Sisällön tarjoaa Blogger.

PB - SUMMER BUCKET LIST 2016

Kesä lähestyy pikaista vauhtia ja me Project Blog -tytöt päätettiin jakaa teille meidän omat bucket listit kesää varten. Mun listalta löytyy reissaamista, työntekoa ja paljon muuta... Täältä löydät linkit muitten tyttöjen blogeihin, käykää ihmeessä tsekkaamassa heidänkin postauksensa! 

IMG_5043

Juhli ylioppilaaksi valmistumista

Tee töitä ja ansaitse rahaa

Matkustele Suomessa ja ulkomaille

Juhli juhannusta hyvässä seurassa

Telttaile

Käy huvipuistossa

summer

Treenaa ulkona

Käy kavereiden kanssa kattopiknikillä

Tee pidempi pyöräretki

Biletä aamuun asti

Syö paljon tuoreita hedelmiä

Käy jossain, jossa et ole ennen käynyt


20262054029_9c5824a1d4_k

Päätä, mitä aiot tehdä syksyllä. Välivuosi vai kouluun?

Käy ainakin yksillä festareilla

Nuku tähtien alla

Aloita joogaaminen

Opettele espanjankieltä


Mitä teidän kesän bucketlistiin kuuluu? :-)

10 kommenttia

  1. Voi vitsit, ihan mielettömän ihana toi viimeinen kuva! ♥ Rakastan muutenkin kivoja aurinkokuvia, mutta tossa se valo tulee viel täydellisemmin ku yleensä. Mun bucket listiltä löytyy itse asiassa joitain samoja juttuja ku sultakin, kuten esim toi jooga ja pitkä pyöräretki. Pitää varmaan pistää omakin lista blogiin sit ku saan sen valmiiks :D
    ♥: Linda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos paljon Linda! Mäkin tykkään tosta vikasta kuvasta paljon, vaikka kännykkäkuva onkin :-D Olis niin ihanaa päästä joogailemaan, sitä kun en oo paria kertaa enemmän koittanut. Ja pitkä pyöräretki olis kyllä tosi jees. Tee ihmeessä oma lista, näitä on kiva lueskella! :)

      Poista
  2. Kiva postaus!:) Itekki pitäis alkaa suunnittelemaan kesää :)Samoja löyty ainaki työnteko j matkustelu. Myös Linnanmäellä tai muussa huvipuistossa pitää käydä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Nina! :-) Jep, työntekoa ja matkustelua ja pitäähän sitä nyt huvipuistossakin käydä haha! :-D

      Poista
  3. Oi ihania suunnitelmia! Mulla kanssa kesään tulee kuulumaan työt ja matkustelu jos aikataulut antaa periksi. Kööpenhaminassa ois kiva ja helppo käydä Tukholmasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työt kuuluu kyllä joka kesään nykyään, mutta kyllä siinä välissä on aikaa tehdä muutakin haha. Yritän saada ainakin yhden ulkomaanmatkan johonkin väliin... Oi Kööpenhamina olis kyllä kiva! Kävin siellä pienempänä ja olis kyllä kiva käydä uudestaan. Kantsii kyllä käydä, kun sä oot noin lähellä! :-D

      Poista
  4. Kuulosta huikeilta kesän suunnitelmilta! Itselläni kanssa edessä aika melkoinen lista, tosin niin oli viimekin vuonna ja hyvin sain kaiken toteutettua. Sama siis tavotteena jälleen :-D Toivottavasti onnistuu silläkin suunnilla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitäähän kesälle löytyä suunnitelmia tai haaveita! Mun mielestä kesä on parasta aikaa toteuttaa tämmöset vähän erikoisemmatkin ideat. :-D Joo toivotaan! :)

      Poista
  5. Aivan ihania noi kuvat, varsinki toi viimenen *_* & kivan kuulosia suunnitelmia! :)

    www.vievies.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Tosi kivoja suunnitelmia ja aivan ihana postaus! Monet noista kohdista kuten aloita joogaaminen ja matkustele löytyy ehdottomasti myös mun listalta. :)
    Live your dreams

    VastaaPoista