CANON EOS M10

Heippahei! Toivottavasti kaikilla oli ihana joulu! Kuten ehkä huomasitte, blogi hiljeni joulun ajaksi kokonaan. Halusin vaan nauttia siitä! Mun joulu meni hyvästä ruoasta nauttien, saunoen ja läheisien kanssa aikaa viettäen. Jouluaattona kävin tekemässä yhden työvuoron, mutta muuten joulu on mennyt aika leppoisassa meiningissä ihan vaan joulusta nauttien. :-)

Kuten ehkä otsikosta saatoitte päätellä, sai mun Canon-perhe lisäystä! Mulla on ennestään siis Canon eos 600D, joka on toiminut täydellisesti ja toimii vieläkin todella hyvin. Oon kuitenkin pitkään pohtinyt pienemmän kameran hankkimista ja, kun näin Gigantin alessa tämän Canon eos M10 -minijärjestelmäkameran hintaan 269€ oli mun ihan pakko hakea se! 

IMG_4863
IMG_4866

Hankin mikrojärjestelmäkameran, koska sitä on helpompi raahata mukana paikasta paikkaan. Myös tavallisen digikameran hankinta kävi mielessä, mutta oon jo muutaman kuukauden ajan kuvannut RAW-kuvia ja halusin sen olevan mahdollista myös pienemmällä kameralla. Mietin myös Olympusta ja Sonya, mutta lopulta päädyin tähän Canoniin hinnan takia. Tähän on myös mahdollista hankkia adapteri, jonka avulla voin käyttää myös mun vanhaan järkkäriin ostettuja objektiivejä!

IMG_4864

Vielä en oo ehtinyt kokeilemaan tätä, mutta innolla odotan että pääsen tutustumaan tähän paremmin. Torstaina lähdetään Rukalle viettämään uuttavuotta ja otan tämän mukaani. Tästä tulee varmasti myös kiva reissukaveri! Minkälaisia kokemuksia teillä on minijärkkäreistä? xx, Milla

6 kommenttia

 1. on kyllä ihanan rentouttavaa pitää aina välillä vähän taukoa bloggerin avaamisesta! tollanen minijärkkäri olis kyllä kova lisäys normijärkkärin rinnalle, odotan mielenkiinnolla millaista jälkeä tuolla saa aikaiseksi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se tekee välillä tosi hyvää, vaikka rakastankin bloggaamista! :-D Sitä just, hyvä lisäys! Varmasti tulee kannettua kameraa nyt ahkerammin mukana kompaktin koon ansiosta ja odotan innolla itsekin, minkälaista jälkeä tällä saa :-)

   Poista
 2. Iteltä löytyy tuo canonin 7D ja on kyllä ollut ihan unelma tässä jo muutaman vuoden ajan! Tuo kamera vaikuttaa ihan kätevältä kompaktilta vehkeeltä! :D Oli muuten ihan pakko liittyä lukijaksi, ihania postauksia!

  morehighlighter-tessa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii 7D on varmasti upea kamera! Sitä se just onkin, saapi nähdä minkälaista jälkeä sillä saa! :-D Ihanaa, kiitos ja tervetuloa lukemaan! <3

   Poista
 3. Olen just katsonut tuota kameraa myös itselleni! Itselläni on jo 700D, joten pienenpi kamera olisi tarpeen :D

  riikkka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti toi kamera on mieleen. Mun mielestä toi on aina vähän riski kun ostaa kameraa ilman suljinta, että minkä laatuista se kuva oikeasti tulee olemaan tietokoneella. Tietty itelläkin on ne kaks järkkärii edelleen vaan pölyttymässä.. pitäs koittaa oikeasti kevään tullessa ottaa niskasta kiinni ja alkaa kuvaamaan!

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista