TÄN HETKEN POSITIIVISET

Blogeissa pyörii usein näitä Tämän hetken positiiviset -tyyppisiä postauksia, joissa listataan positiivisia asioita vaikkapa juuri siltä hetkeltä, kuluneelta viikolta tai tulevasta. Tässä postauksessa listasin arjen pieniä iloja, mutta tuosta postauksesta onkin jo muutama kuukausi aikaa, joten nyt oli mielestäni aika tehdä uusi lista ja tällä kertaa positiivisista jutuista juuri tällä hetkellä...

nature

×  Lauantaina, eli ylihuomenna (!!!) lähden Kiinaan ja onhan se nyt tosi jännää! Ties kuinka monta kertaa oon tästä täällä blogin puolella hehkuttanut, mutta ikinä en voi hehkuttaa tulevaa matkaa tarpeeksi, joten sen kanssa saatte nyt elää hehe. Olen reissussa kymmenen päivää, joten tänne kertyy varmasti paljon kuvia ja postauksia. Stay tuned!

× Salilla treenaaminen on lähtenyt uudestaan kivasti käyntiin ja tuntuu kivalta mennä salille, vaikka välillä tekis mieli vaan romahtaa sängylle ja laittaa telkkari päälle. Kyllä mä meen ja kunnon treenin jälkeen on aivan sairaan hyvä olo. Joka kerta tunnen itseni vahvemmaksi, enkä ikinä kadu yhtäkään treeniä. Treenaaminen myös on ihan parasta terapiaa ja hyvä tapa viettää omaa aikaa, olokin on paljon parempi, kun pääsee välillä vetämään kunnon hikitreenin. Vai mitä mieltä te olette? 

× Oon nyt suorittanut kaikki lukion kurssit ja tunnit, joka tuntuu tosi oudolta, mutta samalla ihan hemmetin mahtavalta! Vielä on viimeiset kevään kirjoitukset jäljellä ja pian saankin toivottavasti oman valkoisen lakkini päähän!

× Lukiosta vielä sen verran, että tänään juhlittiin penkkareita! Tätä päivää oon odottanut ties kuinka kauan ja onhan penkkarit yks lukion kohokohdista. Meidän koulussa on myös perinteenä juhlia päivää ennen penkkareita. Eilen siis vietettiin ''abiad''- sekä ''utspark'' -päivää. Päivällä oltiin järkätty kilpailuja ja leikkejä opettajia vastaan (abit voittaa tottakai joka vuosi...), kun taas illalla lukion kakkosluokkalaiset olivat järkänneet meille abeille leikkejä, joka on yks tapa päättää meidän lukioaika. Illalla mentiin koko luokan voimin syömään, jonka jälkeen biletettiin kaupungin urheiluhallissa joka oltiin vuokrattu ja jossa saatiin myös nukkua. Tänään herättiin aikaisin ja lähdettiin viettämään penkkareita. Nyt väsyttää, mutta hauskaa on ollut! Minkälaisia perinteitä teidän lukiossa on? 

penkkarit2016

× Teitä lukijoita alkaa olemaan jo aika paljon, josta oon tosi iloinen. On ihanaa tietää, että te ootte kiinnostuneita tästä mun blogista ja siitä mitä täällä jaan. Bloggaamisesta on tullut mulle rakas harrastus ja blogin kirjoittaminen on mielestäni superkivaa, mutta te lukijat teette siitä entistäkin kivempaa. Ja teidän kommenttejakin on aina niin kiva lukea! Iso kiitos teille 

× Matkustamisesta vielä sen verran, että multa löytyy jo pari muutakin matkaplääniä Kiinan reissun lisäksi, josta olen tottakai myös tosi innoissani, kunhan suunnitelmat nyt toteutuisi. No worries, tulen kyllä hehkuttamaan näistäkin suunnitelmista blogissa myöhemmin. ;) 

× Päivät pitenee ja aurinko on alkanut näyttäytymään useammin, joka piristää päivää hurjan paljon. Mun mielestä on ihanaa, kun aurinko paistaa, vaikka ulkona olisikin pakkasta ja kylmää. Olokin on paljon pirteämpi ja kaikenkaikkiaan parempi. 

× Mä oon nyt tosi onnellinen ja iloinen monesta asiasta, enkä ole stressannut turhia. Vaikka välillä jokin asia ahdistaa, tai kun tuntuu että joku asia menee päin peppua, niin en anna sen asian ottaa valtaa. Kyllä mä voin raivota asialle pienen ajan verran, mutta annan sen sitten mennä. Voi olla, että auringolla ja valoisuudella on vaikutusta asiaan, mutta luulen, että oma asenne on se, joka ratkaisee. En vaan jaksa stressata turhia, koska niin kuin äiti sanoo, ''asioilla on taipumusta järjestyä''. Mä vaan otan rennosti, teen parhaani ja nautin elämästä.

lumi

7 kommenttia

  1. Olipa ihanan positiivinen postaus! haha. Hei ootan kyllä innolla sun Kiina-postauksia! Siitä tulee varmasti ihan huikee matka <3 Tai tykkään muutenkin kaikista sun postauksista, kun kirjotat tosi kivasti :) Itellä oli penkkarit tasan vuos sitten ja oli kyllä huikee päivä! Ihan tulee ikävä, kun näkee kaikkien kavereitten kuvia ja juttuja somessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista Rosa! Ihanaa kuulla, mäkin odotan innolla matkaa ja siitä postaaminen tänne blogiin. Niimpä, penkkarit on kyllä yks once in lifetime -juttu ja oon kyllä innolla odottanut tätä päivää. Harmi vaan, ettei luokkakavereita nää samalla tavalla ja yhtä usein enään... Vuoden päästä mullakin on varmasti ihan nostalginen fiilis, kun seuraavat abit alkaa laittamaan kuvia someen haha :-D

      Poista
  2. Ihana Milla ja toivottavasti sulla oli mahtavat abipäivät ♥ Ihanaa reissua Kiinaan ja laita meille ehdottomasti matkakuvia :)


    http://emmikristiinan.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista Emmi! <3 Oli kyllä mahtavat pari päivää! Kiitos ja kuvia tulee kyllä varmasti! :)

      Poista
  3. Oi Kiina, kuulostaa superjännältä ja kivalta! Penkkarit oli muuten ihan parasta lukion aikana. Jotenkin aluksi olin vähän näääh-fiiliksillä koko ajelusta, mutta loppujen lopuksi se olikin yksi kivoimmista jutuista koko lukiossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää maa on kyllä erilainen ja jännä! Jep, mulla oli vähän samanlainen fiilis aluksi, mutta oli kyllä superkivaa! :D

      Poista
  4. Ihania positiivisia juttuja, sai mutkin fiilistelemään omia penkkareita ja haaveilemaan matkasta kiinaan :D Pitää tsekata noi sun kiinapostaukset kans tähän perään :D

    VastaaPoista