Sisällön tarjoaa Blogger.

AIVAN IHANAA KOSMETIIKKAA PART 2

Heipparallaa taas Tänään ajattelin taas tulla hehkuttamaan mun uusia ihania Lush-tuotteita! Viimeksi kirjoitin Lush-tuotteista tässä postauksessa, klik. Kun mun Let the Good Times Roll -putsari loppui mun oli pakko tilata uusi putsari Lushilta. Tässä vaiheessa voin jo mainita, ettei kyseessä ole yhteistyöpostaus tai minkäänlainen sponsoroitu postaus, vaan ihan vaan mun omaa rakkautta Lushin tuotteita kohtaan. ;-) 

lush_cosmetics
Tällä kertaa halusin kokeilla jotain uutta, vaikka tykkäsinkin mun edellisestä putsarista tositositosi paljon. Mutta vaihtelu virkistää, eiks juu? Tilasin tällä kertaa Angels on bare skin -putsarin, joka tuntuu olevan tosi suosittu. Sen tuoksu ei oo mun mielestä mikään paras, mutta ei kaikista kauheinkaan. Täytyy kuitenkin sanoa, että Let the good times roll -putsarin tuoksu oli kyllä jotain niin ihanaa, että voisin ostaa sitä ihan vain tuoksun takia. Oon käyttänyt Angels on bare skin -putsaria nyt muutaman kerran ja tykkään! Iho on todella raikkaan ja puhtaan tuntuinen pesun jälkeen. Vielä en pysty sanomaan, jos pidän enemmän Angels on bare skin- tai Let the good time roll -putsarista.  

Mulla on ollut ihan ala-asteelta asti tosi nopeasti rasvoittuvat hiukset, jonka takia pesen ne joka päivä (paha tapa, tiedän). En vaan kestä sitä likaista, rasvaista fiilistä, joka hiuksissa on niinä päivinä, kun en pese niitä. Yök. Bongasin Lushin verkkokaupasta Jumping jupiter -shampoon, joka on siis kiinteä shampoopala. Olin ensiksi tosi skeptinen tuotetta kohtaan, koska en oo ikinä ennen käyttänyt kiinteää shampoopalaa. Mutta arvosteluissa luki, että sillä saa iisisti pidennettyä hiusten pesuväliä, joten mun oli pakko klikata tuote kotiin. Onkohan tässä nyt oikea apu mun hiuksiin? Saa nähdä... Oon käyttänyt tätä nyt kerran ja ai että, skeptisuus hävisi kyllä saman tien. Tää shampoopala on ihana, tuoksu on freessi ja se vaahtoaa ihan yhtä hyvin kuin normi shampoo. Huomasin myös, että seuraavana päivänä hiukset oliva puhtaammat kuin yleensä, mutta täytyy testailla tuotetta vielä, ennen kuin voin rakentaa mitään suurempaa mielipidettä. 

lush_cosmetics2

Sain testiin Mask of Magnaminty -tuorenaamion. Viimeksi en saanut minkäänlaista extraa mun tilaukseen, mutta nyt sain tämän lisämaksutta ja kaikenlisäksi kokonaisen purkin, josta yllätyin positiivisesti! Oon nyt kokeillut tätäkin kerran. Naamio on piparmintun tuoksuinen (ja makuinen myös, hups...) ja tekee kasvoista aivan sairaan sileät, siis aivan ihanan tuntuiset! Kaiken kaikkiaan nämä mun uudet Lush-tuotteet ovat kyllä hintansa arvoiset. Lush on noussut mun lemppari kosmetiikkamerkkien joukkoon ja voin lämpimästi suositella Lushia kaikille, itse oon ainakin ollut todella tyytyväinen tuotteisiin. Heiltä löytyy varmasti jokaiselle jotain. :-)

Oletteko te kokeilleet Lushin tuotteita? 

11 kommenttia

  1. Tuo Magnaminty on puhdasta parhautta <3 Mun kauneudenhoito/hiustenhoitotuotteista suurin osa on LUSHilra, eikä ole vielä tullut kokeiltua mitään huonoa! Nuo kiinteät shampoopalat ovat kieltämättä parasta shampoota mitä meikä on kokeillut ja on kyllä auttanut mun rasvaiseen tukkaan huomattavasti! Se nestemäisetkin vaahtoutuvat yhtä hyvin, mutta eivät jätä tukkaa niin puhtaaksi. Putsareista mulla on käytössä Ultrabland, mikä toimii kyllä mainiosti, mutta taidampa seuraavaksi kurkata noita sunkin kokeilemia, sillä meikälle hajulla on todellakin väliä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, rakastuin siihen ihan heti, kun avasin purkin! :D Mäkin oon nyt kokeillut useita tuotteita Lushilta, enkä oo kertaakaan pettänyt. Tuntuu, että tässä on nyt tosi luotettava merkki tosiaankin. Meinasin eka tilata nestemäisen shampoon, mutta sit ajattelinkin että täytyy kokeilla shampoopalaa ja on kyllä aivan ihana tuote! Ultrablandiakin oon katsellut, ehkä sitäkin pitäis kokeilla seuraavaksi. Angels on bare skinin haju ei oo mikään kauhean hyvä, mutta Let the good times rollin on kyllä aivan ihana! Molemmat on mulla toiminut tosi hyvin. :)

      Poista
  2. Lushin tuotteet on kyllä niin ihania ja tästä inspiroituneena, taidan mennä tilaamaan jotain! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin! Oon täysin rakastunut Lushiin haha! Kiva ku sait inspoa tästä :D

      Poista
  3. Ihana postaus ja ääää ootan jo tilipäivää, että saan itekin tilata taas Lushilta jotain..!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Eevi! Hahah ymmärrän kyllä, Lush on kyllä vaan niin ihanaa :D

      Poista
  4. Vaikuttaa super hyvältä! Näitä täytyy ehdottomasti testata :)
    ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jos et oo vielä Lushin tuotteita testannut, niin kantsii ehdottomasti testata! :)

      Poista
  5. Mask of Magnaminty on yksi suosikeista, vaikka niitä on MONIA. Ihana herkkutarjotin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä, se on kyllä ihana! Ihosta tulee niin sileä ja se on samalla tosi hyvän tuoksuinen! :-)

      Poista
  6. Kuinkas kävi shampoopalan kanssa, pitääkö hiukset puhtaina? :-)

    VastaaPoista