Sisällön tarjoaa Blogger.

VILKAISU MUN KOTIIN

Niin kuin jo viime viikolla lupailin, ajattelin päästää teidät vilkaisemaan mun kotia näin blogin välityksellä. Lupaamani pitää ja tässä olis nyt pientä sniikpiikkiä! Myöhemmin on tulossa kunnon esittelypostaus, kunhan oon kotiutunut ja saanut viimeisetkin kamat paikan päälle. Tässä olis nyt kuitenkin pieni alkuesittely...

Ps, nää kuvat ei oo mitään parhainta laatua tällä kertaa, sillä ne on otettu illan hämärässä, eikä multa vielä löydy kunnon lamppua! Tosin sain säädettyä valoisuutta ylös aikalailla, joten saattepa ainakin jonkinlaisen kuvan, miltä mun kämppä näyttää.

IMG_2531
IMG_2528

Mä tosiaan aion asustella tuommoisessa keskikokoisessa yksiössä ihan Vaasan keskustan lähettyvillä. Kämpästä löytyy yks huone, joka toimii olohuoneena ja makuuhuoneena, keittiö, maailman pienin vessa ja pikkunen kylppäri, josta löytyy suihku ja pesukone.

Eniten tilaa viekin mun 160 sentin sänky, jolle pitäis vielä hankkia kaveriks kunnon petauspatja. Sängyn päälle oon laittanut Espanjasta ostetun elefanttilakanan, joka näyttää Lucaksen mielestä mummojen lakanalta... Mun mielestä se on tosi ihana! :-D Sängyn edestä löytyy pieni, musta sohva, joka on kyllä enemmän divaanin muotoinen. Sopii tuohon aika täydellisesti, enkä usko että saisin tuonne edes paljon isompaa sohvaa mahtumaankaan.

IMG_2509
IMG_2512

Keittiöön hankin Tori.fi:n kautta neljän hengen ruokailuryhmäm, joka sopii mielestäni mainiosti tuonne. Mikään modernein kämppä tää ei oo, mutta kelpaa mulle ihan hyvin! Löysin tuon pöydällä olevan korin Halpa-Hallista muutamalla eurolla ja oonkin suunnitellut käyttäväni sitä hedelmäkorina. Mun mielestä tiskiaine muuten näyttää paljon kivemmalta tuollaisessa lasisessa pumppupullossa, joka mulla tuossa tiskialtaan vieressä on. Tuommoiset pienetkin yksityiskohdat tekevät kyllä paljon!

IMG_2594

Olo-makuuhuoneen nurkassa olevan pienen takan pitäisi itseasissa olla ihan toimiva kapistus. Ekana tuo oli mun mielestä ruman näköinen, mutta oon alkanut lämmetä tuolle ja nykyään pidän sitä jopa ihan viehättävänä. Jos tuo nyt oikeasti toimii, niin sillä saa talvella lämmitettyä kämppää kivasti! Sen vierestä löytyy Ikeasta ostettu vaaterekki, joihin saan sitten ripustettua lempparivaatteet (...tai sisustukseen sopivammat, kehkeh).

Vaaterekin vierestä löytyy vielä pieni, valkoinen kirjoituspöytä, sekä punainen pinnatuoli valkoisella feikillä lampaantaljalla. Siihen taidan pystyttää meikkaus- ja bloggauspisteen. ;-) Mulla olis vielä valkoinen Lack-hylly, jonka haluaisin pystyttää jollekin seinälle, mutta vielä en oo ihan varma mihin. Keittiöön pitäis saada ainakin yks hylly seinälle vielä, mutta se saa vielä odottaa vähän aikaa. Mut hei, kyllä tästä hyvä tulee! Oon nyt jo ihastunut mun kämppään ja uskon kyllä, että tulen viihtymään tuolla!

16 kommenttia

  1. Ihania sisustusjuttuja <3 Tykkään!

    VastaaPoista
  2. Sinulla on kaunis koti :) Paljon kivoja yksityiskohtia.

    http://nukkanurkka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihanan valoisa ja upea koti!♥ Näyttää hyvälle :)

    VastaaPoista
  4. Kivan näköinen koti! Hauska toi takka! Tuo semmoista vanhan ajan patinaa tuonne tilaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninni! Joo, on se aika kiva, vaikken yhtään siitä aluksi tykännyt... Joten charmikas :-D

      Poista
  5. Onpas mukavan oloinen koti sulla! :)

    http://petrajanica.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Tuo takka on iihana!!
    http://www.lily.fi/blogit/essiel

    VastaaPoista
  7. Mullakin on rekissä sisustukseen parhaiten sopivat vaatteet, tietysti :'D Kivannäköinen koti sulla! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no tottakai ne parhaiten mätsäävät pääsee rekkiin hahah :-D Kiitos! <3

      Poista
  8. Kivannäköinen sisustus, voisin itsekkin sisustaa samalla tavalla! Mun mielestä toi elefanttilakana on ihana kans! :)

    https://meikkiarsenaali.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos, ihana kuulla! Ja eikös ookkin, musta se on aikas hurmaava :--D

      Poista