BUDAPEST

Heips! Kotiuduin eilen kolmen päivän Budapest-reissulta. Olin matkassa Meelan kanssa ja me molemmat ihastuttiin tuohon kotoisaan kaupunkiin. Voisin ehdottomasti lähteä Budapestiin joskus uudestaan!

Budapest oli todella ihana kaupunki. Päästiin tiistai-iltana perille ja perjantaina iltapäivällä lähdettiin kohti kotia. Budapestissä ehdittiin siis viettämään kaksi kokonaista päivää, mutta olisin mielelläni viipynyt tuolla pitempään. Tuntui ettei kaikkea ehditty nähdä mitä oltaisiin haluttu, mutta saatiimpa ainakin kokea House of Terror, Szechenyin kylpylä, tunnin pituinen venenajelu Tonava-joella ja WestEnd-ostari. Käytiin jopa ottamassa parit tatskat halpojen hintojen takia!

Kolme yötä Mango Aparthotel and spa -nimisessä huoneistohotellissa maksoi kahdelta vajaa 130 euroa ja lennot edestakaisin 113 euroa henkilöltä, joten hintaa jäi noin 180 euroa/henkilö. Toki tuohon tulee vielä päälle junaliput täältä Pohjanmaalta ja käyttörahat sitten paikan päällä, mutta mielestäni tuo on todella edullinen hinta lyhyeltä ulkomaanmatkalta. Budapest on myös todella edullinen kaupunki. Esimerkiksi hyvän illallisen sai noin kympillä, olut maksoi euron tai kaksi ja pitakebabin katukojusta tai Goulash-keiton ravintolassa sai parilla-kolmella eurolla.

Ehdin siis viikon verran olla Suomessa Thaimaan reissun jälkeen, ennen kuin lähdin taas matkaan, mikä siis mua ei todellakaan haittaa, mutta blogissa on sen takia ollut vähän hiljaisempaa. Nyt ei oo vähään aikaan mitään ulkomaanreissuja tiedossa, joten ehkäpä saisin normaalin postaustahdin takaisin. :-D

IMG_0629
IMG_0627-2
IMG_0577
IMG_0602
IMG_0635
IMG_0641
IMG_0649
IMG_0661
IMG_0656

2 kommenttia

  1. Budapest onkin mun matkakohdelistalla, aivan ihanan näköistä! :)

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ooo näyttääpä kivalta! Eikä todellakaan pahanhintainenkaan. Jokakeväinen matkakuume nostaa vaan enemmän päätään kun tämmöisiä reissupostauksia lukee... :)

    http://hetak.blogspot.fi

    VastaaPoista