PARASTA TALVESSA

Täällä Vaasassa ei näy vielä lunta, mutta toivottavasti mekin saatais tänne pian valkoiset maisemat! Täytyy silti myöntää, että kyllä talvi taitaa täällä olla jo, vaikkei sää sitä anna näyttää. Jouluunkin on vain kuukausi ja kyllä lumikin on näyttäytynyt pikaisesti muutamaan otteeseen (sulannut pois melkein heti, mutta silti...). Päätimpä siis kerätä tähän postaukseen semmoset jutut, mitkä on mun mielestä parasta talvessa! Koska niin kuin kesässä, syksyssä ja keväässä, on myös talvessakin se oma viehätyksensä. Parasta talvessa on siis...

IMG_4524

Joulu ja se yleinen joulufiilis 
Tarviiko tätä edes selittää? Mä tykkään joulusta, jouluruoasta ja siitä joulufiiliksestäkin. Mun mielestä on jotenkin tosi ihanaa, kun kaupoissa alkaa soimaan joulumusiikki ja kaikkialla alkaa näkemään jouluvaloja ja muita joulukoristeita. Jouluna aionkin viettää mahdollisimman paljon aikaa läheisten kesken, koska sitähän se joulu on!

Glögi ja muut talven herkut 
Talveen kuuluu toki myös kaiken maailman talven ja joulun herkut, kuten glögi, joulutortut ja piparit... Myös teetä kuluu talvi-iltoina entistä enemmän. Mulle myös fondue on semmoinen ruokalaji, joka ehdottomasti kuuluu talveen, joten toivottavasti saan tänäkin talvena viettää monta fondue-iltaa hyvässä seurassa!

IMG_4542

Saunominen 
Saunassa käyminen on ihanaa ympäri vuoden, mutta talvisin se on niin paljon parempaa, varsinkin silloin kun on vaikka viettänyt aikaa ulkona kylmässä (esimerkiks laskettelemassa, hehe). 

Lumen narina 
Tulispa sitä lunta jo... Tiedätte varmasti sen äänen, kun lumi narisee kenkien alla ulkona kävellessä? Se on mun mielestä niin ihanaa, haha.

IMG_4531

Laskettelu 
Mä rakastan laskettelua! Se on ehdottomasti mun yksi lempipuuhista näin talvisin. Onneksi meidän perheellä on käytössä mummun omistama mökki Rukalla, joka pääsee talvisin  aktiiviseen käyttöön. Tuolla mökillä chillailu on kyllä myös jotain niin ihanaa, kun ei oo mitään sen suurempia suunnitelmia paitsi laskettelu, rentoilu ja saunominen.

Kynttilät 
Toki kynttilöitä voi polttaa ympäri vuoden, mut hei, kyllä se on talvisin pimeän tullen paljon kivempaa. Mun lemppareita on ehdottomasti erihajuiset tuoksukynttilät, mmm...

IMG_4521

Mikä on teidän mielestänne parasta talvessa? xx, Milla

4 kommenttia

 1. Samaistun! Lumi, kynttilät ja suklaa.

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia ja juttuja ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihanan tunnelmallinen postaus! Pystyin kyllä samaistumaan ihan jokaiseen kohtaan, heh <3

  https://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista