KESÄKUUN BETTEBOX

Kesä tuli ja kesä meni, vai? Viime viikolla sää salli, aurinko paistoi ja mittarikin näytti välillä yli parikymmentä astetta lämmintä. Kelpaa! Tää viikko on ollut ainakin täällä länsirannikolla sateinen, kylmä ja harmaa. Kesä tuu takaisin!

Onneks arkea on piristämässä pienet kivat yllätykset, kuten Bettebox. Pari viikkoa sitten sain käsiini kesäkuun kosmetiikkaboxin ja vihdoin sain postauksenkin kokoon! Katotaas mitäs kesäkuun boxista paljastui...




* Bettebox saatu yhteistyön kautta

Dove Nourishing Secrets suihkusaippua

Iloitsin, kun näin että kesäkuun Betteboxissa tuli muutama täysikokoinen pakkaus, joista Doven suihkugeeli oli yksi. Tämähän meni testiin heti, sillä muut suihkugeelit olivat mulla loppuneet, eli toisin sanoen ei olis voinut osua parempaan aikaan. Tykkään tämän ihanasta tuoksusta, joka tuo mieleen trooppiset hedelmät! Tästä jää myös ihanan pehmeä ja sileä tunne iholle.

Iroha Nautre Intensive Face Mask kasvonaamio

Kankainen kasvonaamio lupaa torjuvansa ikääntymisen merkkejä sekä kirkastavan ihon sävyjä. Vielä en ole päässyt tätä testaamaan, mutta itselläni on ainakin yleensä hieman epämukava olo tällainen kangaskasvonaamio päällä. Tykkään kuitenkin kasvonaamion jälkeisestä tunteesta sen verran, että kyllä tämä vielä käyttöön pääsee, kun tarve vaatii pientä hemmotteluhetkeä (pieni viharakkaus-suhde näiden kanssa näemmä :--D).

Nivea Cherry Blossom tuoksuvartalovoide

Vaikka multa löytyy jo vaikka kuinka monta vartalovoidetta, niin ei se mitään, kyllä niille aina käyttöä on! Mulla on aina ollut pieni on-off suhde vartalovoiteiden kanssa, sillä välillä oon tosi laiska rasvaamaan ihoani ja välillä tulee kausia, kun rasvaan ihon aamuin illoin. Pitäis parantaa tässä tavassa, sillä huomaan heti, että ihoni voi paremmin kun pidän huolta sen kosteudesta! Nivean vartalovoiteessa on ihanan hento tuoksu ja se imeytyy ihoon nopeasti.









Lumene Gel Effect kynsilakka

Musta on tullut tosi huono kynsilakkojen käyttäjä! Tykkään pitää kynnet kauniina kynsilakkojen avulla, mutta pitkään aikaan en oo lakannut niitä. Tää Lumenen oranssinsävyinen kynsilakka on kuitenkin niin ihanan värinen ja Gel effect -lakka on mulle uus juttu, joten mun on kyllä pakko lakata kynnet viikonlopuksi!

Dermosil Faces 50ml kasvovoide

Vaikken itse ole ikinä omistanut Dermosilin tuotteita, niin olen saanut muiden positiivisista kokemuksista sen verran hyvän kuvan kyseisestä brändistä, että odotin tämän voiteen testaamista innolla. Tuoksu on hennon makea, ehkä jopa vähän karkkimainen, ja koostumus kevyt ja nopeasti imeytyvä. Tämä sopii hyvin yhteen kosteuttavan puhdistusaineen kanssa (mulla käytössä Lushin Let the Good Times Roll). Mulla on kuitenkin ollut käytössä myös semmoisia putsareita, joista jää tosi kireä tunne iholle ja tämä ei ehkä olis siihen tarpeeksi kosteuttava apu. Plussaa kuitenkin kauniista pakkauksesta!

Rela Tabs mansikanmakuinen maitohappobakteerivalmiste

Maitohappobakteeritabletteja tulee ulkomaanreissuilla popsittua, ettei vatsa menis ihan sekaisin, mutta koti-Suomessa en näe näitä tarpeellisiksi. Uusi ulkomaanreissu on kuitenkin suunnitelmissa, joten kyllä nämäkin käyttöön pääsee!

Extrana boxissa oli Biz Buin Tan & Protect aurinkorasva, Kenzon hajuvesinäyte, sekä Pandan laku. Aurinkorasvan otin mukaan hyppyleirille viikonloppuna ja sinne se taisikin jäädä, joka on harmi, koska tämmöisiä pieniä aurinkorasvatuubeja on ihan kätevä pitää laukussa, jos tulisi tarve sille. Hajuvesinäytteet on samasta syystä käteviä. Niitäkin on kiva pitää laukussa! Pandan lakussa on vain neljä ainesosaa ja hyväähän se oli. :--)





Betteboxit on siitä mahtavia, että niistä löytyy sekoitus erilaisia ja erikokoisia tuotteita. Arkisia tuotteita ja pientä luksusta! Pandan laku sammutti hyvin makeanhimon tätä postausta kirjoittaessani ja Doven suihkusaippua tuo suihkuhetkeen trooppista tunnelmaa. ;--) Mitä mieltä te ootte kesäkuun Betteboxista?

xx, Milla

6 kommenttia

  1. Tän boxin sisältö ois ollu just mulle! :D Tykkään kokeilla erilaisia suihkusaippuoita ja vartalovoiteita hamstraan melkeen koko ajan :D Tosi kiva postaus!

    http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä vaan tilaamaan seuraava boxi! :D Haha, mahtavaa! Kiitos Sofia! :-)

      Poista
  2. Oi kesäkuun bettebox vaikutti tosi kivalta ja käytännölliseltä!<3 Täytyy varmaan itsekkin tilata joskus tämä testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se olikin, tosi hyvä sisältö munkin mielestä! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan betteboxin tilaamista! :--D

      Poista
  3. Alkaa kyllä niin houkutella ton boksin tilaaminen! Kivoja juttuja tässä tällä kertaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös, siitä vaan tilaamaan! Tää on ihana yllätys ja tuo arkeen pientä luksusta ;)

      Poista