Sisällön tarjoaa Blogger.

TOUKOKUUN SUOSIKIT

Toukokuu oli ihana kuukausi, johon mahtui paljon kivaa. Ylppärijärkkäämistä, jännittelyä, koulupaikan varmistus, lentokentän lattialla nukkumista ja Irlannin kiertelyä maailman ihanimman hostäiskän ja hostsiskon kanssa. Ihana kuukausi on nyt takana päin ja nyt eletäänkin jo kesäkuuta! Pitäähän meidän kuitenkin ottaa pieni takaisinheitto toukokuulle, joten tässä tuleekin toukokuun suosikit...

IMG_9996


NYX Dewy Finish Setting Spray
Mun ihka ensimmäinen ns. setting spray ja oon kyllä tyytyväinen! Hankin tämän yo-juhlia varten, että meikki pysyisi paikallaan aamusta yöhön, ja pysyihän se! Tätä suihkuttamalla meikistä saa myös luonnollisemman näköisen ja mielestäni puuteri ei näytä yhtä puuterimaiselta. Kuvassa näkyvää wonder pen -kynääkin olen käyttänyt pari kertaa ja sekin on ihan toimiva, mutta sen suurempaa mielipidettä en ole vielä ehtinyt siitä luoda. 


IMG_0312
Irlannin reissu
Ahh, matkustelu. Huhtikuussa oli Espanjan reissu ja toukokuussa olikin sitten reilun viikon mittainen Irlannin reissu, joka tietysti kuuluu myös suosikkeihin! Irlanti-postauksia on kyllä tulossa vielä muutama lisää, kunhan maltatte odottaa. Irlannin reissusta voitte lukea täältä.

IMG_1532
Gladdagh-sormus
Hostäiti osti mulle Irlannin reissulla aivan ihanan, perinteisen irlantilaisen sormuksen. Sormus merkitsee eri asioita riippuen siitä, miten päin pidät sitä ja millä sormella. Esimerkiksi itse pitäisin sormusta oikean käden etusormella, niin että sydän osoittaisi ylöspäin, joka merkitsee että olen suhteessa, eli varattu. Tosin sormus on vähän liian suuri, joten pitän sitä tällä hetkellä toisessa sormessa. Tykkään tästä kuitenkin tosi paljon! 


Mitä teillä jäi parhaiten mieleen toukokuulta? :)

12 kommenttia

  1. Hitsi, melkein houkuttais käydä ostamassa toi spray :D Löysin elfiltä just hyvän primerin ja muut joilla meikki pysyy koko päivän paikallaan, mutta eyelinerin päälle joudun aina tuputtelemaan puuteria että pysyy » väri haalistuu. Jospa toi sitten ratkaisis sen ongelman!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kantsii ainakin kokeilla! Oon myös kuullut paljon hyvää Urban Decayn suihkeesta, mutta ostin tän halvan hinnan ansiosta :-D

      Poista
  2. Toi spray kuulostaa hyvälle! :) Täytyy hakee testiin♥

    VastaaPoista
  3. Kivoja suosikkeja :) Matkailu on aina parasta! Ja tuo sormus tosi kaunis <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! Mä oon ihan rakastunut tuohon sormukseen ja jep, matkailu on kyllä ihan parasta! :)

      Poista
  4. Kiva kuulla että toi spray toimii oikeasti! Se on omallakin ostoslistalla, täytyy tehdä siitä kanssa postausta kun pääse testiin asti :)

    lily.fi/blogit/ps-never-stop-smiling

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ainakin meikki pysynyt paremmin naamassa! Kannattaa ainakaan kokeilla, eihän tuossa paljon menetä jossei ookkaan itselles sopiva ;)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos Anni, mäkin niin tykkään tästä! :)

      Poista
  6. Oon jo jonkun aikaa halunnut kokeilla tota NYXin finishing sprayta! Kai se on pakko lähteä sitä joku päivä hakemaan :D

    <3: Jasmin N
    Little Things With Jassy
    Bloglovin'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Monet suosittelevat ja minä myös, eikä hintakaan oo paha! :--D

      Poista