Sisällön tarjoaa Blogger.

PALJASTUKSIA

Kiia teki omaan blogiinsa tällaisen postauksen ja antoi muillekin bloggaajille luvan toteuttaa samanlaisen, joten mähän sitten tein! Mielestäni tällaiset paljastuspostaukset ovat hauskoja ja niitä on kiva lukea, joten tehkää tekin ihmeessä omanne. Tässä siis kahdeksan paljastusta, joita ette ehkä vielä tienneet minusta...

IMG_1959

Salainen haaveeni on perustaa oma pieni yritys, jossa saan käyttää luovuuttani!

Ulkonäössäni muuttaisin mun hiukset! Oon aina halunnut pitkät ja edes vähän paksummat hiukset, koska mun hiukset ei oo ikinä oikein kasvanut ja ne on aina ollut tooosi ohuet. Oon kuitenkin oppinut arvostamaan, mitä mulla on, vaikka välillä tekiskin mieli hankkia kauniit hiustenpidennykset.

Pelkään ampiaisia ja hämähäkkejä. Jos oon just katsonut kauhuleffaa, pelkään sulkea silmiäni suihkussa. Pelkään myös, etten saa toteutettua mun suurimpia unelmiani. Apua, kuulostipa tuo kliseiseltä... :-D Pelkään myös, että joku mulle läheinen ja rakas sairastuu vakavasti tai menehtyy. Kun alan miettimään, niin mulla on itseasiassa paljon semmoisia pieniä pelkoja, joita tulee mieleen silloin tällöin. Mistään kauhean suurista jutuista ei kuitenkaan oo kyse.

IMG_1974
T-paita Lindex / Shotrtsit H&M / Ruutupaita Abercombie & Fitch
- - - - - -

Iso päätös elämässäni oli lähteä vaihto-oppilaaksi Yhdysvaltoihin ja se oli myös paras päätös, mitä oon tähän asti tehnyt. 17-vuotiaana lähdin rapakon toiselle puolelle kymmeneksi kuukaudeksi ja se muutti mun elämässä samalla monta muutakin asiaa, parempaan päin kylläkin. Itseasiassa tein pienen postauksen koskien vaihtovuotta, jonka voitte lukea tästä.

Minua nolotti kun ala-asteella join ruokatunnilla vettä ja aloin samalla nauramaan niin kovaa pöytäkaverin jutulle, että vettä alkoi valumaan mun nenästä lautaselle. Se nolotti mua niin paljon silloin, mutta nykyään tää on kuitenkin sellainen asia, jolle vaan nauran! :-D

Monet eivät tiedä että mä olin nuorempana, eli silloin joskus 12-vuotiaana kauhea pelinörtti. Pelasin vuorotellen The Simsiä, Habbohotellia ja GoSupermodelia mooonta tuntia putkeen. Viikonloput meni niitä pelejä pelaten ja joskus pääsin nukkumaan vasta aamukuudelta. Huh, mikä elämä. Onneks tää vaihe ei kovinkaan pitkään jatkunut. Täytyy kyllä myöntää, että mä haluaisin hankkia simssin tälle koneelle, mutta tiedän että jos mä sen hankkisin, niin siihen kuluis aivan liikaa aikaa haha! Oisko kyseessä joku peliriippuvuus?

IMG_1963

Haluaisin kokeilla surffaamista ohjaajan avulla. Surffailua oon kyllä kokeillut kerran, mutta silloin ilman ohjaajaa ja uskon, että ohjaajan avulla alku olisi paljon helpompaa! Haluaisin kylläkin kokeilla monta muutakin juttua, esimerkiksi bungy jumppia ja laskuvarjohyppyä. Uudet asiat kiehtoo mua ja oon semmonen tyyppi, joka haluais aina kokeilla jotain uutta!

Haluaisin pystyä herätä aamuisin ja nähdä heti ekana rannan ja palmuja, semmosessa paikassa jossa olis hyvät mahikset vaikkapa surffailuun tai, jossa vois heti lähteä lenkille biitsille. Tää paikka ei siis tosiaankaan oo Suomi, vaikka täällä tykkään asua, mutta tekis mieli lähteä muualle vähäks aikaa, you know? Haluaisin myös pystyä tekemään leuanvetoja, koska mä en saa tehtyä edes yhtä, vaikka niitä oon yrittänyt treenata salilla! No kyllä se siitä... Jonain päivänä mä ehkä heräänkin omasta biitsikämpästä ja pystyn tekemään muutaman leuanvedon ja lähteä surffaamaan!

Osuiko samoja juttuja sunkin kohdalle? 

10 kommenttia

  1. Hahah, mullakin meni muutama kesäloma pienempänä siihen että pelasin melkein kokopäivätyönä simssiä päivittäin :D hupsista!
    Ihana postaus :)

    ♥: Jasmin N
    Little Things With Jassy
    Bloglovin'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihanaa etten oo ollut yksin! No eihän silloin ollut parempaakaan ''kesätyötä'' kuin simssien kasvattamista ja talojen rakentamista haha :--D Voi kiitos sulle Jasmin!

      Poista
  2. Nää postaukset on kyllä ihan parasta antia, sopivasti elämänmakuisia, heh. :D ja tykkään muuten asustasi aivan kamalasti, tuommonen rento kombo iskee vaan tällä hetkellä ja lujaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti Katariina ja ihana kuulla, että tykkäsit sekä postauksesta ja asusta! :-D

      Poista
  3. Tällaiset postaukset on aina super hauskoja :D Sun pitää lähtee vaan toteuttaan unelmias. Ei ole mahdottomuus muuttaa lämpimään maahan, eikä myöskään hiusten pidennykset loppupeleissä maksa niin paljon, jos ne vain tekee sut onnelliseksi. Me eletään vaan kerran, eikä kukaan ole kertonut kuinka kauan, joten unelmia vain toteuttamaan :)
    Hyvää kesän jatkoa sulle!

    http://tavoiteenion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös! :) Oon ihan samaa mieltä sun kanssa ja kyllä mä niitä aionkin toteuttaa jossain vaiheessa! Mä en silti usko, että kauniimmat hiukset tekis mua onnelliseks, varsinkaan nyt kun oon oppinut arvostamaan näitä näin - mutta totta, ei ne loppupeleissä paljon maksa, jos se tekee onnelliseks :-D Hyvää kesän jatkoa sulle myös! :)

      Poista
  4. Tosi kivoja juttuja susta! Näitä postauksia on aina hauska lukea. Ihana blogi sulla ylipäätään<3

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia! :) munkin takaraivossa kutkuttelee joskus oman yrityksen perustaminen, katsotaan ehkä sitten joskus... :)
    http://jennymariann.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jenny! :-) No niin, ehkä sitten joskus... Aina kantsii toteuttaa haaveet! :-)

      Poista