ZOEVA LUOMIVÄRIPALETTI

IMG_5342

Mä en oo mikään luomivärien suurkuluttuja, mutta kyllä meikkipussista on pakko löytyä kunnon luomiväripaletti, jos joskus tulee halu tälläytyä vähän enemmän. Mulla on ennestään ollut käytössä L'orealin luomiväripaletti, joka on palvellut mua moitteettomasti, mutta innostuin hankkimaan sille kaverin...

Tilasin sitten tammikuussa Beautybaysta Morphe-sivellinten lisäksi tämän Zoevan Naturally yours -luomiväripaletin, joka sisältää kymmenen ihanaa, luonnollista väriä, joista puolet ovat mattaisia ja loput shimmerimäisiä. Hintaa tällä oli noin 20 euroa ja Beautybayssä on jopa ilmainen toimitus, jos tilaus on yli 18 euron arvoinen. Laatu on tosi hyvää myös, eli hinta-laatusuhde on kohdillaan tässä paletissa!

IMG_5396
IMG_5378

Pigmentit ovat mun mielestä oikein hyviä ja koostumus hieman ''kermaisempi'', kuin tuossa L'orealin La Palette Nude -paletissa. Sävyjä on helppo blendata ja pysyvyys on hyvä (näytti hyvältä vielä monen tunnin bailaamisen ja tanssimisen jälkeen, vinkvink) . Jos jotain huonoa pitäisi sanoa, niin tuossa mustassa nappulassa on aika huono pigmentti. Mä en itse käytä mustaa luomiväriä kauhean usein, joten mua se ei haittaa, mutta kannattaa pitää se mielessä tätä palettia ostaessa.

Kaiken kaikkiaan kuitenkin hinta-laatusuhteeltaan oikein hyvä paletti niin arkeen kuin juhlaan! Mattaisten ja shimmerimäisien värien takia tällä voi loihtia kevyen ja luonnollisen silmämeikin, kuin myös juhlavamman ja räväkämmän meikin. Suurena plussana myös se, että Zoevan meikit ovat 100% cruelty-free, eli ei testattu eläimillä, joka on ihan mahtava juttu! :)

IMG_5404

Onko teillä kokemuksia Zoevan tuotteista? :)

4 kommenttia

 1. Aivan super hyvännäköinen luomiväripaletti!♥ Täytyy ehkäpä laittaa ostoslistalle ;-)

  VastaaPoista
 2. Vitsit miten kaunis paletti! Itsellä on kans hakusessa joku kiva luomiväripaletti just tuollaisilla sävyillä! :-)

  VastaaPoista
 3. Ihanat sävyt ja ihanan näköinen rasia ♥ Itselleni Zoeva on ihan uusi merkki, mutta kuulostaa erittäin hyvälle merkille :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
 4. Näyttää hyvältä ja uteliaisuus tätä palettia kohtaan kyllä heräsi! :) Mun mielestä mustista luomiväreistä yleensäkin tulee todella huonosti itse pigmenttiä..

  VastaaPoista