Sisällön tarjoaa Blogger.

KIINA PUHELIMEN KAUTTA

''Sitä ja tätä puhelimen kautta'' tai ''Snapchat lately'' -postauksia löytyy blogeista pilvin pimein. Minusta nämä puhelinkuvapostaukset ovat siinä mielessä kivoja, että niistä saa vähän laajemman ja rennomman kuvan bloggaajan elämästä, koska yleensä puhelinta tulee kannettua mukana useammin kuin erillistä kameraa. Näin on ainakin asia omalta osaltani, joten ajattelin jakaa teille vähän lisää juttuja mun Kiinan matkasta, rennommalla otteella puhelinkuvien kautta, joten pidemmittä puheitta: enjoy! 

china_via_phone1

Lentokoneessa istumista, leffojen katselua omalla näytöllä. Lentokonesapuskaa illallisen ja aamupalan muodossa. Riisiä, munakasta, pinaattia, kuivaa leipää ja paljon vettä. Vähän Baileys-likööriä ja snacksejä. Huonosti nukutut yöunet, väsynyttä porukkaa ja kahdeksan tunnin lentomatka Shanghaihin.

china_via_phone2

Hotellihuoneesta oli suuret ikkunat ja oikein cool näköala. Tuosta tulikin otettua suuri määrä valokuvia heh. // Ekana iltana Shanghaissa mentiin koko ryhmän kanssa syömään mongolialaista fondueta, jossa keitettiin lihat itse tuossa mausteisessa padassa. Buffetista sai hakea salaattia ja erilaisia dippikastikkeita. Nuori mies tuli valmistamaan meille nuudelit coolisti meidän edessä heittelemällä taikinaa ympäri ämpäri, kunnes se oli nuudelin muotoista. // Käytiin tsekkaamassa The Bund yöaikaan illallisen jälkeen ja näky oli upea. // Mun oli pakko ottaa tästä kuva! Katsokaa nyt näitä side- ja tamponipakkauksia, niin söpöjä! Melkein teki mieli ostaa tommonen pakkaus muuten vaan. Voisko näyttää tältä Suomessakin? :-D  // Lasilattian päällä istumista 260 metrissä..... // Pieni sneakpeak hotellin ulkopuolelta.

china_via_phone3

Lucas osti mulle tän pörröisen avaimenperän, hih. // Lucaksen kanssa sisätilamarkkinoilla ja löydettiin vierestä ravintola, josta sai hyvät hampparit, nam! // Ostin markkinoilta silkkisen aamutakin seitsemällä eurolla ja poseerasin se päällä hotellihuoneen ikkunan edessä. // Käytiin hyvässä ravintolassa syömässä Lucaksen kanssa. Tilattiin alkuruoaksi dumplings-kääryleitä ja pääruoaksi ankkaa. Kokki toi ankan suoran keittiöstä ja leikkas sen meidän edessä. Saatiin lisäksi kurkkua, sipulia, sokeria ja soijakastiketta, ja tortillalättyjen tapaisia lättyjä.... Oli vähän semmonen ''mitä tässä pitää nyt tehä, miten tätä syödään?!'' -olo, mutta ankka oli kyllä namia ja kyllä me kaikki saatiin syötyä!

china_via_phone4

Luulen, että ostin maitoa (Oreoita varten), mutta en oo varma. Ainakin se oli valkoista ja kuvana lehmät..? Täytyy olla maitoa. Aika karseen makuista tuo kuitenkin oli. // Wuzhen -vesikaupungissa, josta kirjoitin ihan oman postauksen (klik). // Lounaalla. Ravintoloissa oli usein tuollaiset isot pyörivät levyt pöytien keskellä, joitten päälle laitettiin erilaisia ruoka-annoksia, joista kaikki sai sitten ottaa pienen määrän omalle lautaselle. Mun mielestä tää on paljon kivempi tapa kuin se perinteinen yks oma annos per ihminen -tapa. // Hongkongissa Victoria Peak -näköalapaikalla. Käytiin samalla lounaalla ja söin jotain nuudelisoppaa, jossa oli kalapuikkoja ja kalapalloja (kalapullia?) Siis oli hyvää, ihan oikeesti :-D // Hongkongissa myytiin kioskeissa pingispalloja beerpongia varten! Mun mielestä tää oli vaan hauska idea.

china_via_phone5

Käytiin Hongkongissa ulkona tuttujen kanssa ja vietettiin iltaa pienessä baarissa Hongkongin SoHossa, jossa poltettiin vesipiippuja ja juotiin (liikaa) olutta, ihan superhauska ilta! :-D // Vähän selfietä ja päivän look. // Käytiin syömässä sushia kerran ja hyvää oli! // Ihanat geelikynnet, jotka eivät muuten olleetkaan mitään halpaa lystiä, mutta lomalla saa nauttia! // Bussissa oli hieman ahdasta matkalla hotellilta lentokentälle... Sain muuten nukuttua ihan sairaan hyvin lentomatkalla Hongkongista Helsinkiin, nukuin melkein koko matkan paria tuntia lukuunottamatta, ihanaa! Kiinasta tulee ainakin vielä pari postausta, joten stay tuned! :-)

6 kommenttia

  1. Mä tykkään myös näistä puhelinkuvista! :) Mulla itellä on niin surkea kamera puhelimessa, että enemmin kuvaan kameralla :D Mutta sulla on tosi kivoja nää puhelinkuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ihana kuulla, että tykkäät näistä! Ja kiitos paljon! :)

      Poista
  2. Ihania kuvia Milla taas! Et kyllä ikinä helpota matkakuumetta :D

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi Emmi kiitos :-D no saat nyt vaan elää tän kanssa ;)

      Poista