Sisällön tarjoaa Blogger.

UUTTA MEIKKILAUKUSSANI

IMG_7462

Hei kaikki! Joulukuun aikana meikkipussini sai hieman uutta sisältöä, jotka esittelen tässä postauksessa. Kaikki nämä tuotteet ovat mulle ihan uusia tuttavuuksia. :-)

IMG_7467

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade
Tää tuote on saanut niin paljon kehuja youtubettajilta ja bloggaajilta, joten oli pakko kokeilla itsekin. Tilasin omani Beautibay-nettikaupasta ja hintaa oli 17.80€, eli hieman halvempi kuin Suomesta ostaessa. Tää on todella riittoisaa, eikä väriä tarvitse paljon, joten en usko, että tämä vähään aikaan loppuu! Samalla tilasin saman merkkisen siveltimen (numero 12), joka sopii hyvin tähän tarkoitukseen. Oon käyttänyt tuotetta sävyssä Taupe noin kolme viikkoa ja tykkään, mutta seuraavalla kerralla taidan ottaa hieman tummemman sävyn. Itse oon ennen aina käyttänyt kulmakynää, joten tämä poikkeaa hieman omalta mukavuusalueeltani, mutta aika nopeasti oon oppinut käyttämään tätä. :-)

L'oreal Brow Artist Desginer -kulmäkynä
Käytän tätä Dipbrowin kanssa tai silloin, kun on tosi kiire, sillä kulmakynällä mulla menee vähemmän aikaa, kun oon tottunut siihen. Tää on ihan ''perus'' kulmakynä - ei mitenkään erikoinen, mutta tää oli muistaakseni todella edullinen. 

Lumene Blueberry vedenkestävä rajausväri
Oli jo aika, että saan hankittua vedenkestävän eye linerin! Edullinen ja toimiva. Tätä on helppo levittää ja saa tarkan lopputuloksen. Ainut miinus on, että tää ei koko päivää pysy paikallaan, enkä sellaista eye lineriä ole vielä löytänyt, joten etsintä jatkuu. Onko teillä suosikki rajausväriä? 

IMG_7478

Isadora Color Correcting Concealer
Tää korostus- ja peitepaletti sisältää neljä eri sävyä, joilla voi peittää ja korostaa kasvojen eri kohtia. Itse tykkään tosi paljon tuosta highlighterista -- sillä saa kivasti pientä kimalletta naamaan.  Muuten tykkään tästä paletista, mutta ainakin näin talvisin mun iholle parempia vaihtoehtoja ovat nestemäiset concealerit sun muut, sillä mun iho on aika kuiva.

L'oreal La Palette Nude
Sain tämän joululahjaksi ja tykkään tosi paljon! En oo mikään luomivärien suurkuluttaja, sillä en ole ikinä oikein omistanut hyviä luomivärejä, mutta tätä tykkään käyttää, varsinkin ulos lähtiessä. Tässä on sekä mattasävyjä sekä kimaltelevia sävyjä, joka on mun mielestä tosi kiva. :-)

IMG_7476

KICKS Primer
Mulla ei ole kovinkaan paljon kokemuksia primereistä, tai alustusvoiteista. Iho kyllä näyttää ja tuntuu kivemmalta, kun tätä laittaa nassuun ja meikki pysyy hyvin paikoillaan. 

L.A Girl Pro Concealer HD
Mun pikkuveli tilasi nää mun puolesta ebaystä joululahjaksi kahdessa eri sävyssä: classic ivory ja natural, mutta eniten käytän natural-sävyä. Olen tyytyväinen! Halpaa ja hyvää! Hintaa yhdellä on noin 2-3 euroa, mutta siihen päälle tulee muutaman euron postikulut. Tää levittyy helposti ja tasaisesti ja pysyy paikallaan. Tätä on mielestäni jopa vertailtu MACin concealeriin..? :-D

Nivea Creme
Tää ei oo meikkiä, mutta mun oli pakko ostaa joku halpa rasva naamaa varten, kun olin Rukalla ja tää löytyi S-marketista. Hintaa oli siis alle 3 euroa ja oon käyttänyt tätä päivisin kasvoilla, joka on toiminut oikein hyvin. Mun kasvot on varsinkin talvisin kuivat, joten tää sopii mulle. Todella jämäkkää kamaa, joten en ehkä suosittelisi tosi rasvaisille kasvoille. 


Onko teillä kokemuksia näistä tuotteista tai jotain suosikkituotetta, joka aina löytyy meikkilaukusta? :-)

13 kommenttia

  1. Ihana postaus, itsekin olen päivittänyt meikkilaukkuani:)
    Sulla on tosi kiva, mieleenpainuva blogin nimi! Mä en tiedä miksi, mutta toi 'popuar' kohta värisi, johtuu varmaan koneesta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kyllä meikkilaukkua on kiva päivitellä välillä, harmi vaan että meikit on yleensä aika kalliita :D Aijaa, mun pitää tsekata jollain toisella koneella, koska mun macbookilla näkyy ihan normisti, kun safaria käytän :o

      Poista
  2. Niin ihania kuvia ja ihania hankintoja! Kieli pitkällä kuolailen lähes kaikkien näiden tuotteiden perään! :-D
    Mukavaa vuodenalkua ♥

    minttusblog.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! niimpä, välillä pitää saada hemmotella itseään uusilla ihanilla tuotteilla! :-D sitä samaa sullekkin ♥

      Poista
  3. Olen valinnut sun blogin mun linkkaa blogisi postaukseen, käy kurkkaamassa mitä mieltä olin blogistasi! :)

    http://tiiamariaemilia.blogspot.fi/
    Hhaha tää lagi ihan hirveesti niin saatto sama kommentti tulla kymmenen kertaa :-D

    VastaaPoista
  4. Ihana blogi sulla!:) Sait uuden lukijan :)

    VastaaPoista
  5. Voi vitsi mitä ihanuuksia <3 Mäkin haluaisin tuon isadoran paletin :3 näyttää niin kivalta!

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva postaus! Mä itse ainakin tykkään lukea muiden arvosteluja eri tuotteista, kun itse ei ole kaikkea kokeillut, että kannattako ostaa. Pakko kyllä myöntää, että toi eyeliner mulla on ollut, ja siihen en kyllä ollut tyytyväinen. Just toi sama, et se ei pysynyt päässä koko päivää. Sun kuvat on myös ihania!


    http://hhilmas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäki tykkään lukea muitten arvosteluja, kiva vähän tietää minkälaisia tuotteita on kyseessä! Niin, pitää kyllä etsiä jotain muuta :)

      Poista
  7. Tosi kiva postaus, ja muutenkin vaikuttaa tosi kivalta blogilta, jota jään ehdottomasti seurailemaan! :) Oon pitkään halunnut kokeilla tota kulmavärii, mutta se hinta on mietityttänyt, että jos en tykkääkkään. Kuinka nopeasti sulle tuli toi tuolta Beauibaysta? :)

    http://stay-mariae.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa vaan! :) Beautybaysta tuota saa vähän halvemmalla kuin Suomesta ja se on tosi riittoisaa, kannattaa vaan sulkea pakkaus hyvin, ettei se kuivu :) Toimitus kesti muistaakseni noin viikon ja tilasin ennen joulua, joten aika nopea toimitus mielestäni.

      Poista