Sisällön tarjoaa Blogger.

VUODEN 2016 LEMPPARIKOSMETIIKKAA

IMG_4876

Vuosi lähenee loppuaan ja näin vuoden 2016 loppuvaiheen kunniaksi ajattelin listata mun vuoden lempparit kosmetiikkatuotteista, eli semmoiset tuotteet jotka ovat antaneet jääneet parhaiten mieleen ja joita käytän vieläkin. :-)

Lush Let the Good Times Roll -putsari Rakastuin tähän putsariin ensikosketuksella! Se tuoksuu superihanalle ja sopii mun kasvojen sekaiholle todella hyvin.

Lush Seanik -palashampoo Ihastuin Lushin palashampoihin, varsinkin Seanik-shampooseen. Olin aluksi skeptinen palashampoita kohtaan (enkä kyllä tiedä miks). Ne pesee hiukset puhtaiksi, ne on riittoisia ja hiukset kiittää! Käytin välillä myös tavallista shampoota, kun mulla ei sillä hetkellä ollut palashampoota ja huomasin kyllä, että hiuspohja ei tykännyt siitä. Kauhea kutina ja kuivuus, mutta siitäpä ei tarvitse murehtia kun käyttää luonnollista palashampoota!

IMG_4878

Lush Charity Pot Charity pot kosteuttaa todella hyvin ja jättää ihon pehmeäksi. Se on tällä hetkellä mun ehdoton lempparirasva käsille! Tuoksu on myös ihana, hennon kukkainen ja jotenkin niin luonnollinen, josta tykkään. Hyvä juttu tässä on myös se, että tuotto menee hyväntekeväisyyteen.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Ekana en tykännyt tästä yhtään, koska en osannut käyttää sitä, mutta vähitellen tykästyin tähän entistä enemmän ja nyt en muuta käytäkään! Kulmista saa upean näköiset, se pysyy hyvin siellä missä pitääkin ja riittoisuus on ihan toista luokkaa, kuin esimerkiks kulmakynissä.

IMG_4875

Lumene CC voide Kesällä käytin Lumenen CC voidetta, mutta nyt se on mulle liian tumma. Pitää hankkia uus puteli... Ihanan kevyt, mutta silti sopivan peittävä. Itse en tykkää semmoisesta superpeittävästä meikkivoiteesta, joka tuntuu iholla pakkelimaiselta, joten tää sopii mulle tosi hyvin.

Fudge Clean Blonde silver shampoo Yksinkertaisesti ihan paras tuote keltaisia hiuksia vastaan. Vähän se kuivattaa hiuksia, kuten muutkin hopeshampoot, mutta sen mä annan anteeksi. Käytän tätä ehkä kerran viikossa ja muuten pesen hiukset Lushin palashampoolla.

IMG_4886

Milani Liquid Matte lippies Sain yhteistyön kautta käyttööni kolme Milanin ihanaa nestemäistä huulipunaa, jotka ovat aivan ihania. Lemppariksi on muodostunut Chromattic Addict -huulipuna sen upean kiiltävänä sävyn takia! Tuoksu on aivan ihana näissä ja kestävyys on myös tosi hyvä. Vaikken ookkaan mikään huulipunien suurkuluttaja, silti nämä pääsevät listalle.

theBalm Mary Lou-Manizer Tässä kyllä aivan huippu higlighter! Sopii niin arkeen kuin juhlaan ja se vaan antaa ihanan näyttävyyden halutuille kohdille. Pohdin tämän hankintaa pitkään, mutta onneksi annoin lopulta periksi ja tilasin sen. Riittoisaa ja laadukasta, eli yksinkertaisesti upea highlighteri!

Mitä tuotteita teidän listalta löytyy? xx, Milla

4 kommenttia

  1. Sulla onkin paljon suosikkeja, mitä en olekkaan vielä testannut, joten täytyy koittaa ehdottomasti, koska vaikuttaa ihanilta :) Mä listasin myös omat suosikkituotteet blogiin!

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/2016/12/parhaat-kosmetiikkatuotteet-2016.html

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja tuotteita ja tosi kiva postaus! Mun lempparilistalla on myös tuo dipbrow, mutta muita en tainnutkaan kokeilla. Tosin pari juttua löytyi, jotka pitäis ihan ehdottomasti hankkia itselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Julia! Dipbrow on kyllä ihan mahtava kulmatuote! :)

      Poista