Sisällön tarjoaa Blogger.

NYX LIQUID LIPPIES

Mä en voi saada näistä tarpeekseni, siis nää on vaan niin ihania tuotteita! Te fiksut tiedättekin jo varmasti otsikon perusteella mistä mä puhun, nimittäin NYXin ihanista nestemäisistä huulipunista. Näissä on kyllä hinta-laatusuhde sen verran kohdillaan, että mun pakko on tulla esittelemään nää tänne bloginkin puolelle, vaikka näitä NYX-hehkutuksia satelee nykyään joka puolelta, heh.

IMG_2699

Näissä huulipunissa on kaikki, mitä huulipuniltani vaadin: mainio hinta-laatusuhde, runsaasti pigmenttiä ja tietenkin hyvä pysyvyys. Bonusta toki siitä, ettei nää tunnu huulilta paljon miltään, vaikka mattaisista punista onkin kyse. Kunhan muistaa laittaa huulille ensin huulirasvaa, niin  mistään tahmeasta tai kuivasta mönjästä ei ole tietoakaan! 

nyxliquid

Mulla tuppaa menemään silleen, että innoissani ostan ihanan sävyisen huulipunan ja innoissani laitan sitä sitten huulilleni, kun haluan satsata meikkiin vähäsen, mutta musta tuntuu siltä, ettei mikään huulipuna pysy huulillani ikinä puolta tuntia pidempään. Paitsi nämä. Monte Carlo sai ainakin kunnon testin, kun levitin sitä huulilleni, jonka jälkeen söin illallista ja join muutaman drinksun, eikä se lähtenyt mihinkään! Tottakai siinä puolen yön jälkeen väri alkoi haalistumaan, mutta tähän asti se on paras, mihin mikään käyttämäni huulipuna on pystynyt. 

IMG_2685

Soft Matte Lip Cream -punien tapaan myös Liquid Lingerie -huulipunat olivat ihastusta ensisilmäyksellä ja muutaman viikon pohtimisen jälkeen päätin lopulta tilata netistä omani, sävyssä Lace detail. Todella hento nudesävy, joka sopii hyvin myös arkeen. Viime viikolla päätin taas repäistä ja tilata toisen Soft Matte Lip Creamin ja tällä kertaa sävyssä Rome, joka on vähän tummempi mitä kuvittelin, mutta silti aivan ihanan värinen tumma nude! Monte Carlo on ehkä se, jota en kovin usein tule käyttämään, vaikka sekin on ihanan värinen. Noin punainen puna on vaan mun makuun hieman liikaa, kun en ole vielä kovin tottunut huulipunien käyttäjä. Mutta silti ihanan punainen sävy!

Onko teillä kokemusta NYXin huulipunista tai muista merkin tuotteista? Tai ehkäpä teillä on tiedossa muita nestemäisiä huulipunia, joita kantsii ottaa kokeiluun - otan mielelläni vinkkejä vastaan! :-) 

14 kommenttia

  1. oooh ton Rome-punan voisin kyllä kotiuttaa itsellenikin.. :)

    http://more-than-we.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Oi vitsi olen kuolannut noita NYXin punia jo pitkään! Pitää kyllä hankkia joku niistä lähiaikoina. Tähän mennessä suosikki punani ovat löytyneet Maybellinen Color sensational sarjasta. :)

    http://lovekatariina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei sun kantsii kyllä ottaa joku niistä testiin, varmasti tuut tykkäämään! Hmm, pitää tsekata nuo punat, oonkin kuullut just tuosta sarjasta paljon hyvää.. :-)

      Poista
  3. pienenä vinkkinä kannattaa käyttää rajauskynää tuolla alla, se saa huulipunat pysymään paremmin ja noi huulten rajatkin saa siistin näköisiksi... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä kyllä melkein aina käytänkin rajauskynää, mutta en jaksanut laittaa niin tarkasti pelkästään näitä kuvi varten, en huomannut mainita siitä postauksessa :-D Sen avulla saa tosiaan parempaa jälkeä!

      Poista
  4. Onpa ihanat sävyt! <3 Itellä on jonkin verran NYX:in tuotteita, mutta näitä en ole vielä jostain syystä kokeillut. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös! Mäkin tykkään näistä kyllä tosi paljon, vaikken mikään superahkera huulipunien käyttäjä olekaan :-D NYXin tuotteet on kyllä huippuja, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan näitä huulituotteitakin! :)

      Poista
  5. Ihana blogi sulla! Sun banneri sai heti tosi hyvälle tuulelle! Jään seurailemaan:)
    Terkuin Jessica
    http://suomityttoaupairina.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ihanaa kuulla ja tervetuloa seurailemaan! <3

      Poista
  6. Munkin ihan ehdottomia lemppareita tämä NYXIN huulituotteet , Lace Detail on niin kaunis sävy!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa seurailemaan! <3 Jep NYXin huulijutut on kyllä mahtavia ja hinta-laatusuhde on kyllä 5/5! :-D

      Poista
  7. Jos et ole vielä testannut NYXin Liquid Suede Cream Lipstickejä niin suosittelen! Ne ovat musta ehdottomasti parhaita NYXin nestemäisiä huulipunia! :) Uusi lukija täällä!

    E.K.S.
    https://eks-katariina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon itseasiassa vähän tsekkailut noita suede cream -huulipuniakin, mutta vielä en oo ostanut semmosta - mut kiitos vinkistä, pitää kyllä laittaa tilaukseen! :-D Jee, tervetuloa lukemaan! <3

      Poista