KESÄKUUN SUOSIKIT

Hyvää maanantaita teille kaikille! Nyt olis taas aika jakaa menneen kuukauden, eli tällä kertaa kesäkuun, suosikkeja teille. Multa löytyy tältä listalta aika monta juttua ja voisin tätä listaa jatkaakin, mutta yritän pysyä jonkun rajan sisällä, ettei tästä tulis kilometripostausta.

Kesäkuussa en tehnyt yhtään reissua, enkä käynnytkään Vaasaa pidemmällä (huimat 75 kilometriä) ja yleensä se on niin mennytkin, että kesäkuussa oon pysynyt ihan koti-Suomessa. Sen sijaan tuli juhlittua ylppäreitä, joka oli mahtava kokemus sekin! Ei mua haittaa, vaikka välillä meneekin kokonainen kuukausi ilman yhtään matkaa ja mun pitää varmaan tottua siihen, koska syksyllä alkaa opiskelu ja tiukka budjettielämä, haha. Tosin toivon, että opiskelujen ohella saisin hankittua itselleni jonkinlaista duunia, että saisin kerättyä vähän extraa pankkitilille... Jos ehkä sittenkin saisin säästettyä rahaa ulkomaanmatkaa varten. Mut hei, sen pidemmittä puheitta, tässä tulee kesäkuun suosikit:

maybelline-gel-liner
Maybelline Gel liner
Ostin toukokuun lopussa Maybellinen geelimäisen rajausvärin ja tällä saa kyllä tosi hyvää ja tarkkaa jälkeä. Tää on myös vedenkestävää ja kestää siis tosi hyvin. Väri haalistuu kyllä vähän päivän myötä, mutta pysyy silti mielestäni paremmin kuin moni muu testaamani rajauskynä. Tätä siis levitetetään siveltimellä ja mukana tuleekin ihan toimiva sivellin, enkä itse ole vielä muuta tarvinnut (tai jaksanut ostaa...). Vähän haastavaa siveltimellä levittäminen on aluksi, mutta nopeasti sen oppii! Tää oli myös suht. edullista, hintaa oli noin 13 euroa.

tamron_canon
Tamron -objektiivi
Sain Lucakselta ylppärilahjaks valita itselleni objektiivin ja valitsin tämän Tamronin 28-75mm / f2.8 objektiivin ja täytyy sanoa, että oon kyllä tosi tyytyväinen! Tilasin sen Scandinavianphotosta käytettynä. Tosi hyvä ns. jokapaikan höylä ja mun 18-55mm kittiputki on kyllä jäänyt nurkkaan odottamaan vuoroaan. Ainoa miinus, joka nyt tulee mieleen on se, ettei tässä oo kuvanvakaajaa, mutta tähän asti se ei oo haitannut mun menoja.

IMG_1875
Oma auto ja oma kämppä
Kesäkuun aikana sain hankittua itselleni oman yksiön Vaasasta ja jopa oman pienen auton, eli turkoosin ysiseiskan Fiat Punton. Halvallahan se auto lähti, mutta hyvin on tähän asti vienyt mua paikasta toiseen! Mulla on niin aikuinen fiilis, kun mulla on nyt ihan oma kämppä ja auto! Sanoin kaverille, että tuntuu siltä, että mitä useampi avain ihmiseltä löytyy, sitä aikuisempi se on. :-D

ipadair2
iPad Air 2
Sain äiskältä ja isäpuolelta ylppärilahjaks iPadin. Olin tosi yllättynyt, koska en odottanut mitään noin kallista, mutta nopeasti mä siihen pädiin ihastuin! Vaikka blogijutskat hoidankin useimmiten mun Macbookilla, niin iPadilla on kätevä mm. surffailla netissä, katsoa sarjoja, leffoja ja tubekanavia, lukea lehtiä ja selailla nettikauppoja sun muuta. Kätevä kapistus, en muuta sano! Ja ihana lisä mun omppuperheeseen hehheh. 

