TESTISSÄ BLONDIPÄÄN PELASTAJAT

Keltaisuus. Se juttu, jota mä en halua vaaleissa hiuksissani nähdä. ''Kusenkeltaiset'' vasta vaalennetut hiukset on ainakin omassa päässä ihan karseen näköiset ja oonkin metsästänyt eri tuotteita, jotka lupaavat apua tähän pulmaan. Jotkut tuotteet pitävät lupauksensa, toiset eivät. Tässä neljä testaamani tuotetta ja lyhyet arvostelut, sekä arvosanat jokaisesta, olkaapa hyvä! Pitäkää mielessä, että tässä ovat vain omat kokemukseni. Jotkut tuotteet voivat olla sulle täydellisiä ja mulle ei, koska kaikkien hiukset ovat erilaisia. :-)

IMG_4305

Biozell Color Mask Silver - Tähän oon todella pettynyt, koska tää ei tee mun hiuksille yhtään mitään. Oon käyttänyt tätä useamman kerran ja antanut sen vaikuttaa pitkään, mutta lopputulos on aina sama. Joo, onhan tää hoitavaa ja tekee hiuksista pehmeät, mutta ainakaan mulla se ei oo auttanut hiuksien keltaisuutta vastaan. Arvosana 1/5.

KC Professionals Color Mask Pearl - Vaikka periaate on sama, kuin Biozellin vastaava, eli sävyttävä ja hoitava hoito värjätyille hiuksille, niin täytyy myöntää että tämä taittaa keltaisuutta vähän paremmin. En sitten tiedä, johtuuko se siitä, että tämä on sävyä pearl, eikä silver, vai johtuuko siitä, että merkki on eri ja tämä vain tehoaa paremmin. Mikään supertuote tämäkään ei ole, mutta pienen eron huomaa kyllä. Arvosana 2,5/5.

IMG_4309

Wella Color Fresh Silver (sävy 7/19) sävyte - Varoituksen sana, tämä jättää hiuksiin vihreän värin, jos hiukset ovat yhtään keltaiset, eli tämä ei todellakaan sovi keltaisuuden taittoon, vaikka niin luulin, heh. Yritin myös käyttää tätä sekoittamalla sitä valkoisen hoitoaineen sekaan, mutta nope... Hiuksista loistaa vihreään taittava sävy, joka ei oo ihan sitä mitä hain. Arvosana 1/5. 

Fudge Clean Blonde silver shampoo - Last but not least, mun oma lemppari ja tähän asti paras käyttämäni tuote. Tässä tuote, joka tosiaan tekee sen mitä lupaa ja tekee sen myös hiton tehokkaasti. Keltaiset hiukset on veks ja tilalla viileän blondit kutrit, joista mä tykkään! Kantsii kuitenkin käyttää reilusti hoitoainetta, koska tää kuivattaa hiuksia enemmän, kuin normi shampoo (niin kuin hopeashampoot yleensä..). Arvosana 4/5.

IMG_4307

Onko sulla vakkarituotetta keltaisuuden taittoon? xx, Milla

13 kommenttia

  1. Tuo Fudge on ihan lemppari, en vaan oo sitä näiltä nurkilta löytänyt enkä oo uskaltanut matkalaukkuun tunkea tuon vahvan pigmenttinsä tähden. Keltahiuksisena mennään siis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin, se Lorealin harmaa puteli toimii miltei Fudgen veroisesti!

      Poista
    2. Hmm harmi, se on kyllä tosi toimiva! Haha jep, ei olis kiva jos fudge sotkis koko matkalaukun sisällön... :-D Sitä Lorealinkin vastaavaa vois kokeilla :)

      Poista
  2. Ei nyt liity tähän postaukseen, mut huippua bongata muitaki vaasalaisia bloggaajia! Mä opiskelen siellä yliopistossa, vaikka tällä hetkellä oonkin vaihdossa. Mut jos et oo vielä huomannu nii Vaasa on bloggaajalle ympäristöltään aika huikee paikka, kun joka paikassa on ihania kuvauspaikkoja ja ne auringonlaskut Strampenin rannassa on niin nättejä :) toivottavasti viihdyt Vaasassa yhtä hyvin ku mäki oon viihtyny!

    http://laura-linnea.blogspot.de/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee, vähän kiva! Kuulostaa mahtavalta, mullakin on suunnitelmissa lähteä tässä joskus opiskelujen aikana vaihtoon, se on itseasiassa melkein pakollista kun opiskelen kansainvälisellä linjalla, mutta eipä se juuri haittaa ;-D Ihana kuulla, pitäis löytää kuvauskaveri ja mennä metsästämään kuvauspaikkoja :)

      Poista
  3. Mulle toi Fudge shampoo on ihan lifesaver! En oo vuos sen löytämisen jälkeen harkinnu ees toisten hopeeshampoiden kokeilua. Tosi kiva ja hyödylline postaus (:

    http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii, hyvältä kuulostaa! Kiitos, kiva että pidit! :D

      Poista
  4. Mun ihan luottotuote keltasuuden taittoon on vuosienkin jälkeen L'orèalin hopeashampoo! Noihin Wellan Color Fresh -sävytteisiin voin antaa sellasen vinkin, että kannattaa valita keltasuuden taittoon sävy missä on violettia pigmenttiä. Sun käyttämä 7/19 on käytännössä just sitä vihreetä niinkun sanoitkin :D ( 1 = sininen & 9 = helmiäinen) Esimerkiks sävy 10/36 tai ihan vaan 0/6 vois toimia paremmin tohon ongelmaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä vois myös kokeilla! Ehkä sitten kun tuo Fudgen puteli loppuu... :) Ahaa, no hyvä tietää jos mä tulevaisuudessa haluan sit uudestaan kokeilla noita haha, kiitos tiedosta! :-D

      Poista
  5. Oi pitääpä kokeilla tuota fudgen tuotetta! Mistä kaupasta oot löytänyt tuon? Asut näemmä vaasassa, niin olisi kiva tietää onko se jostain tän kaupungin kaupoista kun itekkin asun vaasassa:D Super kiva blogi sulla!

    https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen kokeilemaan! Mä ostin omani Flow-kampaamosta, joka sijaitsee Rewell centerissä! Mutta taisin nähdä sitä myös tuolla Minimanin kampaamossakin! :-D

      Poista
    2. Oi kiitos, pitääpä käydä kurkkaamassa jos löytyis:D

      Poista
  6. Tuo Fudgen hopeashampoo on kyllä parhainta, mitä oon koskaan kokeillut! Täyden kympin shampoo.

    http://ppiiu-welcometomyworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista