Sisällön tarjoaa Blogger.

XMAS GIFT SWAP

Moikkamoi! Viime vuonna pidettiin Project Blog -tyttöjen kesken ''secret santa'', eli lahjavaihto ja myös tänä vuonna meistä muutamat, minä mukaan lukien, osallistuimme tähän lahjanvaihtoon uudestaan. Saatiin siis tietää kenelle paketti lähetetään, mutta emme tienneet keneltä saamme paketin, ennen kuin siis saimme sen käsiimme. :-) Tää on musta tosi kiva idea ja tänä vuonna sain oman lahjani kaimaltani Millalta! Oli ilo avata paketti ja huomata miten paljon kivaa sieltä löytyikään!

IMG_4833
IMG_4851
Lahja oli tosi ihanasti paketoitu ja ensinäkymä oli niin nätti! Olin todella innoissani, kun näin Moroccanoil -pakkauksen, koska oon joskus harkinnut noitten tuotteiden ostoa, mutta se on vaan jäänyt. Nyt pääsen vihdoin tutustumaan enemmän noihin tuotteisiin! Tuo setti on myös matkakokoisena ihan täydellinen, koska tuota on helppo raahata mukana vaikkapa sinne Thaimaahan. :-D

Levitin tuota Moroccanoil hoitoöjyä jo kerran hiuksiin pesun jälkeen ja täytyy sanoa, että ihastuin siihen kyllä ensikosketuksella! Hiuksista tuli aivan ihanan sileät ja pehmeän tuntuiset, eikä se jättänyt yhtään semmoista ällöä tunnetta, jota jotkut hoitoöljyt voivat jättää hiuksiin (tai sormiin). Joten innolla odotan noitten muittenkin hiustuotteiden testaamista.

Milla oli laittanut pakettiin myös ihanan kirjeen, Goodion mustikka-raakasuklaata, Garnierin Moisture Bomb -kasvonaamioita, huulivoiteen, sekä pari Mavala -kynsilakkaa sävyissä Imagination ja Osaka, jotka ovat molemmat tosi kauniin ja hennon sävyisiä lakkoja. Huulivoide on päässyt jo käyttöön ja se kosteuttaa huulet todella hyvin, pitkäksi aikaa.

IMG_4856
Nää tuotteet tulevat varmasti näkymään enemmän täällä blogin puolella, kunhan vaan ehdin kokeilla niitä ensin. Mä tykkään kirjoitella erilaisista tuotteista täällä blogissa teille, joten pitäkääpä silmät auki. ;-) Kiitos Millalle tästä ihanasta lahjasta ja kaikista ihanista tuotteista, näille tulee ihan varmasti käyttöä!

6 kommenttia

  1. Eikä ompas ihana lahja Millalta, ois ehdottomasti kelvannut itsellekin! Jään odottelemaan tarkempia esittelyjä :-)

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös, oon kyllä aivan ihastunut näihin tuotteisiin! :-)

      Poista
  2. Tosi raikkaan näkönen paketti ja tosi hieno lahja! Ainakin itsellä tulisi vastaaville tuotteille käyttöä :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oon kyllä tosi tyytyväinen tähän lahjaan ja innolla aion testata näitä tuotteita! :-D

      Poista
  3. Ihanaa, että tykkäsit paketista ja oikein hyvää joulua! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana paketti, kiitos vielä kerran Milla! <3

      Poista