IHONHOITORUTIINI

IMG_5276

Noin vuosi sitten kirjoitin mun silloisesta ihonhoitorutiinista, mutta vuoden varrella moni asia on muuttunut ja niin on myös mun ihonhoitorutiini, vaikka aika samalla linjalla mennään. Oon kuitenkin tutustunut uusiin tuotteisiin ja löytänyt mun iholle sopivia tuotteita, joten nyt oli mun mielestä aika tehdä päivitetty postaus mun ihonhoitorutiinista. :-)

IMG_5289

MEIKIN POISTO JA IHON PUHDISTUS

Aina ensimmäisenä pesen ripsarit sun muut meikit pois naamalta ja tähän oon jo pitkään käyttänyt meikinpoistoaineliinoja tai miksi näitä nyt kutsutaan. Nappaan kaupasta vaan mukaan edullisimmat, joka lupaa poistaa myös vedenkestävän meikin. Tällä hetkellä mulla on käytössä Garnierin meikinpoistoaineliinat, jotka on ihan perussettiä.

Kun meikit on pyyhitty pois, niin puhdistan naaman siihen tarkoitetulla puhdistusaineella. Tässä vuoden varrella Lush on tullut mulle hyvinkin tutuksi. Oon täysin hurahtanut Lushin tuotteisiin ja multa löytyy heidän ihonhoitotuotteitaan muutama myös! Mun lemppari on ollut Let the good times roll -tuoreputsari, jonka oon maininnut täällä bloginkin puolelle useampaan otteeseen. Ajattelin nyt kuitenkin ottaa testiin tuon Aqua Marina -putsarin, joten saa nähdä mitä mun iho siitä tykkää!

IMG_5293

KASVOVESI JA SEERUMI

Ihon puhdistuksen jälkeen pyyhin naaman kasvovedellä. Kasvovettä oon käyttänyt aika epäsäännöllisesti, mutta yritän parantaa tätä tapaa, koska huomaan että iho voi paremmin kun käytän sitä. Mulla on käytössä Lushin Breath of fresh air -kasvovettä, mutta käytän välillä myös Lumenen kosteuttavaa kasvovettä.

Kasvoveden jälkeen levitän iholle tuota Lumenen Bright now -seerumia. En kyllä oikein ymmärrä, mikä tää on, mutta kasvot tuntuvat tämän levittämisen jälkeen niin ihanalle. :-D Ostin tuon ihan kokeilumielessä, kun sain siitä kivan alennuksen, mutta nähtäväksi jää ostanko tuota jatkossa lisää mehevän hinnan takia.

IMG_5302

KOSTEUSVOIDE

Pakko myöntää, että kosteusvoide vaihtelee mulla tosi paljon! Mulla ei oo mitään luottotuotetta tähän hätään, vaan ostan sitä mikä vaikuttaa kaupassa hyvältä edulliseen hintaan. Nivean Control Shine -kosteusvoide on ollut käytössä tammikuun ajan ja hyvin on toiminut. Tykkään tästä enemmän kuin edellisestä mikä mulla oli käytössä. Se jätti mun naamaan liian öljyisen fiiliksen, kun taas tällä saa hieman mattapintaisemman lopputuloksen.

Aloitin silmänympärysvoiteen käytön noin vuosi sitten ja tuo apteekista ostettu Acon puteli on ollut käytössä siitä lähtien, eli riittoisaa se ainakin on! Oon ollut tyytyväinen tuohon, hyvin se on tehnyt tehtävänsä silmänympärysvoiteena. :-D

IMG_5260

Minkälaiset ihonhoitorutiinit teillä on ja onko teillä luottotuotteita tänä hommaan? xx, Milla

11 kommenttia

  1. Tosi kiva postaus! Sai vähän vinkkejä tästä omaan rutiiniin :)

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kaikki Lush:in tuotteet on kyllä erinomaisia varsinkin ihonhoidossa!<3

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oon täysin samaa mieltä, ihan huipputuotteita! <3

      Poista
  3. Kiva postaus :) mä kyl oon niin vannoutunut lush-fani, rakastan kaikkia tuotteita kylpypommeista kasvonhoitotuotteisiin 😍 Ite käytän dark angelsia aina välillä ihon puhdistukseen ☺ mut sit tykkään myös ihan perus herbinan tuotteista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kira! Voi Lushin kylpypommit on varmasti ihania! Mä en vaan viitti ostaa niitä, kun ei mulla oo kylpyammetta :-D Dark Angelsia sain itseassa testiin ja se on kyllä huipputuote! :)

      Poista
  4. Mukava postaus :) Jännää, kun tein itse vähän samantyyppisen juuri tänään :D Mä oon kanssa ihan innoissani Lushin tuotteista ja täytyykin napata kokeiluun noita putsareita :)

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ane! Haha, mä itseasissa huomasin että muutama muukin julkaisi samaan aikaan samanlaisen postauksen! :-D Lush on kyllä ihana ja voin lämpimästi suositella näitä molempia! :)

      Poista
  5. Mun on pitänyt jo tosi kauan ostaa tuo Lumenen seerumi, koska sitä oikeesti hypetetään joka paikassa! :-D Ja samoin oon himonnut testiin noita Lushin tuotteita! Tosi kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, jep munkin oli pakko ostaa se kokeiluun kun kuulin siitä niin paljon hyvää! Kyllä tää jotenkin tasoittaa ihoa ja ihon väriä, että ihan kiva tuote :) Suosittelen Lushia, nää molemmat putsarit on aivan ihania! Kiitos Ninni! :)

      Poista
  6. Mulla vaihtelee tuotteet kanssa jonkun verran ihonhoitotuotteet, mutta tämmöisen postauksen voisi itsekin myöhemmin toteutella! :) Haluaisin noihin Lushin putsareihin tutustua vielä paremmin!

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista