HEDELMÄUNELMA

Tässä taivaallisessa smoothie bowl -tyylisessä herkussa yhdistyy banaani, mango, persikka ja kookos. Mähän en jaksanut hakea kaupasta benkkujenkkua, joten tein sen sijaan tätä.. Heitin blenderiin mitä kotoa löysin ja tuli yllättävän hyvää! Sopii siis hyvin niin välipalaksi kuin myös leffaevääks tai jopa jälkkäriks. Bonusta tottakai siitä, että onhan tää nyt paljon freessimpää ja terveellisempää kuin kaupasta ostettu kermajäätelö täynnä kinuskia sun muuta, vaikka sitäkin on ihan okei mussuttaa silloin tällöin (nimimerkillä Milla, joka söi parhaimmillaan puolen litran jäätelöpurkin vartissa.... eh).

IMG_2889

Tähän hedelmäpommiin (yksi annos tai kaksi pientä annosta) tarvitset yhden banaanin, yhden persikan, noin desilitra (pakaste)mangoa ja noin desilitra kookosmaitoa jääkaapissa säilytettynä (sitä "kovaa" osaa siis). 

Pilko hedelmät ja laita pakkaseen noin tunniksi. Mitä pidempään pidät pakkasessa, sitä ''jäätelömäisempää'' tästä tulee. Blendaa hedelmät + kookosmaito blenderillä tai sauvasekoittimella tasaiseksi mössöksi. Jos haluat tästä juotavaa, eli löysempää, niin voit lisätä vaikkapa vettä tai kauramaitoa. Heitä halutessasi päälle vielä esim. pähkinöitä, hedelmäpaloja ja kookoshiutaleita. Enjoy!

IMG_2893

Meneekö testiin ja löytyykö teiltä vinkkejä terveellisiin herkkuihin? :-)

xx, Milla

10 kommenttia

  1. Ah, tällaista herkkua mä kaipaan just nyt! Näyttääpä hyvältä! Menee kyllä ehdottomasti testiin. :)

    VastaaPoista
  2. Oi nam!♥ Tää menee testiin heti tällä viikolla :)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kannatan ideaa! ;) Tää oli ihan superhyvää!

      Poista
  4. Oi kyllä, menee todellakin testiin! Mä oon banaanista pakastanut "jäätelöä" jo useemman kerran, mut en oo jotenki tajunnu että vois sitä kokeilla muitakin hedelmäkomboja :D

    T: Linda / Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, ihana kuulla! Joo nicecream, banana ice cream, miks sitä nyt haluaakaan kutsua on mullekin tuttu, mut jos banaanit alkaa tökkiin, niin tässä on sit hyvä vaihtoehto ;)

      Poista
  5. Täytyykin ihmeessä testata! :)

    https://prepula.blogspot.fi/

    VastaaPoista