BLOGGERS' INSPIRATION DAY 2017

IMG_6565
IMG_6545
IMG_6561
IMG_6555
IMG_6574
IMG_6581
IMG_6619
IMG_6592
IMG_6612IMG_6633
IMG_6624
BID_2017-14
Kuva: Henri Ilanen

Lauantaina koitti vihdoin kauan odotettu Indiedaysin järjestämä Bloggers' inspiration day -tapahtuma Helsingissä! Parasta päivässä oli ehdottomasti uusiin blogityttöihin tutustuminen! Meillä oli niin hauskaa yhdessä. Aloitettiin päivä Fazerin kahvilassa brunssilla ennen kuin suunnattiin Kattilahallille, jossa tapahtuma tänä vuonna järjestettiin. Luonnonvaloa riitti ja tilat olivat todella raikkaat. Paikka oli kokonaisuudessaan todella hyvä! Paikalla oli paljon yrityksiä ständeineen järjestämässä meille kaikkea kivaa. Ruokaa ja juomaakin riitti.

Instrun pisteellä saatiin käydä tutkimassa erilaisia silmälaseja, GoGreenin pisteeltä tarttui mukaan kassi täynnä hyviä vegaanituotteita, ja Vero Modan ja Vilan pisteellä oli käynnissä stailaushaaste. Huomasi, että vaalean pinkki on kevään väri! Kaiken kaikkiaan aivan mahtava ja onnistunut päivä ihanien ihmisten ympäröimänä! Odotankin innolla, milloin nähdään tyttöjen kanssa seuraavan kerran.

xx, Milla

10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Niin oli! Toivottavasti nähdään pian taas! <3

   Poista
 2. Oli kyl niin kiva nähdä!! Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä ihana nähdä, nyt jo ikävä teitä kaikkia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mullakin on teitä kaikkia jo ikävä, haluan pian nähdä teiät taas! <3

   Poista
 4. oli kyllä mahtii nähdä <3 ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia säkin oot saanu tuolta!💖 Vitsi ku en yhtää tunnistanu sua, ois ollu kiva moikkaa!! No ens kerralla sitte :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inka! <3 Haha, sitä on kyllä välillä vaikee tunnistaa ihmisiä paikan päällä :-D Jep, seuraavalla kerralla sitten!

   Poista