DESENION IHANAT JULISTEET

Kun muutin Vaasaan, mun asunnon seinät olivat ihan tyhjät. Mun kämpän katto on sitäpaitsi aika korkea, joka vaan korosti sitä tyhjyyttä, joka seinillä vallitsi. Mun mielestä muutama taulu tai juliste seinillä tekee tilasta kodikkaamman ja mukavamman, vähän sama efekti kuin niillä viherkasveilla! Onnekseni sain loistavan mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Desenion kanssa -- nyt mun seiniä koristaa Desenion ihanat sisustusjulisteet!

IMG_3524
IMG_3539

Oon aiemminkin ihastellut Desenion julisteita ja vieraillut heidän sivuillaan monta kertaa. Kyseisen nettikaupan monipuolisuus ilahdutti kovasti ja heidän nettikaupastaan löytyykin kaikkea graafisista julisteista aina luontojulisteihin asti, eli toisin sanoen jokaiselle jotakin! Itse sain mahdollisuuden valita itselleni kolme julistetta ja voittekin kuvitella, mikä valinnanvaikeus siinä iski... Lopulta päädyin kahteen pienempään 30x40cm -kokoiseen julisteeseen, jotka piristävät kivasti mun keittiön ilmettä, sekä yhteen suurempaan 70x50cm -kokoiseen julisteeseen, joka sopii täydellisesti mun meikkipöydän yläpuolelle!

IMG_4197
IMG_4204

Oon aivan rakastunut näihin! Ne todellakin piristävät mun kodin seiniä! Ananas- ja Coctail-taulut ovat vaan niin hauskoja, mutta samalla ihanan simppeleitä ja sopivat hyvin vierekkäin keittiön keltaiselle seinälle.  Leijona-taulu on mun mielestä tosi kaunis ja sopii samalla hyvin mun horoskooppiin, hehhe. Deseniolta saa myös samalla tilattua julisteisiin kehykset ja itse tein niin tuon Leijonajulisteen kohdalla tuon ruusunkultaisen värin takia, se on ihana!

Desenioon jäi kyllä monta julistetta, jotka mielelläni ripustaisin seinälle, mutta pakko vetää jonkinlainen raja, koska mun kodin seinätila ei yksinkertaisesti riitä. Ehkä sitten tulevaisuudessa mulla on enemmän seinätilaa, jota koristaa kivoilla tauluilla... ;-)

Ootteko te tilanneet Deseniolta julisteita ja mitä mieltä olette näistä? xx, Milla

9 kommenttia

 1. Vau miten ihanan persoonallisia ja upeita!<3 Iteltäkin löytyy kolme Desenion julistetta, jotka on super makeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään näistä tosi paljon itsekin! :-) Niitä vois kyllä hankkia lisääkin <3

   Poista
 2. Aivan ihanat Desenion julisteet! Mä haluan näitä myös omalle seinälle ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Nää on kyllä tosiaankin ihania, voin lämpimästi suositella deseniota! <3

   Poista
 3. Ooh mullakin on Deseniolta julisteita :) On kyllä ihan upeita!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
 4. Onpas kivoja! Oon itsekkin joskus harkinnut julisteiden ostoa, mutta se on aina jäänyt. Ehkä joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo vielä ehtii! :-D Voin kyllä suositella näitä :)

   Poista
 5. Tosi kivan näkösiä!

  https://sinisophie.blogspot.fi

  VastaaPoista