Sisällön tarjoaa Blogger.

AIKUISTEN KAVERIKIRJA

IMG_6211-2

Nimeni on: Milla Katarina Harju
Jotkut tosin kutsuvat minua: Lillamilla, Millisen, Millus... Useimmiten mua kutsutaan kuitenkin ihan vain Millaksi!
Olen syntynyt vuonna: 1996, eli olen siis: 20-vuotias. Täytän elokuussa huimat 21 vuotta, vautsivau!
Lapsuuskotini langallinen numero: Ei mitään hajua...
Pienenä olin varma, että minusta tulee isona: Näyttelijä Mutta isona minusta tulikin: Tämmönen onnellinen elämännauttija ja IB-opiskelija, joka potee jatkuvaa matkakuumetta, jos mua muka voi jo isoks kutsuu!

IMG_6215

Täydellinen puoliso: Huumorintajuinen ja seikkailuhaluinen höpsö, johon voin luottaa sataprosenttisesti.
Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen: Nukkuisin, liikkuisin ja bloggaisin enemmän, sekä viettäisin lisää aikaa rakkaiden ihmisten kanssa. 
Harrastan nyt: Bloggaamista ja liikuntaa enimmäkseen. Netflixiä tulee myös katsottua aika paljon... Ukuleleä oon myös alkanut soittamaan ja piirtämistä oon harrastanut pienestä pitäen, tosin se on jäänyt vähän vähemmälle - pitäis antaa sille enemmän aikaa! 
Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä: Aika samoja biisejä kuin muutenkin, riippuu ihan fiiliksestä ja seurasta! Mulla on kyllä niin laaja musiikkimaku, etten voi yhteen artistiin tai kategoriaan tätä rajoittaa. 

IMG_6207

Noloin teeveeohjelma josta pidän: Temptation Island ja Kardashianit, joita nyt en kauhean usein katso, mutta ne on mun mielestä tosi viihdyttäviä. Nuorempana tykkäsin kovasti myös Big Brotherista haha!

Bravuurini keittiössä (viinin lipittämistä ei lasketa): Ei mulla yhtä bravuuria taida olla, oon niin kokeiluhaluinen, etten kauhean usein tee jotain samaa ruokaa montaa kertaa. Täytyy kuitenkin myöntää, että oon kyllä ihan hyvä kokki, joten useat ruokalajit sujuu!
Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun: Katson jotain leffaa tai sarjaa, jossa tapahtuu jotain surullista tai liikuttavaa. Itken tosi helposti semmosissa tilanteissa, vaikka se onkin mielestäni hieman hölmöä mutten voi sille mitään. :--D

IMG_6227

Lapsuuteni lempilelu: Bratzit ihan ehdottomasti haha!
Lempilelu nykyään: Kamera, puhelin ja läppäri, vaikken mä nyt niitä leluiksi kutsuisi. 
Salainen paheeni: Välillä pureskelen kynsinauhoja, joka on kyllä tosi huono tapa. Oon myös ihan kauhea sottapytty, joka nyt ei niin salainen juttu kuitenkaan oo! 
Eikun se ihan oikea salainen paheeni: Joskus syön pieniä määriä smetanaa tai ranskankermaa suoraan purkista, koska se koostumus ja maku on mun mielestä niin hyvää. Onneks näitä ei kovinkaan usein löydy mun jääkaapista... :--D 
Viisaus, jonka olen tähän mennessä olen oppinut: Asioilla on tapana järjestyä! 

IMG_6209-3

Itse oon tykännyt lukea muitten blogeista näitä aikuisten kaverikirjoja, joten päätin jakaa myös omani tänne teille! Osuuko joku juttu myös teidän kohdalle? :--)

xx, Milla

8 kommenttia

  1. Mä katon myös Kardashianeja ja mun lempparilelut pienenä oli Bratzit. :D Tosi kivasti toteutettu postaus ja ihanat kuvat! :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Sulla on tosi kivannäköinen tyyli!

    VastaaPoista
  3. Upeita kuvia :) Ja itsekin tein just tän postauksen, näitä on kiva lukea!

    VastaaPoista
  4. Ihana look, tykästyin sun laseihin 8) Mahtava oli lukea sultakin tämä postaus, hha mäkin tykkään syödä ranskankermaa suoraan purkista, Big Brother oli myös nuorempana ihan ykkösohjelmia ja Temptation Islandia on kyllä hauska seurata sillon tällön:'D Paljon löytyi mihin voi samaistua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! Eikää, ihana löytää muitakin ranskankerman ja bb:n ystäviä haha :-D

      Poista