Sisällön tarjoaa Blogger.

PB: FALL WISHLIST

Moi ihanat! Anteeks tätä mun pientä blogihiljaisuutta, nää viimeiset pari viikkoa ovat olleet todella hektisiä ja täynnä kaikkea opiskeluiden takia, mutta pian arki alkaa rauhoittumaan ja blogillekin alkaa löytymään enemmän aikaa. Tosiaan tänään olis vuorossa ensimmäinen Project blog -postaus meidän ''kesäloman'' jälkeen ja aiheena syksyn toivelista aka fall wishlist. Sen pidemmittä puheitta, käydään heti listan pariin!

Osa-aikatyöt. Tää on ihan numero yks mun listalla tällä hetkellä ja työnhaku jatkuu. Tavoitteena olis löytää joku duuni opiskelujen ohelle, pelkästään muutama tunti viikossa riittäisi, että ehkä jopa päästäisiin Lucaksen kanssa jonnekin ihanaan, lämpimään paratiisiin tuossa uudenvuoden jälkeen... Wish me luck!

Nilkkurit. Mulla on tällä hetkellä hakusessa täydelliset, mustat nilkkurit. Nissä saa olla pieni korko ja niiden täytyy tottakai olla mukavat ja mun jalkaan sopivat. Budjettikaan ei oo mikään suuri, eli halvat ja hyvät -linjalla mennään, hehe. Henkkamaukalla bongasin parit kivat yksilöt, joten jos ei muualla tule tällaisia vastaan, niin ehkä kiikutan nuo H&M:n nilkkurit kotiin. Saa nähdä miten käy!

Verhot uuteen kotiin. Mun pitäisi hankkia kämppään verhot, joko harmaat tai valkoiset, ja mielellään ohuet jotta luonnonvalo pääsee sisään. Muuten kyllä uusi koti tuntuu jo kodilta, vaikka muutama juttu on vielä hankkimatta. Uskon, että verhot lisäisivät mukavuutta ja semmoista ns. pehmeyttä sisustukseen. Ja myös vähän sitä yksityisyyttä, sillä nyt asun ekassa kerroksessa, ikkuna kohti katua ja välillä saa pelätä, että näkeekö kukaan, kun vaihdan vaatteita tai siirryn sängystä suihkuun puolialasti... :-D 

Salikortti. Muutaman kuukauden salitauko saa kyllä pian loppua, mulla on nimittäin ihan tosi kova kaipuu salille! Oonkin löytänyt yhden kuntosalin Vaasasta, johon ajattelin tässä lähipäivinä hankkia salijäsenyyden. Mulla on ikävä hikitreenejä ja varsinkin kyykkyjä painoilla... Toki niitä voi suorittaa ihan salin ulkopuolellakin, mutta siis se salilla käyminen vaan on mun juttu ja siellä motivaatiotakin löytyy entistä enemmän.

Treenitrikoot. Kaipaan kunnon treenipöksyjä, semmoisia joita ei tarvitse kokoajan nostella, kun ne valuvat niiiin ärsyttävästi alaspäin treenatessa. Värillä ei ole kauheasti väliä, saavat olla ihan mustat tai sitten vaikkapa räikeän värikkäät, kunhan istuvat hyvin. 

Pehmeitä neuleita. Syksyyn kuuluu mukavat vaatteet, jotka pitävät mut lämpimänä. Mun vaatekaappiin haluaisinkin hankkia pari mukavaa, hyvännäköistä neuletta. Värinä toimii aina neutraalit ja maan läheiset värit ja materiaali saa olla pehmeetä. Mitään tosi paksuja neuleita en taida hankkia, mutta semmosia just sopivia, jotka pitää lämpimänä, mutta antaa hengittää. ;-)

Mustat farkut. Mun nykyiset mustat farkut on ihan kuluneet, pientä reikääkin löytyy ja väri alkaa näyttämään enemmän harmaalta kuin mustalta. Uudet mustat farkut olis siis tarpeen ja kestävät sellaiset. Dr denimejä oon käyttänyt jo monta vuotta, mutta kun ne ei vaan kestä ja sitten pitää välillä hankkia uudet. 


Minkälaisia juttuja teidän toivelistalta löytyy tällä hetkellä? Käykää toki myös tsekkaamassa muiden Project blog -tyttöjen postaukset (blogeihin pääsette nimeä klikkaamalla): 

KIIA   /   NOORA R   /   EMMIINA   /   EMMI   /   MILLA J

18 kommenttia

  1. Mun toivelistaan kuuluu ainakin Timberlandit ja salikortti :) Tosi kiva postaus ♥

    E.K.S.
    https://eks-katariina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Timberlandit on kyllä kivat, itse ostinkin semmoset alesta viime talvena! Salikortti tulis kyllä oikeesti tarpeeseen, ehkä me saatais pian semmoset hankittua ;-D

      Poista
  2. Oii vähän kiva lista! Munkin listalta löytyy nilkkurit ja löysä neule♥ Sun blogi vaikuttaa tosi mielenkiintoselta liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
  3. Ihania juttuja Milla ♥ Mä haluan näistä myös kaikki itselleni.. ja motivaatiota salille lähtemiseen :-D

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Emmi <3 No niin, sitäkin mä tarviin :-D

      Poista
  4. melko samalta näyttää mun listani. :-) mulla sama ongelma treenitrikoiden kanssa, ne on just sopivat kun on kerran pestyt, mut sit kun on tarpeeks pitäny, ne valuu koko ajan. farkuissa taas mustat ei vaan pysy mustina. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noniin, kiva kuulla! jep, en haluais kuitenkaan tuhlata satasta trikoihin, vaan haluaisin löytää edullisesti jotkut, jotka ei mee ihan valuviks parin käyttökerran päästä.. onkohan semmosia edes :--D

      Poista
  5. Mahtava postaus!♥ Mulla on myös etsinnässä mustat nilkkurit syksyksi, sillä vanhat vetelee viimeisiään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle! <3 Jep, mulla on kanssa nilkkurit, jotka ovat tosin todella kuluneet ja nyt haluaisin sit uudet. Nilkkurit on kuitenkin semmoset, joita voi käyttää tosi usein :-)

      Poista
  6. Mäkin niin tahtoisin töitä tähän koulun ohelle ja itse asiassa oon tänään menossakin työhaastatteluun! Toivottavasti molempia onnistaa (onneks ei asuta samassa kaupungissa ja kilpailla samoista duuneista ;D ) !!

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä tosiaan helpottais tätä mun rahapulaa, haha :--D Mullakin on itseasissa tällä viikolla työhaastattelu ja työhakemuksia oon lähettänyt jo monta... Toivottavasti meillä nappais ;) haha, totta, täällä on ihan tarpeeks ''kilpailijoita'' :-D

      Poista
  7. Pehmeät neuleet, treenivaatteet ja salikortti löytyy mun syksyn listalta myös! :-) Siinä vaiheessa viimeistään kun alkaa lämpötila hipomaan nollaa niin on kyllä pakko siirtyä salin puolelle treenailemaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nonii, kiva kun löytyy samoja juttuja! jep, oon ihan samaa mieltä! :-D

      Poista
  8. H&M:ltä mäkin oon löytänyt todella kivoja mustia nilkkureita, pakko ehkä kotiuttaa yhdet (jos toisetkin.. :D) Noissa treenihousuissa oot kyllä oikeessa, mikään ei oo salilla ärsyttävämpää, kuin nostella housuja kokoajan ylemmäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, jep, sieltä löytyi kyllä kivoja nilkkureita ;-D noniin ja varsinkin lenkillä on niiiiin ärsyttävää jos ei treenipökät pysy ylhäällä!

      Poista
  9. Kiva postaus! Jokin osa-aikatyö ois ihan mahtava, tietenkin matkakassaa silmälläpitäen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Julia! Just sitä matkakassaa silmälläpitäen tietty ;-D

      Poista