OMAN TYYLIN LÖYTÄMINEN

Alkuvuodesta kerroin teille mun Tavoitteita ja uusia haasteita -postauksessa, miten haluaisin tämän vuoden aikana tehdä kunnon vaatekaappiremontin - sen sisällön suhteen siis.

IMG_6119
IMG_6192

Oman tyylin löytäminen vie aikaa, se ei tapahdu heti. Oma tyyli muuttuu tietysti ajan kanssa, ja voi se tietty vaihdella fiiliksen mukaan myös. Mä oon kuitenkin päässäni (ja Pinterestissä :--D) rakentanut kuvaa siitä, minkälaisia vaatteita haluan omistaa ja minkälaiset vaatteet ovat mun tyyliin sopivia. Ja nyt mulla on aika hyvä käsitys siitä, minkälaisia vaatteita haluan mun vaatekaappiin.

Haluan simppeliä, kaunista ja helposti keskenään yhdisteltävää. Haluan minimalistisen vaatekaapin, josta löytyy klassikkoja, basic-vaatteita, mukavia ja hyvin istuvia vaatteita. Haluan  neutraaleja värejä (musta on ehdoton lemppari tässä tapauksessa) ja yksinkertaisia kuoseja, kuten raitoja. Kyllä sieltä saa muutama kukkakuosikin ja vähän erikoisempaa vaatekappaletta löytyä, mutta haluan yrittää pitää kuosit ja värit suhteellisen selkeinä. Oon tullut siihen tulokseen, kun pitää suurimman osan vaatteista simppeleinä, niin niihin on helppo yhdistää jotain vähän erikoisempaa, esimerkkinä kuvassa näkyvä kisu-teepaita. Myös tässä tapauksessa vähemmän on enemmän ja laatu voittaa määrän!

IMG_6113-2
IMG_5451

On hassua huomata, miten nykyään uskallan kokeilla erilaisia vaatteita, mitä aiemmin, sekä pukea päälleni vaatteita, joita en olis ennen ajatellukaan itselleni. On kiva nähdä, miten oma tyyli ja pukeutuminen muuttuu ja kehittyy koko ajan - varsinkin sen jälkeen, kun päätin että haluan oikeasti panostaa laadukkaaseen ja just mun tyyliseen vaatekaapin sisältöön.

Nykyään mietin myös paljon tarkemmin, mitä mä ostan. Voin tilata netistä paljon eri vaatteita, mutta se on sitten eri asia, mitä mä niistä tilaamistani vaatteista pidän itselläni. Viimeistään sitten kun paketti saapuu ja sovitan vaatteita ylleni, mietin sopiiko se mun tyyliin ja istuuko se just, eikä melkein. Vaikka seuraankin trendejä välillä, niin en kuitenkaan osta läheskään kaikkea, mikä on trendikästä. Trendit kuitenkin vaihtelee niin usein, ettei siinä olis mitään järkee lähtee kaikkeen mukaan. :--D Toki, jos jokin trendikäs vaate, asu tai asuste miellyttää omaa makua ja silmää, niin kyllä mä sitten hankin sen, koska miksei?

Oon nyt saanut tän vaatekaappiprojektin hyvin käyntiin, josta oon hyvin iloinen. Oma tyyli on kuitenkin osa sitä omaa persoonaa ja mielestäni tyyli on tapa ilmaista itseään. Mites teillä, miten te kuvailisitte omaa tyyliänne?

xx, Milla

5 kommenttia

 1. Saman kaltaisen postauksen vuosi sitten kirjoittaneena ja vuoden verran tässä sitä tyyliä hahmotellessa tuntuu että se on oikeasti niin ikuisuusprojekti :D Onhan se muuttunut just siihen suuntaan kun haluan, mutta muuttuu koko ajan! Pitäiskin pitkästä aikaa käydä toi oma kaappi läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun postaus inspas muakin aloittamaan tän vaatekaappiprojektin! <3
   Haha, voin kuvitella että se varmasti on!! Mulla on tapana aina välillä käydä vaatekaappi läpi ja sovittaa vaatteita, sitten myydä ne eteenpäin jos ei sovi enää mulle, Mutta se on just sitä, tyyli ja maku muuttuu koko ajan, ja sitä myötä vaatekaappikin kehittyy :-.D

   Poista
 2. Mun mielestä oma tyyli on alkanut nyt vasta oikein kunnolla hahmottumaan ja muodostumaan ja vihdoin jopa alan tietämään, että mitä sinne vaatekaappiin kannattaa oikeasti hankkia. Mulla myös musta on ihan ykkönen ja siihen ympärille sitten muita simppeleitä sävyjä ja muutamia erikoisempia kuoseja <3


  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, samoin täällä! On kyllä hassua katsoa kuvia vaan jopa parinkin vuoden takaa, koska kyllä se oma tyyli on kehittynyt paljon! Mustaan, ja myös simppeleihin vaatteisiin on kyllä niin helppo yhdistää vaikka ja mitä! :--)

   Poista
 3. Kuulostaa siltä, että oot saanut projektin hyvin käyntiin! Itse haluan myös sellaisen minimalistisen vaatekaapin - että siellä on ne perusjutut, joihin sitten voi yhdistellä erikoisempia juttuja. Tosin oma heikkous tuntuu olevan nuo mustat takit - niitä löytyy aiika monta kappaletta, koska ainahan niissä jotain pieniä eroja on.. :D Ehkä jokin heikkous on ihan sallittua!

  VastaaPoista