FIILIKSIÄ

IMG_6751
IMG_6808

Nyt vois jo sanoa, että eka vuosi Vaasan ammattikorkeakoulussa International business -linjalla on ohi. Vielä pari tenttiä on kirjoittamatta ja yks projekti työn alla, mutta muuten, tässä se nyt oli. Ja ai että miten mahtava tää vuosi onkaan ollut! Voisin sanoa, että melkeimpä yks elämäni parhaimpia vuosia. Koulu nyt on aina koulua, deadlinejä, tenttejä ja vähän, eikä stressiltäkään ole vältetty. Vaikkei mulla vielä oo ihan selvillä, mitä haluan työkseni tehdä koulun jälkeen, niin voin jo sanoa mitkä jutut mua kiinnostaa ja mitkä ei sitten niinkään. Tän vuoden aikana oon oppinut itsestäni paljon uusia puolia, sekä mitä tärkeintä: oon pitänyt hauskaa!
IMG_6755
IMG_6822

Koulun ohella oon tehnyt töitä, mikä on toki vaikuttanut hieman koulusuoritukseen, mutta sitäkin kautta oon oppinut uutta. Totuushan on myös se, että ilman työntekoa, en olis voinut nauttia näin paljon tästä vuodesta. Töiden takia oon tienannut vähän extraa, jonka avulla oon päässyt reissaamaan ja aloittamaan uusia harrastuksia. Tosiaan tää mun uusin harrastus, laskuvarjohyppy, ei oo todellakaan sieltä halvimmasta päästä haha! Silti voin sanoa näin parin ensimmäisen laskuvarjohypyn jälkeen, että se on varmasti joka sentin arvoista ja koukussa oon. Se adrenaliini ja se fiilis, mikä virtaa kun lähtee pienellä lentokoneella kohti korkeuksia, kiipeää koneesta ulos ja hyppää, on ihan sanoinkuvaamattoman mahtava ja mä haluan kokea sen uudestaan ja uudestaan. Rakkautta ensi hypyllä! ;--)

IMG_6735

Se, mikä kuitenkin on tehnyt tästä vuodesta näin mahtavan on ihmiset, joita oon tässä lukuvuoden aikana tavannut ja kaikki ne jutut, mitä oon näiden ihmisten kanssa kokenut. Meillä on luokassa pieni porukka, joiden kanssa oon viettänyt iltoja baarissa, taistellut lumimyrkyssä, bilettänyt niin kovaa ettei pyörä enää illan päätteeksi liiku suoraan, puhunut paskaa ja ihan asiallisiakin asioita lounaalla ja pizzapaikassa kolmelta aamuyöllä, sekä nauranut niin paljon että elämään on tullut monia vuosia lisää. Ja mä oon niin kiitollinen ja iloinen, että oon tutustunut näihin tyyppeihin ja jokaisesta hetkestä, jonka oon saanut viettää heidän kanssaan! Kiitos kamut, ootte mahtavia!

IMG_6748

Nyt mä oon raahannut läjän tavaroita Vaasasta tänne poikaystävän luokse. Mun kesätyöpaikka sijaitsee täällä kotikulmilla ja kesän ajan asun poikaystävän luona. On tehnyt ihan hyvää saada vähän omaa tilaa, vaikken sitä oliskaan silloin alkusyksystä uskonut, kun muutin Vaasaan yksin omaan kämppään. On se kuitenkin ihanaa muuttaa kesäksi hänen luokseen ja päästä myös viettämään enemmän aikaa mun muidenkin kavereiden ja perheen kanssa. Onneks Vaasa on vaan tunnin ajomatkan päässä ja pakollakin tulee käytyä siellä kesän aikana aika usein, uuden harrastuksen ja kavereiden takia. :--)

IMG_6871
Jacket Gina Tricot / Shoes Converse / Jeans Bershka / Hat Nelly.com / Sweater H&M

Mutta kaiken kaikkiaan, mahtava vuosi takana ja kyllä kesäksi tulee ikävä mun elämää vaasalaisena, mutta onneks saan syksyllä muuttaa takaisin tietäen, että mulla on sielläkin hyvä olla ja ihania ihmisiä mun ympärillä!

Ps, ekaa kertaa uusi hattu päällä ja mä tykkään, entäs te?

xx, Milla

13 kommenttia

  1. Niin ihania kuvia, ja tosi kiva asu! Tuo hattu kyllä kruunaa ton kokonaisuuden ja se sopii sulle tosi hyvin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninni!! <3 Mäkin oon kyllä ihastunut tuohon hattuun! Oon pitkään halunnut tommosen ja nyt pitäis vaan opetella käyttämään sitä aktiivisemmin, koska onhan toi nyt niin kiva :--)

      Poista
  2. Waude mitä kuvia!! Ihanaa, että vuosi on ollut antoisa ja tuonut uusia juttuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi! <3 Jep, tää vuosi on kyllä ollut mahtava!!

      Poista
  3. Vau miten upeita kuvia! Tosi ihana asukokonaisuus ja hattu sopii siihen täydellisesti :) Mäkin haluisin opetella käyttämään enemmän hattuja (pipoja ei lasketa, haha)! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Emilia!! <3 Mulla kesti pitkään ennen kuin uskalsin hankkia hatun, koska en mäkään oo ennen osannu käyttää niitä (ja ei, pipoja ei lasketa :--D). Mutta siitä vaan rohkeasti hattuostoksille!

      Poista
  4. Nää on niin upeita kuvia Milla!! Ja siis toi laskuvarjohyppy, ihan huikee harrastus :D Mä en kyllä itse ikinä, ikinä uskaltais :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kiia! <3 Haha, se vaatiikin ehkä vähän pientä hulluutta ja seikkailunhalua. Kieltämättä se ei oo jokaisen juttu, mutta en yhtään ihmettele että ite aloitin semmosen harrastuksen... :--D

      Poista
  5. Ihanat farkut! Ja hattu :) t. uus lukija, kiinnostuin!

    http://helyemilia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana asu ja kaunis sinä! Itsellä kans metsästyksessä se hattu ittelleni, tuo onkin todella kivan näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Harriet!! Tuo hattu on Nellyllä alennuksessa, joten tosi edullisesti sen hankin! :--D

      Poista
  7. Ei vitsi miten upeet kuvat ja ihana asu!! *_*
    Mun tulee tehtyä aina välillä visiittejä Vaasaan poikaystäväni luokse, joten olisi kiva joskus treffata siellä sun kanssa vaikka kuvailun merkeissä..:)

    VastaaPoista