EPÄSUOSITUT MIELIPITEET

IMG_4697

Victoria's Secret on yliarvostettu. Joo-o, Jenkeissä asuessani tuli käytyä siellä myymälässä silloin tällöin. Mutta muualla kuin Jenkeissä, hinnat ovat ihan liian korkeat, eikä se laatukaan mitään huikeaa oo. En ymmärrä, miks sitä merkkiä hypetetään ja miks niitä vartalosuihkeita myydään nykyään joka paikassa?

Mä en tajua mikä ihmeen proteiinivillitys on menossa... Pitääkö proteiinia tökkiä joka paikkaan? En ymmärrä myöskään rahkan tai raejuuston yliannostuksia. Syön mä niitä välillä itsekin, mutta miksi joku ostaa 20 purkkia rahkaa ja tökkii sinne vielä litran proteiinijauhetta?

Freddy pants - Vaikka maksat satasen housuista ne ei tee sun perseestä muodokkaampaa tai paremman näköistä. Just sayin'.

IMG_4719

Kesäisin jokaisessa grillissä tulee valmistettua ainakin jonkin verran grillimakkaraa ja mä en itse siis tykkää makkarasta yhtään, enkä ymmärrä miks niin monet syö sitä ihan sairaan paljon joka ikinen kesä. Se ei maistu hyvälle, eikä se oo terveydenkään kannalta mikään huippuruoka. Yök.

Mitä kaunista siinä on, kun alusvaatteet vilkkuu vaatteiden alta? Onko pakko näyttää koko maailmalle minkälaiset alusvaatteet sulla on? Mä en todellakaan välitä onko sulla Calvin Kleinin hipsterit tai pinkit rintaliivit.

No joo, en nyt loppujen lopuksi tiedä oonko niin vakuuttunut bjuutiblenderin supervoimista, vaikka käytänkin sitä silloin tällöin. Ei sillä mielestäni tuu parempaa jälkeä kuin esimerkiksi siveltimellä ja minusta 20 euroa on aika mehukas hinta jostain meikkisienestä.

IMG_4722

Lasten ei oo tarkoitus meikata! Kun mä olin 11-12 -vuotias leikin vielä bratzeillä, enkä todellakaan laittanut koulua varten naamaani kauheaa pakkelikerrosta. En ymmärrä miten tääkin on muuttunut niin paljon. Miks meikkaaminen aloitetaan niin kauhean nuorena?

Mä en jaksa draamaa! Ja siihen liittyen kaiken maailmat Paradise hotellit ja Hottikset on kyllä älyttömän tyhmiä ohjelmia. Tuntuu myös, että kaikkea ylianalysoidaan, mietitään liikaa ja kaikki otetaan niin vakavasti. Nyt ihmiset, calm the f*ck down.

Mäkkäriruoka on maailman ällöttävintä ruokaa. Hyi yök. Syön paljon mieluummin Hesburgerin antimia. Enkä ymmärrä, miten mäkkäriruokaa voi edes tehdä mieli.

IMG_4703

...MUTTA, älkää ottako mun mielipiteitä liian vakavasti, älkääkä antako niitten vaikuttaa teidän mielipiteitänne. Antakoot kaikkien kukkien kukkia ja kaikkien ajatella mitä lystää! :-D

13 kommenttia

  1. Hauska postaus! Sun blogi vaikuttaa muutenkin tosi hyvältä, sait musta uuden lukijan :-)

    http://mylifeassuski.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista Susanna ja tervetullooo lukemaan! :-D

      Poista
  2. Mua on ärsyttänyt nää postaukset jostain syystä... :-D Mut nyt mua rupes huvittamaan, koska oon oikeesti tosi samaa mieltä jokaikisestä! Mäkki on mennyt niin alas. Burgerking ja hese vie mennen tullen, koska mäkin hampparit on ihan lettuja ja kasvissyöjälle ei löydy sieltä mitään melkeinpä. Kolmesta ensimmäisestä oon ehdottomasti samaa mieltä! Ärsyttää freddyt ja proteiini-intoilu. Sitten se niiden victoria's secret purkkien asetteleminen hyllylle... :-D

    https://maijaviola.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiva että moni asia osui sunkin kohdalle! :-D

      Poista
  3. samaa mieltä proteiinista. normaalisti treenaava ihminen ei mitää ylimääräsiä proteiineja kaipaa ja tästä on tutkimuksia, vaikka millä mitalla :-D t. fyssariopiskelija

    http://festinalente-riikka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näin mäkin ajattelen! Liika on aina liikaa ja kyl kroppa ilmoittaa, kun joku puuttuu :-D

      Poista
  4. Pystyn samaistumaan muutamiin kyllä tosi hyvin :D Mäkään en ymmärrä miksi Victoria's Secretiä hehkutetaan niin kovin... Itselläni on vain ja ainoastaan yhdet alusvaatteet tältä merkiltä ja jouduin pettymään niiden laadusta. Kauniitahan ne saattavat olla, mutta eivät kyllä mun mielestäni niin suolaisen hinnan arvoisia kuitenkaan.

    Ja hei jes, kerrankin löytyy joku, joka ei tykkää Mäkkärin ruuasta! Yleensä kaikki kehuvat sitä ja haukkuvat Hesburgeria, mutta itsekin söisin ennemmin Hesellä kuin Mäkissä :D Jokaisella on kuitenkin mielipiteensä, mutta saahan niitäkin ihmetellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että pystyt samaistumaan näihin! Jep, VS:n alusvaatteet ei kyllä mitään hurjan hyvää laatua oo, paitsi rintsikat mulla on kyllä kestänyt jo pari vuotta.. Mutta varsinkaan Suomessa en tuolta osta mitään ikinä :-D Mäkkäri on kyllä niin ällöttävää haha! Jep, totta :)

      Poista
  5. Hahah, oon ihan samaa mieltä ton proteiinijutun kanssa:'D Siis ihan kun ihmisen proteiinin tarve ois muuttunu radikaalisti nyt parin vuoden aikana. Liika on liikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep just näin! En kyllä ymmärrä sitä yhtään... Ei ihmiset oikeesti tarvi mitään protsku-yliannostuksia.. :-D

      Poista
  6. Kaikissa muissa oon samaa mieltä, mutta mäkkiruuasta en eroon pääse :D tosin tulee harvoin syötyä mäkissä

    VastaaPoista
  7. Ahahah, ihan huippu postaus! :-D kaikissa muissa voin samaistua paitsi makkara- ja mäkkiruoassa. :D Just nuo Beauty Blender & Victoria's Secret -hypet on ihan uskomattomia, itse kumpaakin kokeilleena en näe mitään syytä miks niitä hypetetään niin paljon edelleen. :D

    www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Oon niin samaa mieltä Victoria's Secretistä ja proteiinivillityksestä, olipa ihana lukea etten oo yksin noitten mielipiteitteni kanssa :-D

    VastaaPoista