Sisällön tarjoaa Blogger.

LOKAKUUN SUOSIKIT

Ihanaa marraskuun alkua teille kaikille! Säät viilenee, kadut muuttuvat liukkaammiksi ja vaatteita pitää laittaa päälle entistä enemmän ulos lähtiessä... Kohta vois korkata glögikauden ja alkaa fiilistelemään joulua, johon on vaan alle kaks kuukautta aikaa!!

IMG_4239

Lush Dark Angels (testeri). Lush yllätti mut lisäämällä pakettiin testerikoon tästä putsarista. En olis varmaan itse hankkinut tätä, mutta nyt oon aivan ihastunut tähän. Tää on joo mustaa, mutta älkää antako sen hämätä -- se ei jää iholle! Tää jättää iholle tosi raikkaan ja puhtaan tunteen, vähentäen samalla punoisuutta ja epätasaisuutta. Tää on myös tosi riittoisaa, koska tää testeri on riittänyt mulla jo viiteen käyttökertaan ja puolet on vielä jäljellä! Tulen ihan varmasti ostamaan tätä lisää myöhemmin.

IMG_4254

Fudge Clean Blonde hopeashampoo. Värjäsin hiukseni takaisin blondeiks ja samantien lähdin metsästämään tätä kyseistä shampoota. Onneks löysin sitä, koska tää on ollut ihan huippu -- taittaa tosi tehokkaasti keltaisuutta! Voin lämpimästi suositella, jos haluatte päästä eroon keltaisista hiuksista. :-D

IMG_4257

Erimakuiset teet. Syksy vaan tekee teenjuomisesta nautinnollisempaa! En oo mikään teen suurkuluttaja, mutta välillä on vaan tosi ihanaa makoilla sängyssä Netflixiä katsellen teekuppi kädessä, näin syksyn kunniaksi!

Uusi työ. Pääsin lokakuun alussa Tokmannille töihin, joka on kyllä tosi hyvä juttu! Viihdyn siellä hyvin ja lisätulot ovat aina tervetulleita, varsinkin näin opiskelujen ohella, kun budjetti on muuten aika tiukilla. Saan myös säästettyä matkakassaa varten, jee!

IMG_4270

Invisibobble. Lokakuussa mulla on ollut tämä ihanan suloinen invisibobble-ponnari kovassa käytössä, eikä turhaan! Tää on oikeesti ihan paras ponnari ja vielä tosi kivan näköinenkin, kun tuossa on tuo koriste. En ymmärrä, miten en oo aiemmin ottanut käyttöön invisibobblea, jopa sen nimi on ihana! :-D

Mitä suosikkeja teiltä löytyy lokakuulta? xx, Milla

15 kommenttia

  1. Ihania suosikkeja :)

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihania suosikkeja! <3 Tuota fudgen hopeashampoota mun piti testata kokoblondina iät ja ajat, mutta jäi testaamatta. Latvoihin vois kyllä vieläkin lontrata! :D Ja teet on kans mun suosikkeja, vaikken minäkään mikään suurkuluttuja ole (paitsi tiettyinä kausina syksyisin ja talvisin). Tuo detox tee on ihan mun lempparia, mutta kaks muuta clipperiä on vielä testaamatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Julia! <3 Joo kyllä mä uskon, että latvoihinkin tää sopis hyvin! Tuo detox tee on niin hyvää, myös just tuo vihreä chai on tosi hyvää! :-D

      Poista
  3. Mulla heräsi nyt mielenkiinto tota Lush'n tuotetta kohtaan, eli pitää kyllä harkita sen ostamista edellisen putsarin loputtua :) Haha mä innostun teen juomisesta aina syksyisin, joten pitää laittaa noi Clipperinkin teet testiin!! Oi vitsit onnea työpaikasta! Se kyllä aina vähän helpottaa stressiä, kun saa hiukan lisätuloja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen ehdottomasti! Itse käytän sitä pari kertaa viikossa ja hyvin riittää :-) Kiitos! Totta, lisätulot ei todellakaan haittaa! :-D

      Poista
  4. Mä kans tykkään juoda paljon erimakuisia teitä näin syksy/talvella. Oma suosikki onkin Liptonin persikka&mango tee tällä hetkellä! <3
    Sun lokakuu piti kyllä kivoja suosikkeja sisällään! :-)

    http://jasmminemaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teet on jotenkin tosi rentouttavia haha :-D Oi se on kyllä superhyvää!

      Poista
  5. Oon miettinyt että kun vanha hopeashampooni loppuu, ni voisin kokeilla tota uutta suosittua fudgea. Taittaako väri liilaan, tai harmaaseen? Vai poistaako vain keltaisuuden :)?

    https://tzenni.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei suosittelen kyllä fudgea! Lopputulos riippuu paljon siitä kauanko pidät shampoota hiuksissa. Esimerkiks pienen keltaisuuden taittamiseen riittää 2-3 minsaa, mutta harmaamman lopputuloksen saat sitten pitämällä tuotetta pitempään hiuksissa. Jos tuotetta pitää riittävän pitkään, niin kyllä tuolla saa hiuksista vähän liilaan taittavatkin :-D

      Poista
  6. Toi hopeashampoo on kyllä ihan paras <3

    kiiainnanmaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on, se paransi mun elämää haha! :-D<3

      Poista
  7. aivan ihana postaus, suosikkeja on aina kiva lukea ja hyvällä tuurilla löytää itsellekin jotain uutta kokeiluun ;) tuo fudgen hopeashampoo on ollut pitkään mun hankintalistalla, se vaikuttaa kaikkien hehkutuksen perusteella tosi huikealta tuotteelta ♥ ja eri teemaut on täälläkin olleet kovassa kulutuksessa, nam! tosi ihanaa että oot saanut työn, lisätienestit tulee kyllä opiskellessa tosiaan tarpeeseen :)

    http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos Jenni! Jep, ihanaa jos joku löytää tätä kautta uusia tuotteita! :-D Se on kyllä paras tuote keltaisuuden taittoon mitä oon tähän asti kokeillut, joka sentin arvoinen! :-)

      Poista
  8. Meidän täytyy ehtiä Lushille kyllä lauantaina! :D♥ Nuo teet näyttää aivan ihanalta, täytyy ostaa ja maistella! Ja niiin mahtavaa, että sait töitä!

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista