Sisällön tarjoaa Blogger.

IRLANTI OSA 6 / GALWAY & KYLEMORE ABBEY

Vaikka tästä Irlannin reissusta on jo aikaa (kolme kuukautta...), niin mä lupasin tulla kertomaan lisää siitä ja näyttämään viimeiset kuvat - ja sittenhän mä niin teen! Tää taitaakin olla viimeinen osa tätä Irlanti-postaussarjaa, mutta voi olla, että teen silti vielä yhteenvedon mun lempparijutuista Irlannista. Ja joo niin, se video on myös tulossa jossain vaiheessa, sillä filmimatskua on ihan kiitettävästi, joten onhan mun pakko joku videopätkä teille kasata näytettäväksi. ;-)

galway
galway2

Ajettiin siis tosiaan Cliffs of Moher -kallioilta Galwayhin. Itse Galwayn kaupungissa ei vietetty kuin pari hassua tuntia kierrellen putiikeissa ja käytiinhän me myös yhdessä pienessä pubissa lounaalla. Silti mulle jäi hyvä ensivaikutus kyseisestä paikasta, mutta mielestäni siellä ei vaan ollut kauhean paljon nähtävää.

kylemoreabbey1
kylemoreabbey2
garden1
garden2
garden3
garden4

Noin tunnin ajomatkan päässä Galwaystä sijaitsee Kylemore Abbey, jossa me käytiin, kun ei meillä oikein parempaakaan tekemistä ollut, ja onneks mentiin! Kylemore Abbey sijaitsee tosi kauniilla paikalla maaseudulla keskellä kukkuloita ja järviä. Alueella sijaitsee päärakennus, iso puutarha, josta löytyy söpö kahvila, sekä kirkko. Käytiin toki tsekkaamassa kaikki ja pidettiin myös pieni teepaussi puutarhassa sijaitsevassa kahvilassa, josta muuten sai ihan taivaallista omenapiirakkaa!

cute_coffeeshop
kylemoreabbey5
kylemoreabbey-church

Mua harmitti kyllä vähän, ettei päärakennus ollut kokonaan auki vierailijoille, vaan pelkästään ensimmäisessä kerroksessa sai käydä. Muuten ihan käymisen arvoinen paikka ja pelkästään jo ajomatka paikan päälle oli tosi kaunis näky! :-)

7 kommenttia

  1. OI, aivan ihana Irlanti! Herkullisen kirkkaita ja värikkäitä kuvia!

    ps tsekkasin muutkin postaukset tähän liittyen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista Sanni! <3 Irlanti on mahtava paikka! Jotenkin nää kuvat yliterävöityi jonkin ihmeen takia, mutta eipä se menoa haittaa :-D

      Poista
  2. Sun blogi on vaan niin ihana! Ja tosi kiva postaus - mun ikuinen matkustuskuume vaan kasvaa kun kattoo matkustuskuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos Kerttu - ihana kuulla että oot tota mieltä! <3 Hehheh, juu oon todennut myöskin sen, ettei muitten reissupostauksien kyttääminen auta omaan krooniseen matkakuumeeseen.. :-D

      Poista
  3. En oo koskaan pitänyt Irlantia oikeastaan yhtään minään, se vain on jotenkin ollut aina sellainen maa mikä ei jostain syystä ole herättänyt mussa minkäänlaisia tunteita. Paitsi nyt. Nää sun kuvat on ihan mahtavia! Ja mä taisin just kirjoittaa Irlannin mun "pakko käydä elämänsä aikana" -listalle.
    Sulla on blogissas muutenkin tosi ihana tunnelma ja laadukkaita kuvia :) Jään ehdottomasti seurailemaan myös jatkossa! :)

    ♥:llä HENNA M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että miten ihana kuulla, että tällälailla inspasin sua! Irlanti oli mullekin semmonen ''njääh, no olis kai siellä kiva käydä'' -paikka, mutta se ylitti mun ajatukset täysin - ihan hemmetin upea paikka! Kiitti ihanasta kommentista ja tervetuloa seurailemaan Henna! <3

      Poista
  4. Ihanan näköinen paikka! :) Tuollaisessa paikassa olis kiva kyllä käydä ja vaan kävellä ympäriinsä, katella ja nauttia!

    http://matildanieminenmusic.blogspot.fi/

    VastaaPoista