Sisällön tarjoaa Blogger.

UUTTA LUSHIA

IMG_3777

Taas tuli hankittua uusia Lush-tuotteita, hups... Sain blogin kautta testiin parit joulutuotteet Lushilta ja niiden lisäksi tilasin itselleni myös pari muutakin tuottetta. Kaupanpäälle pakettiin laitettiin myös testereitä, sekä niiiiin ihanan tuoksuinen huulikuorinta, kiitos Lushille!

IMG_3804

Charity Pot - Nyt ensimmäistä kertaa tilasin itselleni suositun Charityn Pot -voiteen. Charity Potin tarkoituksenahan on lahjoittaa rahat hyväntekeväisyyteen, joka on mun mielestä aivan ihana idea. Voide sopii käsi- ja vartalovoiteeksi. Mä oon levittänyt tätä iltaisin vartalolle ja päivisin käytän tätä käsirasvana. Hyvin toimii ja tuoksu on semmonen fresh ja luonnollinen, eikä liian vahva. Näin Lushin nettisivuilla sanotaan: '' Jokainen asiakkaidemme Charity Pot -voiteeseen käyttämä euro (miinus arvonlisävero) lahjoitetaan huolella valituille ruohonjuuritason hankkeille, joilla autetaan ihmisiä, eläimiä ja ympäristöä.''

Breath of Fresh Air -kasvovesi - Tässä on ihanan raikas ja luonnollinen tuoksu, semmonen hennon metsän tuoksu. Mä en oo kauhean aktiivinen kasvoveden käyttäjä, mutta nyt yritän kyllä parantua siinä! Shine so Bright -rasva on tarkoitettu levitettäväksi hiusten latvoihin. Vielä en tätä ehtinyt käyttämään, mutta nettisivujen arvostelujen perusteella vaikuttaa riittoisalta ja tehokkaalta tuotteelta! Tulee varmasti tarpeeseen talvella, kun mun hiusten latvat kuivuu ihan liikaa...

IMG_3822

Popcorn Lip Scrub - Tammikuussa hehkutin jouluista Santa's baby -huulikuorintaa, joten olin tosi iloinen, kun huomasin että Lush oli laittanut pakettiin mukaan tän Popcorn-version. Hyvin toimiva tuote ja tykkään käyttää tätä esim. ennen mattaisten nestemäisten huulipunien käyttöä, mutta ihaninta tässä tuotteesta on se tuoksu!! Siis nam, voisin syödä koko purnukan! Älkää antako purnukan pienen koon häiritä, koska tää on riittoisaa.

Snow Fairy Body conditioner * - Jep, eli vartalolle tarkoitettu hoitoaine. Kuulostaa aika kivalta, vai mitä? Tässä on ihan kiva tuoksu, mutta ehkä vähän liian hubbabubbamainen mun makuun. Tätä on siis tarkoitus levittää kropalle, kun on eka pessyt kropan ihan perus suihkugeelillä, ja sitten huuhdellaan pois. Tästä jää kropalle aika outo tunne, johon ehkä kestää vähän aikaa tottua, mutta tuntuu todellakin siltä, että tää hoitaa ja kosteuttaa ihoa, eli ihan perfect talveksi, koska silloin mun iho tuppaa olemaan tosi kuiva. Bubbly shower gel * - Tää oli Snow Fairyn kanssa toinen joulutuote, jonka sain Lushilta testiin. Ihanan raikas tuoksu ja tän suihkugeelin inspiraation lähteenä on kuulema toiminut samppanja, joka ei ainakaan mua haittaa ;-)

IMG_3832

Testereistä sen verran, että Dark Angel -putsari oli tosi positiivinen yllätys! Vaikka se onkin väriltään mustaa, niin iho ei jää siitä harmaaksi tai likasen väriseks, vaan tosi puhtaan ja raikkaan tuntuiseks. Se myös mielestäni vähentää punoitusta kivasti ja kuorii hellästi. American Cream -hoitoaine jättää hiuksiin ihanan vaniljaisen tuoksun ja tuntuu muutenkin tehoavan hyvin. Vanishing Cream -kasvovoide kosteuttaa tosi hyvin, mutta se ei jätä kasvoille semmoista rasvaista tai kiiltävää fiilistä.

Tuli ehkä hieman pitkä postaus, mutta tosiaan itse tykkään kirjoittaa tuotteista, joista tykkään ja joita suosittelen, ja kun Lushin tuotteet nyt vaan ovat niin ihania... Meneekö jokin tuotteista teillä testiin? xx, Milla

12 kommenttia

  1. Pitkään oon lueskellut näistä Lushin tuotteista kehuja, vaan en itse ole kotiuttanut vielä ainuttakaan Lushin tuotetta. Itse rakastan The Body shopin tuotteita ja niitä en vaihtaisi mihinkään, ehkä sen vuoksi Lush ja sen tuotteet on jäänyt testaamatta. Tuota huulienkuorintaa on hypetetty vaikka missä, se on aina kiinnostanut! Jos joulun alla poikkean Helsinkiin niin täytyy se varmaan käydä ostamassa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihanaa, että sultakin löytyy luottomerkki. Oon kuullut myös paljon hyvää The Body Shopistakin, ihan ymmärrettävää ettei raaski vaihtaa suosikkituotteitaan muun merkin tuotteisiin! :-D Tuo huulikuorinta on ihana, voin lämpimästi suositella sitä!

      Poista
  2. Miten herkullisen värinen toi snow fairy on :p Ja ihana sun uus banneri ♥

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on... Ihanan pinkki ja glitterinen :-D Kiitos Kiia! <3

      Poista
  3. Vitsit nää tuotteet näyttää niin kivoilta <3 toi lip scrub lähtee ehdottomasti tilaukseen! ;-)

    https://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne onkin kyllä aivan ihania! Lusheista on vaikea saada huonoja kuvia haha ;-D

      Poista
  4. lushin tuotteet on kyllä ihania ♥

    http://tthekidult.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Kävin juuri muutama päivä sitten Wienissä Lushin juuri avatussa liikeessä, ja se oli kyllä ihan taivas!! Ite en oo aikasemmin juurikaan tutustunut tuotteisiin, joten valikoiman paljouden takia kävelin liikkeestä loppuenlopuksi tyhjin käsin ulos, koska osannut yhtään päättää mitä ostaisin (ainakaan ilman että olisi tullut 200 euron laskua,haha). Täytyy kyllä vähän tarkemmin perehtyä tuotteisiin ja ehkä jotain hankkia kokeiltavaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oooo, kuulostaa ihanalta! <3 haha, jep, vaikka kyllähän niiltä myyjiltä voi apua kysyä ja yleensä ne osaa hommansa hyvin. Onneks Lushin nettisivuilla on aika hyvät kuvaukset ja arvostelut tuotteista! :-)

      Poista
  6. OOOH ihania nämä sunkin!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne, tykkään näistä niiiiin paljon <3

      Poista