IMG_0064
Ylppärit
No tietenkin mun pitää lisätä tääkin listaan! Kesäkuun alussa sain vihdoin yo-lakkini päähän ja sitä juhlittiinkin ihan kunnolla. Juotiin (liikaa) skumppaa ja tanssittiin aamuun asti muitten ylioppineiden ja valmistuneiden kanssa. Fiilis ei ollut mitään muuta kuin ihan hemmetin mahtava!

st_moriz_mousse

St. Moriz Self Tanning Mousse
Tilasin toukokuussa St. Moriz -merkkistä itseruskettavaa, sävyssä dark. Yllätyin positiivisesti, sillä tätä oli mielestäni todella helppo levittää ja tulos oli ihanan luonnollinen ja tasainen! Sävy ei siis muistuttanut mitään porkkananoranssia feikkirusketusta. En oo ikinä ennen kokeillut itseruskettavaa, joten oli jännittävää nähdä, minkälainen lopputulos olisi ja hyvähän siitä tuli. Itseasiassa tilasin tätä ylppäripäivää varten, mutta uskon, että tätä on kiva käyttää silloin tällöin minä päivänä tahansa, kun haluaa vähän freessimmän näköisen ihon. Tummin sävy ei ollut mulle tai Meelalle liian tumma, vaan just sopiva, vaikka ollaan molemmat luonnollisesti aika vaaleita. Tilattiin omamme Nordicfeelistä hintaan 9 euroa, mutta näitä saa myös esim. Seppälästä samaan hintaan. 

* * *

Löytyykö teiltä samoja lemppareita? Mitä laittaisitte omalle ''kesäkuun suosikit'' -listallenne? 

11 kommenttia

  1. Hei kiva kun mainitsit ton itseruskettavan!:) tuntuu, että monet hyvät itseruskettavat on ihan törkeen kalliita, mutta tää on mun rahapussille just sopivan hintainen:) menee testiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, mut tää on hinta-laatusuhdeltaan aika mahtava! Monet vertaa tätä St. Tropeziin, ainoo ero että tää on paaaljon halvempaa :--D

      Poista
  2. St.Moriz on huippu hyvä tuote!♥

    VastaaPoista
  3. Täytyykin ehdottomasti kokeilla tota itseruskettavaa! :) Tuo tamronin objektiivi näyttää just sellaselta että se sopii moneen tilanteeseen, itselläkin olisi tarvetta juurikin sen tyyliselle objektiiville!

    https://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, suosittelen! Jep, itse etsin pitkään tuommosta putkea ja sit se löytyi ihan hyvään hintaa myöskin, kun ostin sen käytettynä :)

      Poista
  4. Tosi kivoja ja vähän erikoisempiakin suosikkeja :) Toi tanning mousse menee korvantaa, oon ettiny tollasia jotka oikeesti toimii!

    VastaaPoista
  5. Geeli liner ehdottomasti testaukseen! Mun on pakko vääntää aina jollain keinolla rajaukset, muuten on tosi alaston olo meikin puolesta ja toisaalta, työkin omalla tavallaan vaatii sitä, että näyttää jokseenkin ihmiseltä aina päivän ajan. Pitänee käydä huomenna tonkimassa kauppoja :')

    VastaaPoista
  6. Mun lemppari on nyt ehdottomasti ollut Tamronin 18-270mm objektiivi kuvanvakaajalla. Itellä oli kanssa ainoastaan toi 18-55mm canonin objektiivi, mutta eron huomaa ihan selkeästi kun on kuvanvakaaja - suosittelen! :)

    http://murroskohta.blogspot.de

    VastaaPoista
  7. Sulla on todellakin kiva blogi. Olinkin jo sun blogin lukija.

    www.believemydestiny.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Tosi kivoja suosikkeja oot tähän listannut! :-) Ei vitsi kun itsekkin pitäis hankkia tuo geelimäinen laineri!

    VastaaPoista