Sisällön tarjoaa Blogger.

PB - SPRING WISHLIST

Nyt ollaan täällä taas Project Blog -postauksen merkeissä ja kuten otsikosta saatatte jo huomata, niin postauksen aiheena on kevään toivelista, eli spring wishlist. Materiaalihaaveita, ihania vaatteita, jotka voisin ottaa vaikka nyt heti omaan vaatekaappiini. Mutta haaveina nämä vielä saavat pysyä, kunnes mun rahatilanne paranee, koska nyt kuulkaas on ollut niin paljon menoja, että tili näyttää tyhjää. Mutta haaveilla saa aina ja nämä taitavat pysyä mun ostoslistalla, kunnes oon nämä hankkinut. :-D
spring wanties

Bombertakki-trendi ei oo varmaan kovin monelta jäänyt väliin, koska näitähän näkyy kaikkialla! Vähän isompi, löysempi malli ja vaikkapa mustana tai tummanvihreenä (tai vaikka molemmat...) olisi oikein bueno. Bombertakki olis niin mukavakin päällä varmasti! Myös kamelinruskea takki on löytänyt paikkansa mun listalle ja simppeli sellainen olisi kiva, mutta tällainen karvainen pörrötakki olisi kyllä vielä kivempi, varsinkin nyt kevättä varten! Simppeliä t-paitamekkoa oon himonnut jo pitkään, ihan vaan sen simppelisuuden takia. Mustana tai vaikkapa raidallisena, yes please.

Asusteita löytyy pilvin pimein ja niitäkin ostaessa iskee valinnan vaikeus, mutta tällainen pieni musta laukku pitkällä hihnalla..... En tiedä mikä siinä on, mutta tuo sopisi ainakin useampaan asukokonaisuuteen ja hei, olishan tuo nyt aika kiva, varsinkin pienillä yksityiskohdilla. ''Terveyssandaalit'' olisin halunnut jo viime kesänä, mutta se sitten jäi. Vieläkin haluaisin tuollaiset kivat sandaalit itselleni, sellaiset simppelit, jotka tuntuisivat mukavilta jalassa. Just sellaiset. Myös musta hattu sekä the perfect huulipuna olisi ''ihan ok'' lisä. ;-)

Listalle vois lisätä vaikka mitä näitten lisäksi, varsinkin värikkäät mukavat treenitrikoot ja niihin sopiva treenitoppi. Myös Adidaksen legginssit olivat oikein kiva lisä mun mukavuusvaatteiden sekaan. Mitä teidän kevään toivelistalta löytyy? Psst, käykää lukemassa myös muitten PB-tyttöjen postaukset, linkit löytyy täältä (klik).

3 kommenttia

  1. Ihania juttuja olet löytänyt sun wishlistille! Mullakin tuo bombertakki odottelee ostamistaan :)

    http://emmikristiinan.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Emmi! Noniin, enkä usko että ollaan ainuita - bombertakit on nyt kyllä niin must-have :-D

      Poista
  2. Ai vitsi en oo ainoo jonka wishlistillä on bombertakki! Tuntuu, että kaikilla on jo sellainen ja mä vasta etsiskelen sitä täydellistä takkia, mutta ei oikein tahdo löytyä. Missä päin sä asustelet, kun en ainakaan näin äkkiseltään löytänyt sun blogista mitään mainintaa? Sulla on kyllä tosi kivat kasvot, että sua vois olla ihan hauska kuvailla joskus jos vaan satutaan samalle paikkakunnalle :D

    http://writtenbyneea.blogspot.fi/

    VastaaPoista