alun fiiliksestä' ja värikkäistä lehdistä.

IMG_4150

Onko sulla jotain syksytraditioita? Hmm, ainakin kynttilöiden polttelu on yks. Viime vuosina oon myös käynyt syksyisin ulkomailla, mutta se jäi tänä syksynä väliin. Myös teen juonti lisääntyy syksyisin! 

Kuka julkkis inspiroi sua eniten syksyllä? En seuraile kauheasti mitään julkkiksia, mutta esimerkiksi ruotsalainen bloggaaja Angelica Blick kyllä inspiroi ympäri vuoden! Muuten saan inspiraatiota muitten blogeista, Pinterestistä ja ihan kadulta. 

Ja näin viikonlopun kunniaksi randomit ruokapöytäkuvat kruunaa tän postauksen ;-) xx, Milla

11 kommenttia

 1. Olipa kiva postaus! Ja tykkään tosi paljon sun bannerista, superkiva<3

  https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Harriet, ihana kuulla että tykkäät! <3

   Poista
 2. Niiin kiva postaus Milla! Taas paljastu uusia asioita susta ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! Tämmöset postaukset opettaa kyllä paljon uutta ihmisistä! :) <3

   Poista
 3. Mukava postaus! :)

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Tämä oli tosi kiva postaus, ihana ! Pitäisiköhän tämä tästä napata omaanki blogiin jos sulle passaa, tietty laitan linkkiä blogiisi kun täältä tämän bongasin 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kata! Nappaa ihmeessä omaankin blogiis, tällaisia on kiva lukea! :-D

   Poista
 5. Oi miten ihanasti toteutettu postaus! :)<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Bongasin tän postauksen Katan blogista ja pitäisi kyllä itsekin kai tänä vuonna toteuttaa tälläinen. Aina nää jää vaan unohtuu luonnoksiin liian pitkäksi aikaa! :D Ihana syksyfiilis tulee tästä! <3 Kynttilät esiintyis varmaan munkin vastauksissa.. :D

  VastaaPoista