Sisällön tarjoaa Blogger.

TAMMIKUUN SUOSIKIT

Helou ihanat!  Näin uuden vuoden kunniaksi ajattelin aloittaa uuden postaussarjan, eli ns. kuukauden suosikit. Oon nähny tällaisia postauksia monessa blogissa ja itse ainakin tykkään lukea niitä. Yritän siis postata joka kuukausi mun lempparijutskat menneeltä kuukaudelta, kaikkea koskmetiikkatuotteista elämyksiin. Sen pidemmittä puheitta, tässä mun tammikuun suosikit... :-)

lush

Lush Let the good times roll
Tästä ja parista muusta Lushin tuotteesta kirjoitin erillisessä postauksessa (täällä). Täytyy sanoa, että tää on tehnyt taikoja mun iholle - siis aivan ihana tuote! Plussaa syötävän hyvästä tuoksusta. 

lumene

Lumene Soft Touch hydrating toner
Mä en ole pitkään käyttänyt kasvovettä, mutta olin kuullut tästä paljon hyvää, joten oli pakko kokeilla itsekin. Tykkään! Yleensä kasvovedet on sellaisia, no... vetisiä litkuja, joka imeytyy pumpulipalloon. Tämä on vähän paksumpaa, joka on mun mielestä plussaa. Tekee kasvoista pehmeät ja helpottaa kosteusvoiteen levittämistä. 

glasses_specsavers


Uudet silmälasit
Oli jo aikakin, että hankit uudet rillit! Hankin nämä Specsaversiltä ja hintaa oli vajaa 150 euroa, joten vähän kyllä kirpaisi, mutta onhan niitä kalliimpiakin. Ajattelin kuitenkin satsata, sillä mun pitäisi optikon mielestä käyttää laseja useammin ja piilareita harvemmin, sillä päivittäinen piilareiden käyttö ei ole tehnyt mun silmille hyvää. Rakastan piilareita, mutta yritän nyt oppia käyttämään laseja useammin. 

IMG_7619


Vuosi yhdessä
Lucaksella ja mulla tuli tammikuun alussa yks kokonainen vuosi täyteen! Tai kyllä meillä on ollut säätöä jo melkein puolitoista vuotta, mutta virallisesti... ;-) L tarjosi mulle yön juniorisviitissä Vaasan Kantarellis -hotellissa. Käytiin syömään sushia lounaaksi ja sitten vietettiin pari tuntia hotellihuoneen poreammeessa viiniä nauttien. Syötiin aivan super hyvää ruokaa illalliseksi hotellin ravintolassa ja mentiin baariin juhlimaan. Pisteenä i:n päälle saatiin hyvää hotelliaamupalaa, ennen kun lähdettiin kotia kohti. 

mun_huone

Mun huone
Järjestin huonekalut mun huoneessa uusiks ja nyt tykkään tästä tosi paljon! En tajua, miksen oo ennen vaihtanut huonekalujen järjestystä. Mun huone tarvitsi vähän päivitystä, sillä järjestys on ollut ihan sama monta vuotta, paitsi että muutamat hyllyt + kirjoituspöytä on vaihtunut. Huoneesta voi siis todellakin saada kivemman ja freeshimmän näköisen ilman uusia huonekaluja (joihin esim. mulla ei ole varaa heh).

penkkarit_2016

Penkkariasu
Äääääh, odotan niin innoissani penkkareita! Nyt viedään lukion viimeisiä päiviä ja oon aika fiiliksissä. Siis varsinkin, kun sain mun ihanan penkkariasun viime viikolla. Nyt kelpaa laulaa abilaulua huutamalla ja heittää karkkia lasten päälle... :-D Tässä siis pieni sneak peak, arvatkaa mikä asu on kyseessä!

17 kommenttia

  1. Oi toi teidän vuosipäivän vietto kuulostaa tosi ihanalta! :) Sulla on tosi ihana blogi!

    http://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se olikin, hotellissa yöpyminen välillä on kyllä kivaa! Kiitos sulle! :)

      Poista
  2. Mekin ollaan muutamaankin kertaan käyty Kantarelliksessa ja se on kyllä ihana hotelli poreammeineen ja saunoineen!♥ Mä oon myös miettinyt näitä kuukauden suosikit postauksien alottamista ja vähän jo aloitinkin listaamalla joulukuun suosikkeja.. Näitä on kyllä monella, mutta nää on niin kivaa luettavaa! :D

    http://emmiinae.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, ja nyt oli yöpyminen tarjoushintaan joten oli pakko suunnata sinne! Nii, mäkin tykkään lukea näitä ja onhan kiva jakaa muille just tällaisia suosikkijuttuja. :)

      Poista
  3. Ihana postaus! Etenkin toi vuosipäivä kuulosti aika ihanalta ! :-)


    http://aino-ax.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus!! Paljon onnea yhteisestä vuodesta ♥

    kiiainnanmaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Kivoja suosikkeja! pitäs itsekin hommata lasit, kivannäköiset nuo sun :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sofia! Joo, mulla kestikin ''ainoastaan'' n. kolme vuotta, että kävin optikolla uusimassa näöntarkastuksen ja sain vihdoin hankittua sopivammat lasit :D

      Poista
  6. Tykkään tosi paljon Lumenen tuotteista, pitäis ehkä testata tota kasvovettä :) Jättääkö se ihon kuivaksi?

    On the Rooftop

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo ennen kauheasti Lumenen tuotteita käyttänyt, mutta oon kyllä huomannut, että ne toimii. Tää kasvovesi on mun mielestä tosi hyvä, ainakin mulle sopiva. Eikä jätä mun ihoa kuivaksi ja mulla on siis sekaiho, joka on talvisin tosi kuiva. :)

      Poista
  7. Siis aivan ihana blogi ja tämä postaus kyllä täysi kymppi! Näitä kyllä näkyy nykyään monissa blogeissa, mutta oli kiva, että olit laittanut ihan mistä vain melkein ne suosikit. Sait musta kyllä lukija (bloglovinin puolella). Juuri tällaista blogia olenkin kaipaillut (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon tästä ihanasta kommentista Pauliina! :--)

      Poista
  8. Ui tosi kiva postaus! :)
    http://nataliealexandras.blogspot.fi/

    VastaaPoista